• da

15. november – Kom og mød Herr Weyse fra Badehotellet

Jens Jacob Tychsen tager dig med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller dig historien bag den folkekære TV2-serie Badehotellet, der har taget hele Danmark med storm.

Jens Jacob Tychsen er uddannet fra skuespillerskolen i Aarhus i 1998 og har medvirket i en lang række af film og teaterforestillinger.

Talentet begrænser sig nemlig ikke til “Badehotellet”. Både “Borgen” og “Rejseholdet” har haft fint besøg af Jens Jacob Tychsen, der helt naturligt bevæger sig talentfuldt både på scenen og foran kameraet.

Er du interesseret i at vide, hvordan optagelserne til Badehotellet foregår, og vil du vide mere om, hvordan det forholder sig, når de store aviser har den kritiske røst fremme og degraderer “Badehotellet” til dilettantisk tidsrøveri. Så er Jens Jacobs foredrag lige noget for dig.

Hør hvordan serien bliver til, se fraklip og lyt med, når Jens Jacob Tychsen giver den som sanger og poet. Du får nemlig også et genhør med de folkekære sange fra serien.

Mailchimp Signup
Vi trækker lod om et gavekort på 500 kr. hvert kvartal blandt alle modtagere af vores nyhedsbrev

– så er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet endnu, kan du gøre det her, og straks være med i næste lodtrækning.

Der udsendes nyhedsbreve 1-2 gange om måneden og vil indeholde information om nyheder, tilbud og markedsføring fra skærbækcentret. Du kan altid afmelde igen.