Lyst til noget lækkert i påsken?

Påskemenuer 2021

I påsken 2021 har du mulighed for, at bestille en lækker 2 eller 3 rettes menu fra Restaurant Staffeli, en traditionel påskefrokost, dejlig påske-tapas eller Take Away Pizza

Tilbudene gælder fra d. 29. marts til 5. april – begge dage incl. 

Pizza gælder fra 31. marts til 3. april – begge dage incl.

2 eller 3 retters menu fra Restaurant Staffeli.

Forret:
Kold røget laks – syltede havtorn – ryst af hytteost og urter – fermenteret hvidløgsmayonnaise

Hovedret:
Farseret unghanebryst – buttercorn – kartoffeltimbale – asparges veloute – sæsonens urter

Dessert:
Maulwurfkuchen – banan – hasselnødmousse – vaniljemousse – chokoladecrumble

Tag 2 retter til kr. 229,00 pr. person 

Tag 3 retter til kr. 269,00 pr. person

 

Traditionel påskefrokost 

Det kolde:
Sild med havtorn og gin hertil kapers og syltede løg
Skidne æg (æg og kold sennepscreme)
Varmrøget laks og urtecreme


Det lune – varm selv:

Tarteletter med høns i asparges
Lune deller med marineret rødkål
Mørbrad med champignon a la creme
Brie og nødder
Rugbrød, baguette og smør

Kr. 150,00 pr. person

 

Påske-tapas

Lakserulle med friskost samt spinat
Hjemmelavet urte grissini
Ærtehummus
Bouchees med gedeost og lufttørret okseinderlår
Syltede stikkelsbær
Tomatmandler
Spanske mini fuets med parmesan
Økologisk ravost
Kandiseret abrikos
Brød og smør

kr. 190,00 pr. person

 

Fælles for alle 3 ovenstående muligheder gælder:

Minimum 2 personer pr. bestilling.

Hvis levering er til frokost dagen efter – bestilling senest kl 16 dagen før. Afhentning dagen efter fra kl. 11

Hvis til aften samme dag bestilling senest kl. 12 samme dag. Afhentning mellem kl. 16 -17 samme dag.

Bestil venligst på 74 75 19 70 – vi er her alle dage mellem kl. 09 -17 eller på reception@scsk.dk

Betal ved bestilling på Mobilepay-nummer 46049 ved bestilling. (navnet på modtager er Take Away)

Pga. Covid19 leveres al maden som Take Away. Maden leveres koldt, pakket i alu- og plastbakker og du skal selv lige varme det for at gøre det klar til servering.