• da

Det siger vores gæster

Vi har mange positive referencer fra vores gæster

“Vi havde et fint arrangement både på Oldtidsparken og derhjemme, så tak til alle der har medvirket.”
Carl Jørgen Mazanti, september 2018

Alle os der var til festligt arrangement hos jer i Fritidscenteret lørdag den 9. juni (i Atelier/lokale 4-Gul), vil gerne sige tak for utrolig lækker mad, super service og rigtig god stemning.
Også hele planlægningen med jer, var let at have med at gøre – alt blev jo smidigt fikset via mail. Nemmere kan det ikke gøres. Vi kommer igen, når vi skal fejre 35 års jubilæum!

Glade hilsner på vegne af 9.A anno 1988, Skærbæk Kommuneskole
Pia Steensen, Helle Munksgaard og Karen Stange

“Vi fejrede min 75-års fødselsdag med familien. Alle var vildt begejstrede for deres huse og område samt festmiddagen i Staffeliet. Det kunne ikke have været bedre og jeg vil varmt anbefale det til andre.”
Venlig hilsen Edith Kristensen, november 2017

Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke for et super arrangement. Maden var i top, lokalet var flot pyntet og servicen var helt fantastisk. Hele vejen rundt en dejlig oplevelse, tusind tak.
Karina og Steffan morgenstern, maj 2017

Jeg har rost både køkken og servering for arrangementet. Det kunne ikke forløbe bedre. Børnene og konfirmanden hyggede sig gevaldig og det gjorde resten af de inviterede også. Tror vores “forsamling” lukkede og slukkede. Der var i hvert fald stille i centret, da vi gik. Maden var super og fik masser af roser. Serveringen som Anja og Louise stod for, var ligeledes helt i top. Personalet har lavet en super reklame for Skærbæk Fritidscenter. Tror det udløste Jer afvikling af en ny konfirmation fra vores venner i Tønder.
Carsten Slany Hansen, maj 2017

“Vi er meget positive over hele området. Servicen er helt i top både i receptionen og i Caféen. Der er utrolig rent og velholdt alle vegne – med smukke blomsterkummer mm. Det er helt i top”.
Lise Hansen

“Jeg vil gerne sige dig, dine medarbejdere og de frivillige tusind tak for en forrygende, flot fest lørdag d. 28. maj. Der var styr på det hele og ikke en finger at sætte på noget. Vore medarbejdere ytrede også stor begejstring for hele arrangementet – endnu engang mange tak”.
Brødrene Hartmann A/S Jubilæumsfest d. 28. maj 2016, Gurli Metzler, Executive Secretary.

Mailchimp Signup
Vi trækker lod om et gavekort på 500 kr. hvert kvartal blandt alle modtagere af vores nyhedsbrev

– så er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet endnu, kan du gøre det her, og straks være med i næste lodtrækning.

Der udsendes nyhedsbreve 1-2 gange om måneden og vil indeholde information om nyheder, tilbud og markedsføring fra skærbækcentret. Du kan altid afmelde igen.