Aktuelle tilbud i Restaurant Staffeli

Restaurant Staffeli i skærbækcentret er en rigtig hyggelig familierestaurant med en skøn udsigt over området og tæt på Rømø.

Maden i restauranten er tilberedt af kvalitetsråvarer og alligevel til fornuftige priser.

En rigtig god familierestaurant – også med børnemenuer.

Restaurant Staffeli tilbyder lækre a la carte retter. Nogle aftener bydes der også på buffet.

Fredage og lørdage i februar serveres fra kl. 18.00 serveres:

Forret – vælg mellem:

Hummerbisque m. marinerede rejer, dildolie og sprød butterdej. Hertil friskbagt brød og smør.

Marskskinke fra Højer m. spæd salat, oliventapenade, syltede rødløg og parisienne af melon.  Hertil friskbagt brød og smør

Hovedret – vælg mellem:

Braiseret svineskank vendt i sesam, hertil pommes anna, variation af rødbeder og rosmarin sauce

Langtidsstegt kalv m. saute af kål og løg, hertil pommes risolet og sauce bordelaise.

Dessert – vælg mellem:

Cremebrule m. chokolade is og sprød tuille.

Isdessert fra Rømø is m. karamel sauce og friske bær.

3 retter til kr. 239.- eller tag 2 retter til kr. 199.-

 

Fredage og lørdage i marts & april serveres fra kl. 18.00:

Forret – vælg mellem:

Stenbiderrogn m. saltet agurk, pisket cremefraiche, og sprød rug

Stegt kulmule m. grønne asparges, syrligt skum og krudité af radiser

 

Hovedret – vælg mellem:

Marsk lam m. knust kartoffel rørt m. ramsløg, glaseret persillerod, balsamico syltet perleløg og kraftig lammesky.

Langtidsstegt kalv m. skorzonerrod i variation – pure, bagt, chips, hertil kartoffel fondant og timian sauce


Dessert
– vælg mellem:

Chokolade tærte m rabarber kompot og vaniljeis

Is dessert, med is fra Rømø is.

3 retter til kr. 269.- eller tag 2 retter til kr. 229.-

 

 

Velkommen til Sønderjysk Gourmetaften i Restaurant Staffeli – d. 27, 28 og 29. feb.

Pris pr. person kun kr. 250.-

Vores gourmetaften starter med en appetizer samt et glas mousserende vin fra den lokale Vibegaard.

Herefter serveres en lækker 3 retter menu med fokus på gode råvarer, menuen er sammensat således:

Forret:
Kold røget fanølaks m. dildcreme, sprød rug, urtesne og spæde urter. Hertil friskbagt brød og smør.

Hovedret:
Langtidsstegt kalv m. variation af svampe og løg, hertil pommes fondant og timian glace.

Dessert:
Svampet chokoladekage m. saltkaramel og citronsorbet fra Rømø is.

Book din madoplevelse her

 

I vinterferien (uge 7 og 8) serverer vi:

Første søndag i alle måneder (undtagen december og januar) er der lækker søndagsbrunch incl. en tur i svømmehallen

Skærbækcentret på Instagram

Upload dine fotos fra Skærbækcentret med #skaerbaekcentret eller #skærbækcentret