• da
chevron-right chevron-left

Vadehavsmesse i Skærbæk Fritidscenter d. 13 & 14 oktober 2018

Den mest spændende Vadehavsmesse til dato

Messeudvalget har fulgt op på det bedste fra Vadehavsmessen i 2016 og tilføjet nye ting, så iflg. arrangørerne af denne messe bliver det den mest spændende Vadehavsmesse at besøge.

Der vil også på denne messe være fokus på de mere end 70 udstillerne, som alle fremviser spændende og flotte stande, men der vil også være spændende indslag og underholdning, som vil tiltrække publikum fortæller arrangørerne.

Da det er en salgsmesse, vil der på messen være mange gode tilbud at komme efter på de forskellige stande.

Udstillerne kommer fra et større område. Det er ikke kun lokalområdet, som er repræsenteret på denne Vadehavsmesse, der kommer udstiller fra hele Sønderjylland og sågar et par udstillere fra Sjælland.

Gratis entre

Som på de tidligere Vadehavsmesser er der også gratis entre til denne messe både lørdag og søndag.

Messen åbner lørdag kl. 10.00 og lukker kl. 17.00.  Søndag åbner messen kl. 10.00 og lukker 16.00

Alle udstillingslokaler vil være flot dekoreret i Vadehavets farver.

Det er Søren Olesen fra Rømø Lys, der er medlem af messekomiteen, som står for dette.

Toastmaster er igen i år Niels Chr. Winum, som også ved denne Vadehavsmesse vil sørge for en professional præsentation af udstillerne og aktiviteterne, som foregår begge dage.

Foreløbigt program:

 

Vadehavet og mad hører sammen.
Lørdag kommer Ivar Gram fra Sort Safari forbi og uddeler smagsprøver af vadehavsøsters og fortæller den spændende historier om østers’en.

Søndag er der “Maddyst for mænd” med 4 af deltagerene fra tv-programmet “Mændenes maddyst” med Rikke Buthler (b.la. kendt fra TV Syd) og Mads Søndergaard fra kokkelandsholdet sammen med den lokale og kreative Lea Neuberg fortæller og laver smagsprøver af mad, produceret af lokale råvarer. 

Mere end 70 udstillere er med denne gang, hvilket er det højeste antal deltagere til dato

Udover at både hal 1 og hal 2 er fyldt op med stande, er også de store lokale lokaler foroven i centret (hal 3)  fuldt booket med forskellige spændende stande. 

Messetalen

Ingen messe uden en tale, og sådan er det også på Vadehavsmessen 2018.
Lørdag kl. 11.00 vil regionsformand Stephani Lose komme forbi for at holde messetalen.

Sjov for børnene med Ole

Vi har booket tryllekunstneren og ballonmanden Ole Beck til at være på messen både lørdag og søndag fra kl. 10.30 til ca. 12.30. Han vil underholde børnene rundt på standene i udstillingsarealerne.  www.supermagi.dk

Messekroen

Som sædvanligt er der også på denne Vadehavsmesse en rigtig hyggelig messekro. Messekroen, der har åbent under hele udstillingen, vil bl.a. byde på skummende fadøl, kaffe, sodavand og vin. Det også muligt her at købe solæg og kager.

Musikalsk underholdning i messekroen

Både lørdag og søndag fra kl. 11.00 til messen slutter er det den lokale guitarist Finn Jacobsen, kendt som Guitar Finn der vil underholde med en masse god musik i mesekroen.

Guitar Finn har for nyligt udgivet en CD, som også kan købes på messen.

www.guitar-finn.dk

Modeopvisning

Et af messens højdepunkter er modeopvisningen.
Denne finder sted både lørdag og søndag fra kl. 13.30 i hal 1. Her præsenteres sidste nye mode indenfor tøj og sko m.m.

Børnesjov ved Vadehavsmessen

Vi har også tænkt på de mindste gæster ved Vadehavsmessen. Kom og prøv ansigtsmaling, trylleshow, ballonsjov og “Find Holger”.

Nyd en lækker frokost i Restaurant Staffeliet

Man behøver ikke spise hjemmefra, Restaurant Staffeli tilbyder både lørdag og søndag en lækker ta selv frokost buffet med forskellige lune og kolde retter. Begge dage fra kl. 12.00 til kl. 13.30.
Søndag fra kl. 14.30 til kl. 16.00 serveres der kaffe og kage i Staffeliet.

Vind flotte præmier i tombolaen

Tombola standen en normalt en af de steder som tiltrækker mange. Og der er også denne gang masser af flotte præmier at vinde begge dage i tombolaen ved messebaren i hal 2.

Skærbæk og omegn som det så ud i gamle dage

Traditionen tro er der også på denne messe lidt fra Skærbæk i gamle dage i Teatersalen. Denne gang er det Lars Detlef der vil vise billeder fra sin samling af lokalhistorisk materiale fra Skærbæk og omegn. Arrangementet foregår i Teatersalen i centret både lørdag og søndag kl. 14.30.

Mailchimp Signup
Vi trækker lod om et gavekort på 500 kr. hvert kvartal blandt alle modtagere af vores nyhedsbrev

– så er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet endnu, kan du gøre det her, og straks være med i næste lodtrækning.

Der udsendes nyhedsbreve 1-2 gange om måneden og vil indeholde information om nyheder, tilbud og markedsføring fra skærbækcentret. Du kan altid afmelde igen.