Hold vinterferien 2022 i skærbækcentret

Stadigt feriedage til gode? Nyd vinterferien i vores dejlige feriehuse fyldt med alt hvad I skal bruge for at få et dejligt ophold. Der er plads til alle i husene, og der er naturligvis mulighed for at tage de firbenede familiemedlemmer med på ferie.

Når I bor i et af vores 100 lækre feriehuse får I fri entré til både svømmehal, fitnesscenter, legeland og aktivitetshaller. Du kan boltre dig lige så ofte du vil inden for åbningstiderne – og helt GRATIS!

Vi har også et spændende aktivitetsprogram for hele familien i uge 7 og 8.

Se programmerne her: aktivitetsprogram for uge 7 for og aktivitetsprogram for uge 8

Begge uger er der også Kidz Club for de lidt større børn og Mini Club for de mindste. 

Der er også masser af muligheder for udendørsaktiviteter på legepladsen, i nærområdet eller på Rømø – midt i Nationalpark Vadehavet. Her er naturen også skøn om vinteren og der er højt til himlen og langt ud til siderne på Nordeuropas største sandstrande. Måske er det i år at I skal i Vesterhavet som vinterbadere? 

Moderne ferieboliger

Vores feriehuse er på 43 m² er velindrettede og beregnet til 4 voksne og 3 børn.

Her er to soveværelser og et badeværelse. Over værelserne er der en hyggelig hems til børnene.
I den kombinerede spisestue/opholdsrum er der et fuldt udstyret køkken med det, der skal bruges, når feriemiddagen skal tilberedes.

Læs meget mere om vores dejlige feriehuse her

Book jeres kommende vinterferie 2022 for hele familien

Er du klar til at bestille en dejlig vinterferie i 2022 ? Så er du kun et enkelt klik væk fra en dejlig vinterferie.

Du kan også ringe til receptionen på 74 75 19 70  eller sende en mail på reception@scsk.dk så hjælper vi jer gerne med at få booket jeres vinterferie.

Der tages forbehold for ændringer i aktivitetsprogramet pga. fx. sygdom, vejret eller indførslen af restriktioner.

 

Book vinterferien nu

Rømø – den største af de danske vadehavsøer.

Uden for sæson bor der 650 mennesker på øen, men i feriesæsonerne kommer der masser af turister til øen. Nogle dage op mod 50.000 gæster!

Mange af Rømø’s gæster kommer pga. de fantastiske strande der er på øen. Øen ligger midt i Nationalpark Vadehavet og således en del af denne.

Rømø har den bredeste sandstrand i hele Nordeuropa og den er kun små 15 kilometers kørsel væk fra skærbækcentret.

I kommer til Rømø via en ca. 9 kilometer lang dæmning der forbinder øen med fastlandet. Det er altid en fantastisk oplevelse, at køre midt gennem Vadehavet, uanset om det er forår, sommer, efterår eller vinter. 

Nationalpark Vadehavet – Danmarks største nationalpark!

Nationalpark Vadehavet er et af verdens mest værdifulde tidevandsområder. Og for en lang række vandfuglearter er Vadehavet både den vigtigste rasteplads og det vigtigste overvintringsområde i Europa. Desuden yngler en stor bestand af den spættede sæl i Vadehavet. Flere end 10 millioner vandfugle passerer hvert år Vadehavet under trækket.

Vadehavet strækker sig over cirka 500 kilometer fra Blåvandshuk i Danmark til Den Helder i Holland og dækker omkring 9.000 km2 marsk, tidevandsflader, dyb, højsande, sandstrande og klitter. En kæde af øer adskiller selve Vadehavet fra Nordsøen.

Den danske del af Vadehavet er kommet på UNESCO’s liste over verdensarv – i selskab med Egyptens pyramider og Grand Canyon i USA.

Et fantastisk feriested for hele familien, der er alt for både store og små. Dejligt at alting ligger så tæt. Venligt og hjælpsomt personale. Bestemt et sted vi vil anbefale til andre
Josefine
Rigtigt fint sted, rigtigt fine forhold. Og så er der mulighed for at komme i både svømmehal og ud at bowle også.
Mads
Et meget dejligt ophold er ved at være slut. Fantastisk serviceminded og smilenden personale. Vi har fået det bedste indtryk af både stedet og ikke mindst personalet
Ane-Marie
Vi fejrede min 75-års fødselsdag med familien. Alle var vildt begejstrede for deres huse og område samt festmiddagen i Staffeliet. Det kunne ikke have været bedre og jeg vil varmt anbefale det til andre.
Edith Kristensen
Vi vil gerne give mange stjerne til jeres service afdeling. Jeres altmuligmænd er super gode til at ordne alt - med et smil og en kvik bemærkning. Super - mange stjerner.
Gert Meier
Super dejligt sted, god kundeservice og serviceminded personale. Lækkert hus med rigeligt plads. Her er fred og ro, højt til himlen. Meget børnevenligt. Det er ikke sidste gang, vi har været på besøg i det Sønderjyske
Henrik
vi har været yderst tilfredse.
Inge
I dette område med skøn natur ligger dette fritids- /feriecenter med aktiviteter for hele familien og et meget højt service niveau. Ikke sidste gang vores familie bestiller weekendtur eller ferie her, for prisen var endda også... god. Stedet vil helt sikker også være oplagt for en sportsklub for her er alle sports faciliteterLæs mere
Kenneth
Det har været et rigtigt dejligt besøg. Ekstremt sødt og rart personale overalt i centret. Meget højt serviceniveau. Kommer helt sikkert igen. Tak for denne gang.
Rikke & Finn

Se stort billede

Velkommen på træningslejr i Skærbækcentret

Se stort billede

Se stort billede

Velkommen på træningslejr i Skærbækcentret

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Velkommen på træningslejr i Skærbækcentret

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede