• da

Dejlig miniferie i julen for hele familien.

Oplev den dejlige julestemning i Sønderjylland med et miniophold ved Vadehavet. Oplev bl.a. den unikke natur i og omkring Nationalpark Vadehavet og Rømø, der viser sig fra sin bedste side i den søde juletid.
 

Besøg ”Danmarks hyggeligste Feriecenter” i Skærbæk ved Rømø

Her finder du de helt perfekte faciliteter til en skøn miniferie i julen for hele familien. Her bor du i lyse og dejlige feriehuse, hvor der er god plads til 4 voksne samt børn på hemsen. Alle feriehuse er med opvaskemaskine, køl/fryser, mikroovn, kaffemaskine samt støvsuger. Husene er helårsisolerede og udstyret med nye varmepumper. Der er digital TV i alle husene og endvidere gratis trådløs internetadgang i alle ferieboliger og i centret.
 
Tag en tur over grænsen for at handle ind til jul og besøg samtidig julebyen Tønder hvor det emmer af jul i gågaden og ikke mindst i og omkring Det Gamle Apotek.

En juleferie med aktiviteter og ægte julehygge

Turen kan også gå til Danmarks ældste købstad Ribe, hvor temaet ”Peters Jul” går igen i byens gamle gader med masser af aktiviteter og ægte julehygge.
 
I Skærbæk Fritidscenter er der mulighed for at nyde et par afslappede dage i hinandens selskab. I kan svømme, bowle, nyde lækker mad og opleve udstillinger i Kunstnerhuset.
 
Her er der også mulighed for at købe kunst og kunsthåndværk fra de lokale kunstnere – en glimrende julegaveidé.
 

En overkommelig pris for et dejligt miniophold i julen

Tag hele familien med og bo i et dejligt feriehus. Et sikkert hit, og så endda til de rigtige priser! Husk også, at vi har valgfri ankomst.
 
Du kan booke din ferie online her:
 
(Husk der kan tilkøbes morgenmad mm.)

Du er også altid velkommen til at ringe til os på tlf. 74 75 19 70 eller skrive en e-mail til: reception@scsk.dk

Mailchimp Signup
Vi trækker lod om et gavekort på 500 kr. hvert kvartal blandt alle modtagere af vores nyhedsbrev

– så er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet endnu, kan du gøre det her, og straks være med i næste lodtrækning.

Der udsendes nyhedsbreve 1-2 gange om måneden og vil indeholde information om nyheder, tilbud og markedsføring fra skærbækcentret. Du kan altid afmelde igen.