Fredagsmenu d. 5. juni fra Restaurant Staffeli

Forret: Marskskinke med melonsalat, ramsløgspesto dertil brød og smør

Hovedret: Oksesteak, smørristede pomme rissole og champingnon, dampet grønne asparges dertil skysauce

Dessert: Svampet chokoladekage med hindbærmousse og bær

2 retter kr. 189.-
3 retter kr. 239.-

Lørdagsmenu d. 6. juni fra Restaurant Staffeli

Forret: Marskskinke med melonsalat, ramsløgspesto dertil brød og smør

Hovedret: Urtefarseret unghanebryst smørristede pomme rissole og champingnon, dampet grønne asparges dertil sauce glace.

Dessert: Svampet chokoladekage med hindbærmousse og bær

2 retter kr. 189.-
3 retter kr. 239.-

Sådan bestiller du:

Ring 74 75 19 70 eller skriv til os på reception@scsk.dk inden kl. 14.00 samme dag som du ønsker maden.

Vi leverer GRATIS lige til din hoveddør i postnummer 6780 mellem kl. 16 – 17  (bemærk et stort antal ordrer kan rykke leveringstidspunktet)

Kan også afhentes ved A-indgangen mellem kl. 16 – 17,  lørdag og søndag afhentning kl. 16.00

Betal venligst via Mobilpaynummer 46049 ved bestilling (navnet på modtager er Take Away)

Telefonen i Receptionen er åben fra kl. 09 – 17 på hverdage og kl. 10 – 16 i weekenden.

Bemærk: Maden leveres koldt – men pakket i alu- og plastbakker og du skal selv lige varme det for at gøre det sidste klar

RETUR