Hold sommerferien i Danmarks hyggeligste feriecenter

Få mere tid til familien og oplev en ferie med hygge og sjove aktiviteter i dejlige Danmark. Bestil din sommerferie i skærbækcentret.

Topmoderne feriehuse

Vores feriehuse er på 43 m² og meget velindrettede. De er beregnet til 4 voksne og 3 børn. Her er to soveværelser og et badeværelse og over værelserne, er der en hyggelig hems til børnene. I den kombinerede spisestue/opholdsrum er der et fuldt udstyret køkken med det, der skal bruges, når feriemiddagen skal tilberedes.

Alle feriehuse er med opvaskemaskine, køl/fryser, mikroovn, kaffemaskine samt støvsuger. Husene er udstyret med nye varmepumper, så I slipper for de store varmeregninger. Her er lige installeret nyt digital TV med masser af programmer, og så er der også gratis WI-FI i både feriehusene og i centret. Der findes nok ikke bedre rammer for en billig og børnevenlig ferie!

Tag en tur rundt i vores dejlige feriehuse med denne 360 gr. optagelse –klik her

Alle feriehuse er røgfrie. Udenfor er der en overdækket terrasse med havemøbler. Har du husdyr du gerne vil have med på ferien, er det selvfølgelig også muligt. De er velkomne i nogle af vore feriehuse mod betaling af rengøringstillæg samt mod forudbestilling.

Enkelte huse og feriecentret er desuden handicapvenligt indrettet. Der er kort gå-afstand fra vores feriehuse til selve centerbygningen og fine gangstier mellem husene – både for dig med barnevogn og dig med stok.

Ferie hos os koster ikke en bondegård!

Tag hele familien med og bo i et dejligt feriehus. Et sikkert hit, og så endda til de rigtige priser! Og husk vi har valgsfri ankomstdag.

Du er også altid velkommen til at ringe til os på tlf. 74 75 19 70 eller skrive en e-mail til: reception@scsk.dk

Book sommerferien online

Restaurant og Café

I centret har vi også en familierestaurant kaldet Staffeli pga. dens placering ved vores Kunstnerhus. Her tilbyder vi dejlige a la carte retter, specielle buffetaftener og naturligvis børnemenuer. Læs mere her

I Caféen i centret tilbyder vi mange forskellige lette retter – alt fra salater, sandwiches, kødretter, burgers og traditionel café-mad, som Nachos m. kylling, hotdogs, parisertoast og meget andet. I Caféen kan du selvfølgelig også nyde et glas skummende fadøl, et glas vin eller en dejlig varm kop kaffe eller Cappuccino.

Prøv også centrets ”Spis og Bowl” pakke, hvor der bydes på en dejlig menu, før eller efter keglerne er væltet. Læs mere her

Der er selvfølgelig også mulighed for Take Away fra Caféen, lige til at nyde i feriehuset. Læs mere her

Aktiviteter for hele familien under samme tag

I centret har vi masser af aktiviteter, bl.a. legeland, bowling, fitnesscenter og badmintonbaner samt en dejlig udendørs legeplads med hoppepude, flere græsbaner med mål, tennisbaner og en petanquebane. Vi har 2 aktivitetshaller med mulighed for et spil badminton, en hockey- eller en fodboldkamp m.m.

 

Skærbækcentret på Instagram

Upload dine fotos fra Skærbækcentret med #skaerbaekcentret eller #skærbækcentret