Et kursus- & konferencecenter udover det sædvanlige.

Teamet i vores kursuscenterafdeling står parat til at hjælpe med at planlægge jeres næste konference- eller kursusdage hos skærbækcentret i Sønderjylland.

Hos hos kan I afholde et dagsmøde for kun 395 kr. incl. moms pr. deltager. 

Vi byder jer velkommen til et anderledes og spændende kursus- og konferencecenter i naturskønne og rolige omgivelser midt i Danmarks flotteste natur med Nationalparken, Vadehavet og Rømø som nærmeste nabo.

Hos skærbækcentret har vi fokus på at gøre jeres kursus- & konferencedage til en god oplevelse.Vi tilbyder kursuslokaler i forskellige størrelser fra 10 til 800 personer.

Størstedelen af lokalerne på kursuscentret er indrettet med foldevægge, hvilket giver stor fleksibilitet i forhold til både lokaleindretning og stole-/bordeopstilling.

Og vores stab af dedikerede medarbejdere står klar til at hjælpe jer igennem dagen. Vi sætter en ære i at betjene vores gæster i en venlig og uhøjtidelig stil. Vi elsker udfordringer og vi elsker at have gæster.

Kontakt Heidi Skovby, kursus- & konferenceansvarlig på 74 75 19 70 eller heidi@scsk.dk for at høre mere om, hvad vi kan gøre for jer.

Se brochure

Vi gør dagen nemmere

Er der brug for AV- og lydudstyr, så har vi alt det nødvendige i skærbækcentret. Vores kursus- & konferencecenter har alt udstyr, I kan have brug for, og vi tilbyder mulighed for anvendelse af scene, podie og andet, som et større arrangement kan have brug for.Vi sørger også for, at I hele dagen har adgang til lækker og nærende mad, som ruster jer til kursusdagen.

Et center, som kombinerer fornøjelse og arbejde

Skærbækcentret tilbyder en lang række af aktiviteter, der kan kombineres med en kursus- eller konferencedag. Vi har alt fra sportshaller, tennisbaner, fitnesscenter og svømmehal til dampbad, spabad, dejlige udendørsområder og en skøn natur lige i nærheden. Lad dine kollegaer, og dig selv, slå tankerne fra for en stund og nyde tilværelsen.

Skal I overnatte i forbindelse med kurset tilbyder vi overnatning i et af vores 87 moderne og flotte feriehuse. Husene er dejligt indrettet med alle faciliteter, og de ligger i få minutters gåafstand fra skærbækcentret.

Something is wrong.
Instagram token error.
Mailchimp Signup
Vi trækker lod om et gavekort på 500 kr. hvert kvartal blandt alle modtagere af vores nyhedsbrev

– så er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet endnu, kan du gøre det her, og straks være med i næste lodtrækning.