Feriekoloni og Camp – 6 til 15 år

I skærbækcentret tilbyder vi en anderledes feriekoloni i vores lækre feriehuse – til priser, der er yderst rimelige. I bliver indkvarteret i moderne helårs-feriehuse og centeret byder på et væld af aktiviteter, både ude og inde. Desuden får I gratis entre til svømmehallen 1 gang dagligt under jeres koloniophold.

Vi har et center og et område med mange aktivitetsmuligheder og I kan således kombinere både det sjove, det spændende og det lærerige. I området omkring Skærbæk er der mange spændende seværdigheder og attraktioner. Der er både mulighed for udflugter med fokus på kultur og historie som f.eks. Hjemsted – Danernes Verden i Skærbæk eller Ribe by og domkirke, ture med store naturoplevelser som Vadehavscenteret og sælsafari eller en tur med traktor til Mandø.

Se brochure her

Mange aktiviteter

I centret finder I svømmehallen med hele 3 bassiner, 2 vipper og en 53 m lang vandrutchebane, der er desuden dejligt dampbad, sauna og spabad. I kan også leje en af centrets sportshaller og tage et spil hockey, fodbold eller dyrke andre former for sport. Derudover er der Café, et legeland, bowling, spilleautomater, pool/billardborde og gratis WIFI i feriehusene og i centret.

Masser af udendørs-aktiviteter

Udenfor er der grønne områder med stier, træer og vandløb, og et hyggeligt bålsted til snobrød. Der er også legeplads, hoppepude og masser af boldbaner til fodbold, petanque, beach volley og tennis.

Ideel placering

Feriebyen ligger i et dejligt naturskønt område og med kun 200 m til hovedgaden i Skærbæk by. Der er bl.a. togforbindelse til Skærbæk, og feriebyen ligger i gå afstand fra stationen.

Vil du høre mere om vores feriekoloni?

Ring til os på tlf. 74 75 19 70 eller send en mail på reception@scsk.dk.
Du kan også komme i kontakt med os, ved at udfylde denne kontakt formular. Så kontakter vi dig.

Skærbækcentret på Instagram

Upload dine fotos fra Skærbækcentret med #skaerbaekcentret eller #skærbækcentret