Tag sydpå til Sønderjylland i sommerferien med hele familien – et sikkert hit!

Slip for rejsestress og lange køer ved security. Kør i stedet direkte til døren i jeres lækre feriehus i Skærbækcentret, som er den perfekte ramme om jeres familieferie – og lige uden for døren venter det historiske Sønderjylland og de enestående naturoplevelser i Nationalpark Vadehavet.

Når du og din familie booker sommerferien i Skærbækcentret, får I adgang til Kidz- og Mini Club, der arrangerer sjove sommeraktiviteter for hele familien. Det endelige aktivitetsprogram og Kidz- og Mini Club for 2023 kommer senere i foråret - men du kan se det store program for 2022 her. Og vi garanterer for, at det ikke bliver mindre i 2023.

I kommer ikke til at kede jer

Som gæster i vore feriehuse har I gratis adgang til vores badeland med tre bassiner til børn og voksne med 28 og 33 grader og en lufttemperatur på 30 grader, en 53 meter lang vandrutsjebane, to vipper og vandlegetøj til vandhunde i alle størrelser. Der er også sauna (både ude og inde), spabad, dampbad, helsekabine og en herlig solterrasse.

Der er desuden fri adgang til fitnesscentret og legelandet, og I kan også booke en badmintonbane eller spille hockey i en af aktivitetshallerne – helt uden beregning. Så er der for resten også otte bowlingbaner, og uden for er der en stor legeplads, bålplads, multibane, tennis- og padelbaner, udendørs fitness og store grønne arealer til fri afbenyttelse. Kort sagt: Der er masser af plads at boltre sig på, og I kommer garanteret ikke til at kede jer!

I bor i vores dejlige feriehuse – læs mere her.

Oplev Nationalpark Vadehavet

Når I holder ferie i Skærbækcentret, har I Nationalpark Vadehavet lige i baghaven. Det enestående marsklandskab er optaget på UNESCO’s verdensarv og byder på masser af spændende oplevelser. På Rømø kan I bade i det brusende Vesterhav fra Nordeuropas bredeste sandstrand, og fra det 25 meter høje Marsk Tower har I en forrygende panoramaudsigt over marsken og Vadehavet. I kan også køre med traktorbussen på havbunden til vadehavsøen Mandø, og de to gamle og hyggelige købstæder Ribe og Tønder er bestemt også et besøg værd.

Se priser og sæsoner for 2023.

Book din sommerferie, vinterferie, efterårsferie eller en hvilken som helst anden ferie online eller ring til os på tlf. 74 75 19 70. Du er også altid velkommen til at sende en mail til reception@scsk.dk.

SE MERE SE MINDRE
Hent flere
Klar til at booke?

Feriehuse med idyl - her føler du dig hjemme...

Se hele holdet
Souschef

Heine
Worm

  • Feriehuse
  • Miniferier
  • Aktiviteter og oplevelser
  • Ophold i Sønderjylland
Kontakt Heine

Klar til at booke?

Kursus- og konferencecenter + Danmarks hyggeligste feriecenter + Sport & ophold + Fest & mad + Nationalpark Vadehavet + meget mere...

Find vores åbningstider

Svømmehal
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Reception
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Caféen & bowling
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag