• da

 

Det siger vores gæster

 

Vi har mange positive referencer fra vores gæster i Danmarks hyggeligste feriecenter

“Vi har været rigtig godt tilfredse – og kommer helt sikkert igen.”
Susanne Sachse, Oktober 2018

“Alt personale vi har mødt var så søde, smilende og imødekommende. Tak for et dejligt ophold. Og ros til kokken for det lækreste og møreste kød”
Bente Sønderbæk, Oktober 2018

“Dejligt, dejligt feriehus vi gerne ville have benyttet noget længere! Ros til det venlige personale og dejlige mad i cafeteriaet, samt en fantastisk morgenmad i restauranten med en ligeså fantastisk betjening”
Lone Petersen, Oktober 2018

“Alt var over vores forventninger”
Ib Steffensen, Oktober 2018

“Her er roligt, hyggeligt og dejlige omgivelser, og vi bliver altid mødt med et dejligt smil og godt humør ved ankomsten, af jeres personale. Det er tredje gang vi er her. Vi har anbefalet det til mange som vi også ved har benyttet sig af det , som har de samme behov som os”
Irene Hansen, September 2018

“vi har været yderst tilfredse.”
Inge Pedersen, September 2018

“Vi har kun mødt venlighed – både pr. tlf. v/bestilling og samme ved ankomst – Søde, rare og venlighed fra alle – vi har igen i år følt os velkomne!”
Flemming Bjørn Vraasø, September 2018

“Meget imødekommende og venligt personale med humor. Man følte sig ekstra godt tilpas – Det kan næppe være bedre!”
Ebbe Dam Nielsen, September 2018

“Vi er ovenud tilfredse og positive! Alt har fungeret – og vi anbefaler jer gerne!”
Anne-Mette & Thorsten Olesen, August 2018

“Et fantastisk feriested for hele familien, der er alt for både store og små. Dejligt at alting ligger så tæt. Venligt og hjælpsomt personale. Bestemt et sted vi vil anbefale til andre”
Josefine Würtz, juli 2018

“Your park is absolutly value for money. Very clean, nicely equipped cottages. I would absolutly recommend it to anyone. The area is okay, but not that much to do. Sportscentre is great.”
Rogier Hospel, NL, april 2018

“Et meget dejligt ophold er ved at være slut. Fantastisk serviceminded og smilenden personale. Vi har fået det bedste indtryk af både stedet og ikke mindst personalet” 
Ane-Marie Steensen, april 2018

“Så er det 7. gang vi er her, igen superdejligt ophold – ligesom alle de tidligere besøg.  På gensyn! ”
Stamgæst, 10. februar 2018

“Super gode forhold, fantastisk mad og supergod service af pigerne i restauranten. Alle nød godt af badelandet.
Med hensyn til maden kunne man ønske maden klar lidt før, evt. kl. 17.30 når man har mindre børn med. Men alt i alt et fantastisk sted.”
Birthe Jensen, november 2017

“Helt fantastisk feriecenter og selve huset kunne ikke være bedre. Det var godt indrettet og i meget god stand. Eneste lille anke er grunden som ikke var så brugbar pga. vand, men dette var ret ligegyldigt for os, i hvert fald på denne årstid. Aktiviteter i fritidscenteret var nemme at komme til uden ventetid, og så var de enten meget billige, eller inklusiv i opholdet. Personalet yder en virkelig god service. De var så søde at skaffe mig en laptop med net-adgang, da jeg pludselig måtte tage mig af noget arbejde. Top karakter til jer!!”
De bedste hilsner Julie, Tina & Michael, oktober 2017

“Vi er imponerede over stedet. Stor ros til ledelse og bestyrelse (hvis findes). Det oser af engangement, der er rent overalt og “velplejede” udearealer. Rent og pænt i huset vi overtog. Vi håber det bedste for centret og har lyst til at vende tilbage og anbefaler det til andre”
Ellen Herping, august 2017

Kære Skærbæk Kursus- og fritidscenter
Endnu en gang tusind tak for et dejligt ophold hos jer. Vi havde booket to feriehuse, og alle i familien var ovenud begejstrede over stedet. I gør det smaddergodt. Servicen er i top, faciliteterne er i top, og med to små børn på hhv. 3 og 7 år er det helt fantastisk, at altiviteterne er med i prisen.
Vi vil varmt anbefale jer til andre, og vi er helt sikre på, at det ikke er sidste gang, vi vælger at holde ferie hos jer. Træerne vokser som bekendt ikke ind i himlen, og det gør de heller ikke her: jeres internet fungerede stort set ikke. Men det er jeg sikker på, I snart får klaret :-) Endnu en gang tak for et herligt ophold.
De varmeste hilsner familien Trieb, juli 2017

Vi havde en ung handicappet med på Pinseferie, derfor var det dejligt med ramper, elevator, asfalt på stierne og godt at vi kunne leje en badestol. Generelt et rigtigt dejligt feriested.
Juni 2017

Vi blev vel modtaget og var lidt tidligt på den, så vi kørte en tur og fik nøglen en lille time senere. Var en tur i Tyskland, bestilte Jægersnitzel i Caféen, sød betjening, nød maden i feriehuset, dejligt og velsmagende og iøvrigt et dejligt feriehus. Et kort ophold, hyggeligt og rart. Den lille velkomstseddel fra receptionisten – stor ros til hende. Vi siger mojn og på gensyn.
KH Laila og Henning, juni 2017

Tak for et super ophold i weekenden. Det var bare SÅ fedt:-). Super-lækkert mad og dejlig venlig personale både i centret, svømmehal, og bowlingecentret. Og dem som hjalp i skydeklubben var også bare rigtig søde og tålmodige med alle børnene:-)
Marie-Louise fra Løjt Skole, 4.klasse.

