Børne- og familievenlig hverdagsmad:
Samlet pris for 2 voksne og 2 børn op til 10 år : kr. 129.-
Samlet pris for 2 voksne og 2 børn over 10 år: kr. 169.-
Du bestemmer selvfølgelig selv hvilken mulighed du vælger – prisen afspejler blot portionsstørrelsen.
Levering kr. 20,-
Bestilling senest samme dag kl. 12.00
3 dages madkasse:
Bestil fx. tirsdag – onsdag og torsdag i en samlet madkasse for 2 voksne og 2 børn under 10 år kr. 327,00
Bestil fx. tirsdag – onsdag og torsdag i en samlet madkasse for 2 voksne og 2 børn over 10 år kr. 447,00
Du bestemmer selvfølgelig selv hvilken mulighed du vælger – prisen afspejler blot portionsstørrelsen.
Du bestemmer selv hvilke 3 sammenhængende dage du ønsker.
Levering kr. 20,-
Bestilling senest hverdagen før kl. 12.00 (ved levering mandag – bestilles senest fredag) –
Maden leveres delvist færdiglavet – du skal kun gøre det sidste selv.
Fx. koge grøntsager, lave salat mv.
Råvarerne er alle med i kassen.
Vi formoder, at du har de mest basale ting som salt, peber, krydderier mv. i dit eget køkken.
Vi har også:
Lækker 2 eller 3 retter menu fra Restaurant Staffeli – se mere her
Lækker tapas – se mere her
Denne uges menu
Uge 16
Mandag: Stegte kyllinge lår med kartoffel/rodfrugt fad og agurksalat med yoghurt og dild
Tirsdag : Paprikagryde med ris og tomatsalat
Onsdag : Fish and chips med sauce tatar med rødbeder og hytteost
Torsdag: Flæskesteg med brun sauce, kartofler og rødkål
Fredag : Pulled pork burger med bbq og coleslaw
De kommende uger
Uge17
Mandag: Kyllingegryde med peber og pasta
Tirsdag : Gyros med tzatziki og ris samt marineret agurk med feta
Onsdag: Forloren hare med flødesauce, tyttebær og kartofler samt bønne
Torsdag: Lasagnette med mozzarella samt grøn salat
Fredag: Hakkebøf med bearnaise og stegte kartofler samt ærter
Uge 18
Mandag: Stegt kyllingebryst med tomatiseret aioli samt fyldig pastasalat
Tirsdag : Boller i karry med ris samt spinatsalat med feta
Onsdag : Fiskefilet med persillesauce og kartofler samt gulerodssalat
Torsdag: Paprikagryde med ris
Fredag : Bøf med blødeløg, brun sauce og kartofler samt spidskåls salat
Uge 19
Mandag: Frikadeller med kartofler samt stuvet forårskål
Tirsdag : Svensk pølseret samt tomatsalat
Onsdag : Æggekage med bacon, purløg og rugbrød samt tomat
Torsdag: Pasta med skinkefløde sauce samt grillet grønt, citron og rucula
Fredag : Skinkesteg med flødekartofler samt grøn salat
Uge 20
Mandag: Hamburgerryg med hvid sauce, kartofler samt ærter
Tirsdag : Fiskefrikadeller med kartofler og stuvet spinat
Onsdag : Kogt oksebryst med peberrodssauce og kartofler samt bønner
Torsdag: Krydret gyros med pitabrød og creme fraiche dressing samt mixsalat
Fredag : Mørbradgryde med svampe og stegte kartofler samt bønnesalat
Uge 21
Mandag: Pasta & kødsauce samt tomatsalat
Tirsdag : Kyllingegryde med spinat og peber med ris samt bønnesalat
Onsdag : Flæskesteg med brunsauce og kartofler samt rødkål
Torsdag: Pølser med lun kartoffelsalat samt persillesalat med cous cous
Fredag: Herregårdsbøf med bearnaise og stegte kartofler samt ærter
Sådan bestiller du:
Bestil online herunder, ring 74 75 19 70 eller skriv til os på reception@scsk.dk inden kl. 12.00 samme dag som du ønsker maden.
3 dages madkasser dog senest hverdagen før kl. 12.00
Bemærk til mandag skal der således bestilles senest fredag kl. 12.00
Se receptionens åbningstider her
Vi leverer for kun 20 kr. lige til din hoveddør i postnummer 6780 mellem kl. 15 – 17 (bemærk et stort antal ordrer kan rykke leveringstidspunktet)
Kan også afhentes ved A-indgangen mellem kl. 16 – 17.
Betal venligst via Mobilepay-nummer 46049 ved bestilling (navnet på modtager er Take Away)
Bemærk: Maden leveres koldt – men pakket i alu- og plastbakker og du skal selv lige varme det for at gøre det sidste klar
Hverdagsmad