• da

 

Konfirmation

Hvor langt er I med forberedelerne? Vi hjælper gerne! Hold jeres konfirmationsfest her hos os i skærbækcentret.

Konfirmationsfest med masser af sjov

Til en konfirmation i Skærbæk er der ikke nogen, der keder sig – vi har alle muligheder for aktiviteter lige her, hvor festen holdes.

Til de mindre børn har vi et indendørs legeland, der frit kan benyttes og til børn og voksne i alle aldre, er der mulighed for aktiviteter i vores haller, på bowlingbanerne eller i svømmehallen. Udenfor er der desuden en stor legeplads og en multibane.

Det betyder, at jeres konfirmationsfest ikke behøver være traditionel, hvis I gerne vil prøve noget anderledes, når spisningen er overstået.

Traditionel konfirmation

Hvis I hellere vil holde  en helt traditionel konfirmation, kan I naturligvis også dette. Det er jeres dag, så det er jer, der bestemmer. Skærbæk Fritidscenter byder nemlig på festlokaler i alle størrelser, hvor vores team og blomsterdekoratør sørger for, at der er flot pyntet med de farver, konfirmanden bedst kan lide.

Mad til konfirmanden

Det er en stor og vigtig dag for konfirmanden og derfor skal maden være noget, der falder i hovedpersonens smag. Køkkenchefen i Skærbæk Fritidscenter og hendes team skal derfor nok hjælpe jer med at finde den menu til jeres konfirmation, som konfirmanden drømmer om.

Konfirmation med overnatning

Har I gæster, der kommer langvejs fra, er der mulighed for overnatning i vores feriehuse til en speciel konfirmationspris. Dette bestilles sammen med det endelige antal gæster.

Kom forbi og besøg os – eller ring

Kontakt os på tlf. 74 75 19 70, hvis I gerne vil høre mere eller booke jeres konfirmation i Skærbæk – eller lav en aftale om en rundvisning i vores festlokaler. I er også velkomne til at sende en mail på reception@kursus-fritidscenter.dk

Derudover må I naturligvis også blot kigge forbi, når det passer jer og indsnuse atmosfæren og se vores dejlige omgivelser.
 
En gæst skriver følgende:

Jeg har rost både køkken og servering for arrangementet. Det kunne ikke forløbe bedre. Børnene og konfirmanden hyggede sig gevaldig og det gjorde resten af de inviterede også. Tror vores “forsamling” lukkede og slukkede. Der var i hvert fald stille i centret, da vi gik. Maden var super og fik masser af roser. Serveringen som Anja og Louise stod for, var ligeledes helt i top. Personalet har lavet en super reklame for Skærbæk Fritidscenter. Tror det udløste Jer afvikling af en ny konfirmation fra vores venner i Tønder.
Carsten Slany Hansen, maj 2017