Det har været et rigtigt dejligt besøg. Ekstremt sødt og rart personale overalt i centret. Meget højt serviceniveau. Kommer helt sikkert igen. Tak for denne gang.
Rikke og Finn, marts 2017

skærbækcentret er et utrolig dejligt og velfungerende center. Huset og centerets faciliteter er meget fine, med mange muligheder for at dyrke sport og familieliv. Der er en fin service overalt. Det er 4. eller 5. gang vi kommer københavn hertil i uge 7. Vi er en familie med forældre, bedsteforældre og to drenge på 9 og 12 år, og elsker at lave sport, hvilket der er rig mulighed for. vi vender sikkert tilbage i 2018.
Vibeke Burmeister

Vi havde fået et gavekort til brunch, som vi valgte skulle gå til vores eget byliv. Og vi anbefaler det varmt – brug jeres tid på en brunch her! Vi fik på en platte: laks, hamburgerryg, rullepølse, samt 5-6 forskellige slags oste, varm leverpostej med champignon og bacon, røræg med bacon og pølser. marmelade. honning, dertil var der mini-croissanter og mini-spandauer og brød, i form af rundstykker, hjemmebagte boller, valnødde-franskbrød samt rugbrød. Vi fik The, kaffe og juice, men men men…. sørg for at være sulten, for vi måtte levne;-). Alt i alt en super fed oplevelse. Selvom der både var badende gæster og bowlende gæster, hørte vi dem knap nok:-)
Karina Honnens Kristiansen, anmeldelse fra Facebook.

Hermed en hilsen for at sige tak for et rigtig godt arrangement.Maden for rigtig god – der var rigtig mange af vores kunder der roste maden. Dit personale gjorde det rigtig godt – arbejdede fint og sørgede for,at der var rigeligt mad på buffet’erne hele tiden. Jeg vil gerne hvis du endnu en gang vil sige tak til dit personale for et godt arrangement.
Erik Christensen, salgschef, Team Esbjerg Elitehåndbold

Tak for dejlig mad. Grønkålsalaten var lige som ønsket, I år prøvede vi lidt andet, tigerrejer på salat bund og skinkesuppe i butterdejsskaller, det var let mad,men som smagte utrolig godt, det kunne både små og store spise. godt nytår
hilsen Mette Hansen dec. 2016

Vi har været glade for at være her!
Vi har følt os velkomne fra vi ankom til receptionen-tak! Vi har spist morgen og aftensmad i restaurationen og er blevet mødt af et sødt og venligt personale,som skabte en dejlig stemning-stor tak og ros til dem.
nov. 2016

Da både opholdet i huset samt personalet er perfekt kan vi ikke uddybe mere. Kun hvis der kunne komme en pil hen mod affald nov. 2016

En lille hilsen for at sige tusind tak for en virkelig hyggelig weekend hos Jer fra fredag d. 02/12 til søndag d. 04/12-2016. Vi lejede en hyggelig hytte, og spiste morgenmad og aftensmad, hvor vi fik den bedste behandling. Derudover har I en smilende og sød kvinde i receptionen, som var der for at give os en god oplevelse. Og DET fik vi. Bestemt ikke sidste gang vi besøger Jer. TAK!! Rigtig god Jul og godt Nytår til jer alle.
Mange glade hilsner fra Bent & Dorthe Vestergaard

Meget lækker mad, både aften og morgen. Og dejligt at der både er viskestykke, opvaskemaskine, opvaskebørste, klude m.m. i huset, især når det kun var et kort ophold vi havde.
Anja Søby Duun, nov. 2016

Jeg var så positiv overrasket over, at der uden problemer blev sagt ja til, at jeg kunne få lov til at hente både aftensmad og morgenmad med ned til vores hytte. da min mand er dårligt gående og meget svagt seende. Vi fik en dejlig og meget mere afslappet weekend. Personalet var ovenud søde og behjælpelige.
Tusinde tak. Susan Fendahl, nov. 2016

Vi vil gerne sige tak for en rigtig god modtagelse samt at vi, fordi vi havde hund med, fik både aftensmad og morgenmad med i husene, som også levede op til vores forventninger. Så vi må alt i alt sige, at det hele har været i top.
Mange hilsener fra Simone, Bent, Sonja og Tim i hus nr. 36 og 37

“Vi er meget positive over hele området. Servicen er helt i top både i receptionen og i Caféen. Der er utrolig rent og velholdt alle vegne – med smukke blomsterkummer mm. Det er helt i top”.
Lise Hansen

“Vi har været mega glade for at kunne bruge en uge af vores sommerferie her. Dejligt at I har tænkt på alt så alle får en god ferie uanset, hvad vejrguderne siger. vi vil helt sikkert anbefale jer til vores familie og venner”

“Vi har været mega glade for at kunne bruge en uge af vores sommerferie her. Dejligt at I har tænkt på alt, så alle får en god ferie uanset, hvad vejrguderne siger. vi vil helt sikkert anbefale jer til vores familie og venner”.

“Vi syntes det er et dejligt sted at være på ferie og vi ses helt sikkert igen”

“Tak for en fantastisk god oplevelse og service. Det har været en rigtig god oplevelse.”
Inge og Ove Rasmussen, 30-9/16

Mailchimp Signup
Vi trækker lod om et gavekort på 500 kr. hvert kvartal blandt alle modtagere af vores nyhedsbrev

– så er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet endnu, kan du gøre det her, og straks være med i næste lodtrækning.

Der udsendes nyhedsbreve 1-2 gange om måneden og vil indeholde information om nyheder, tilbud og markedsføring fra skærbækcentret. Du kan altid afmelde igen.