Center care – wellness til dig

Center Care tilbyder wellness behandlinger for både lokale og feriegæster i skærbækcentret. En behandling hos Center Care, giver dig følelsen af velvære og ny energi.

Mit navn er Janne Brandt, jeg har de sidste 4 år arbejdet som massør/behandler. Jeg er uddannet læge-eksamineret massør. Jeg har kursus i triggerpunkter, ansigtsmassage/behandling, kursus i hotstone samt i yin yoga (her arbejder man med bindevævet)

Under behandlingen anvender jeg en speciel håndklædeteknik, så du aldrig behøver at føle dig afklædt.

Jeg glæder mig til at give dig følelsen af velvære og ny energi.

Der tilbydes følgende behandlinger:

Massage/det magiske ved massage

For sportsfolk eller personer med ”almindelige problemer” som hovedpine, nakke, skulder, ryg problemer mm. spiller massage en stor rolle. Korrekt massage stimulerer kredsløbet, fjerner affaldsstoffer, skaber bedre balance i muskulaturen samt giver generelt bedre velvære.

PRIS: Vælg mellem lækker massage i 55 min. til kr. 449,- eller 25 min. til kr. 325,-

OBS! Tilbydes ikke til gravide.

Ansigtsbehandling inkl. ryg/nakke/skuldre-massage

Ansigtsbehandling/massage er til dig med muskulære problemer af nakke, ansigt, hals evt. ved hovedpine, kæbe og nakkesmerter. Eller til dig der vil forkæle dig selv og ikke mindst din hud med skønne produkter fra comfort zone.

Behandlingen starter med en nakke/skuldre/ryg-massage. Herefter afrensning af ansigt, hals og decollete, peeling, håndmassage, massage af ansigt, decollete samt en fugtgivende/opbyggende maske. Behandlingen afsluttes med en dagcreme som passer til din hudtype. Det er muligt at købe produkter fra comfort zone, så du kan fortsætte behandlingen når du kommer hjem.

PRIS: 55 minutters lækker ansigtsbehandling til kr. 449,-

Hotstone massage

Massageformen med de varme sten har en afslappende og afstressende effekt, som løsner spændinger og efterlader kroppen med en svævende fornemmelse af lethed.
De varme sten åbner for blodgennemstrømningen, derved transporteres ilten lettere gennem kroppen og muskulaturen bliver afslappet, ligesom leddenes ømhed mindskes. Du vil få følelsen af at dine muskler langsomt ”smelter” og dine spændinger giver efter. Først masseres kroppen med de varme sten, efterfølgende placeres stenene forskellige steder på kroppen og du vil blive pakket ind i et varmt tæppe, og der afsluttes en dejlig afslappende ansigtsmassage.

PRIS: 65 minutters lækker hotstone massage til kr. 555,-

OBS! Tilbydes ikke til gravide.

Havfrue-behandling

En behandling fra top til tå i særklasse. Her får du mulighed for virkelig at koble fra og glemme alt om stress og jag. Behandlingen starter med en helkrops-scrub, som blidt og effektivt renser huden for dens afstødte hudceller og efterlader huden silkeblød med en fantastisk følelse af friskhed.
Efterfølgende er der tid til en helkrops velvære massage som øger blodgennemstrømningen og fjerner affaldsstoffer. Kroppen er nu helt afslappet, og behandlingen afsluttes med en skøn ansigts- og hovedbundsmassage.

PRIS: 80 minutters lækker havfrue-behandling til kr. 625,-

OBS! Tilbydes ikke til gravide.

Book en tid på 74 75 19 70 eller i receptionen.

 

Info omkring behandlinger

Bemærk at nogle behandlinger udføres ikke på gravide (se beskrivelse ovenfor).

Børnebehandlinger er altid på forældrenes ansvar.

Hvis du tager medicin, har hjerteproblemer, problemer med blodtrykket, er allergisk eller andet skal du informere personalet, forud for behandling.

Vi fraråder indtagelse af smertestillende midler eller alkohol før behandlinger. Ved behandling bør du ikke bære smykker, ur og lignende. Og ej heller make-up. Det er en god ide at undgå barbering af benene m.m. inden en behandling.

Hvis du er mand og skal have ansigtsbehandling bedes du være barberet forud for besøget.

Møder du ikke op til en allerede booket behandling

Ved udeblivelse fra en booket behandling opkræves fuld pris.
Sker afbestilling mindre end 24 timer før behandlingsstart opkræves du 50% af behandlingsprisen.

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede