• da

13. oktober – Flying Superkids “50-års jubilæumsshow”

Flying Superkids fejrer 50-årsjubilæum 

Flying Superkids runder et skarpt hjørne i år, men showtruppen er langt fra pensionsalderen.
Det viser de med en hæsblæsende jubilæumsforestilling, der kan opleves i Skærbæk den 13. oktober kl. 18.30.  

 

“Det bliver et brag af show,” lover direktør for Flying Superkids Lars Godbersen og fortsætter: “Vi har trænet for fuld gas og udviklet på en helt masse nye, spændende numre.
Samtidig har vi i forbindelse med jubilæet genindøvet nogle af publikumsfavoritterne fra tidligere år. Glæd jer til en fantastisk oplevelse.

Billetter til showet kan købes her 

 

FLYVENDE SUPERBØRN PÅ DANMARKSTURNÉ MED NYT SHOW

Hæsblæsende vilde spring og smittende livsglæde kan man opleve, når Flying Superkids optræder over hele landet.

Efter turné i Norge, rundtur i Tyskland og gallashows i Grækenland er Flying Superkids tilbage på ”hjemmebanen”.
Over sommeren har “superbørnene” optrådt i Esbjerg, Aalborg, Odense, København & Aarhus, hvor over 20.000 mennesker oplevede forestillingen. Til oktober rejser de Danmark tyndt med 14 shows over hele landet, hvor de besøger alt fra Hjørring til Maribo, Sønderborg til Helsingør.

Nyt show, nye sange og kæmpe nyt lysshow

Årets forestilling byder på den verdenskendte blanding af gymnastik, akrobatik, dans, sang, tumbling & højtflyvende spring, og i år har Flying Superkids ekstra meget nyt på programmet.

“Vi forsøger at holde forestillingen i en konstant udvikling, så vores trofaste publikum altid oplever noget nyt og spændende, når de vender tilbage. Men specielt nu, hvor vi lige har optaget ny CD og Show-DVD, er der rigtig mange nye numre & sange. Vi er endda så heldige at have en af verdens bedste cykelartister Jimmy Enoch med i showet i år.” fortæller Svend Godbersen, koreograf på showet.

Flying Superkids har også investeret i en ny kæmpe showproduktion og lysshow, som efter sigende skulle give publikum den helt optimale og intime oplevelse af showet. Produktionen rykker ind i hvilken som helst normal sportshal og omdanner den til en fuld udrustet ”showarena”.

Showets højdepunkt:

”Det er meget svært at sætte fingeren på, præcist hvad der gør, at vi oplever så stor en efterspørgsel på showet. For nogle er forestillingens højdepunkt helt klart, når vi laver flik-flakker i rasende fart eller tredobbelte saltoer. Andre er helt vilde med enkeltpræstationerne – drengen der står på en hånd, eller hende den helt lille der hulahopper med vildt mange ringe.

Generelt overrasker ”superbørnenes” niveau ofte folk, der ikke har set showet før – og ikke mindst deres glæde ved at optræde. Den energi, der strømmer fra scenen over til publikum, er jo ægte – vi optræder, fordi vi elsker det. Det er også derfor, vi ikke spiller så mange forestillinger i træk – det skal være en fest hver gang!” fortæller Svend, der selv optræder som ”All Star” i showet.

 

KORTE FACTS OM FLYING SUPERKIDS:

  • Grundlagt i 1967 af Uwe Godbersen
  • Startede som et ganske almindeligt gymnastikhold, men har i årenes løb udviklet sig til et internationalt anerkendt showensemble.
  • Ses årligt af mere end 35.000 mennesker i Danmark live
  • Har besøgt over 35 lande og nærmest ”alle verdenshjørner” – fra Grønland i nord til Sydafrika i syd, fra Japan i øst til USA og Canada i vest
  • Består af helt almindelige børn og unge i aldersgruppen 7-18 år, der går i ganske normale folkeskoler / gymnasier, og som alle er fra Aarhus og omegn
  • I alt 50 ”superbørn” skiftes til at være iblandt de 26 børn og unge, der tager ud og optræder.

 

PRESSECITATER:

”Flying Superkids blæste publikum omkuld”

”De sprang, hoppede, sjippede og sang. Uanset set hvad de gjorde – var det imponerende.”

”Hvordan livsglæde ser ud? Kig på Flying Superkids, og du både ser den og føler den”

Jyske Vestkysten

 

”Show i verdensklasse”

”De danser, synger og springer sig direkte ind i hjerterne på publikum med en udstråling og charme, der signalerer ren og uforfalsket livsglæde.”

Nordjyske Stiftstidende

 

”Flying Superkids sprang ind i hjerterne”

”Cirque du Soleil møder High School Musical”

Flensburger Tageblatt

 

Mailchimp Signup
Vi trækker lod om et gavekort på 500 kr. hvert kvartal blandt alle modtagere af vores nyhedsbrev

– så er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet endnu, kan du gøre det her, og straks være med i næste lodtrækning.

Der udsendes nyhedsbreve 1-2 gange om måneden og vil indeholde information om nyheder, tilbud og markedsføring fra skærbækcentret. Du kan altid afmelde igen.