Safari ture med overnatning og forplejning

skærbækcentret tilbyder i samarbejde med Sort Safari® en super pakkeløsning med overnatning, forplejning og en uforglemmelig Safari-oplevelse!
På denne måde kan I kombinere skønne naturoplevelser med et ophold i ”Danmarks hyggeligste feriecenter” ved Rømø og bo i nye lækre feriehuse med alle ønskelige faciliteter.

Nationalpark Vadehavet

Oplev Nationalpark Vadehavet på tætteste hold, når Sort Safari® byder dig velkommen til en verden af storslået og unik natur lige uden for døren på Skærbæk Kursus- & Fritidscenter.

Vadehavet rummer store naturoplevelser uanset årstiden. Området er et sandt fugleparadis og det flade – men frodige – landskab byder på rigtig mange overraskelser.

Sort Safari® har igennem en lang årrække udviklet naturarrangementer og har et team af dygtige naturformidlere, der står klar til tage dig med på SAFARI.

Safari-ture kan desværre ikke bookes online. Men ring gerne til os, hvis du har spørgsmål eller ønsker du at booke et Safari-ophold på tlf. 74 75 19 70 eller send en mail på reception@kursus-fritidscenter.dk.

Klik på brochure og læs mere:

Sort Sol – Danmarks største naturfænomen

Oplev Danmarks vildeste naturfænomen når stæreflokkene “danser” over marsken. Sort kan ikke beskrives, det skal opleves
– mindst én gang!
Sort Sol i Sønderjylland kan opleves i marts til medio april måned samt igen fra ultimo august til medio oktober.

Læs mere om vores pakkeløsning med Sort Sol Safari HER

Verdens Bedste FugleSafari – Vilde Vinger over Vadehavet

Nationalpark Vadehavet er uden overdrivelse et af verdens bedste fugleområder. Forår og efterår er i særklasse og her kan man opleve gigantiske fugleflokke. Det er på disse to tider af året, man kan opleve de 10-12 millioner trækfugle, der hvert år gør ophold i Vadehavet for at raste, fælde fjer og fouragere. Tag med ud og oplev når landet, vandet og luften bruser af vilde vinger.

Læs mere om vores pakkeløsning med FugleSafari HER

ØstersSafari – Få dine sanser stimuleret

Smag på Vadehavet og opleve den unikke tidevandszone på områdets sikreste østers-tur.
Turen går kun få hundrede meter ud på mudderfladerne til de blotlagte banker, hvor vi plukker friske østers.

Læs mere om vores pakkeløsning med ØsterSafari HER

SælSafari – Oplev Nationalparken fra søsiden

Kom med på sjov safari for hele familien. Se sælerne sole sig, tage en dukkert i bølgerne eller kigge nysgeringt efter dig og vær med, når der fiskes krabber, søstjerner og andre spændende dyr fra havbunden.

Den næste SælSafari foregår i Juni-juli-August

Læs mere om vores pakkeløsning med SælSafari HER