Hold vinterferien 2020 i skærbækcentret

Nyd vinterferien i vores dejlige feriehuse fyldt med alt hvad I skal bruge for at få et dejligt ophold. Der er plads til alle i husene, og der er naturligvis mulighed for at tage de firbenede familiemedlemmer med på ferie.

Når I bor i et af vores feriehuse har I GRATIS adgang til svømmehallen, legelandet og fitnesscentret i åbningstiderne. Der er også mulighed for at booke badmintonbaner i hallerne helt uden beregning.

Se de mange aktiviteter i uge 7 & 8 i forbindelse med vinterferien her

Moderne ferieboliger

Vores feriehuse er på 43 m² er velindrettede og beregnet til 4 voksne og 3 børn.

Her er to soveværelser og et badeværelse. Over værelserne er der en hyggelig hems til børnene.
I den kombinerede spisestue/opholdsrum er der et fuldt udstyret køkken med det, der skal bruges, når feriemiddagen skal tilberedes.

Læs meget mere om vores dejlige feriehuse her

Book jeres kommende vinterferie 2020 for hele familien

Er du allerede klar til at bestille en dejlig vinterferie i 2020 ?? Så er du kun et enkelt klik væk fra en dejlig vinterferie

Eller ring til receptionen på 74 75 19 70 så hjælper vi jer gerne med at få booket jeres vinterferie.

Book vinterferien nu

Masser af aktiviteter hele ugen

piger på vandrusjebane

Hos skærbækcentret byder vi i uge 7 på en masse sjove aktiviteter i børnenes vinterferie.

Tilbring vinterferien i smukke omgivelser og få skabt en masse sjove og hyggelige minder med hele familien. Vi har et stort og varieret udvalg af aktiviteter for børn og voksne i alle aldre fra bolchekogeri til lasergame og bumperballs.

Vores svømmehal og bowling faciliteter er naturligvis åbne hele vinterferien.

Svømmehallen har åbent alle dage. Se åbningstider her

Tæt på Rømø og Nationalpark Vadehavet

Skærbækcentret ligger på på ferieøen Rømø med bare 15 kilometers kørsel til den skønne ø, med den flotte natur året rundt. Og Nationalpark Vadehavet finder I nærmest lige udenfor døren når I holder jeres vinterferie i Skærbæk.

Læs mere om Nationalpark Vadehavet her

Et meget dejligt ophold er ved at være slut. Fantastisk serviceminded og smilenden personale. Vi har fået det bedste indtryk af både stedet og ikke mindst personalet
Ane-Marie
Vi fejrede min 75-års fødselsdag med familien. Alle var vildt begejstrede for deres huse og område samt festmiddagen i Staffeliet. Det kunne ikke have været bedre og jeg vil varmt anbefale det til andre.
Edith Kristensen
Vi vil gerne give mange stjerne til jeres service afdeling. Jeres altmuligmænd er super gode til at ordne alt - med et smil og en kvik bemærkning. Super - mange stjerner.
Gert Meier
Super dejligt sted, god kundeservice og serviceminded personale. Lækkert hus med rigeligt plads. Her er fred og ro, højt til himlen. Meget børnevenligt. Det er ikke sidste gang, vi har været på besøg i det Sønderjyske
Henrik
vi har været yderst tilfredse.
Inge
Et fantastisk feriested for hele familien, der er alt for både store og små. Dejligt at alting ligger så tæt. Venligt og hjælpsomt personale. Bestemt et sted vi vil anbefale til andre
Josefine
I dette område med skøn natur ligger dette fritids- /feriecenter med aktiviteter for hele familien og et meget højt service niveau. Ikke sidste gang vores familie bestiller weekendtur eller ferie her, for prisen var endda også... god. Stedet vil helt sikker også være oplagt for en sportsklub for her er alle sports faciliteterLæs mere
Kenneth
Rigtigt fint sted, rigtigt fine forhold. Og så er der mulighed for at komme i både svømmehal og ud at bowle også.
Mads
Det har været et rigtigt dejligt besøg. Ekstremt sødt og rart personale overalt i centret. Meget højt serviceniveau. Kommer helt sikkert igen. Tak for denne gang.
Rikke & Finn

Se stort billede

Se stort billede

Velkommen på træningslejr i Skærbækcentret

Se stort billede

Se stort billede

Velkommen på træningslejr i Skærbækcentret

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Velkommen på træningslejr i Skærbækcentret

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede