Et konference- & kursuscenter udover det sædvanlige

Er I på udkig efter et professionelt, men samtidig hyggeligt kursuscenter? Så lad valget falde på vores kursuscenter. Her får I de perfekte rammer til udfoldelse af ideer, og der plads til at holde alt lige fra de små møder til store konferencer.

Vores dygtige team i kursuscenterafdelingen står altid klar til at hjælpe med at planlægge jeres næste konference – eller kursusdage hos skærbækcentret i Sønderjylland. De kan bistå med alt lige fra bordopstilling til forplejning.

Vi byder jer velkommen til et anderledes og spændende kursus- og konferencecenter i naturskønne og rolige omgivelser midt i Danmarks flotteste natur med Nationalpark Vadehavet og Rømø som nærmeste nabo.

Vi er leverandør på en SKI-rammeaftale og kan levere på overnatning og konferencer på konkurrencedygtige vilkår – også til det offentlige. Som leverandør lever vi op til en række minimumkriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar.

Send forespørgsel Se brochure

Få en oplevelse på vores kursuscenter

Hos skærbækcentret har vi fokus på at gøre jeres kursus- & konferencedage til en god oplevelse. Vi tilbyder kursuslokaler i forskellige størrelser fra 10 til 800 personer.

Størstedelen af lokalerne på kursuscentret er indrettet med foldevægge, hvilket giver stor fleksibilitet i forhold til både lokaleindretning og stole-/bordeopstilling.

Og vores stab af dedikerede medarbejdere på vores kursuscenter står klar til at hjælpe jer igennem dagen. Vi sætter en ære i at betjene vores gæster i en venlig og uhøjtidelig stil. Vi elsker udfordringer, og vi elsker at have gæster.

Kontakt Heidi Skovby, kursus- & konferenceansvarlig på 74 75 19 70 eller heidi@scsk.dk for at høre mere om, hvad vi kan gøre for jer.

Vores kursuscenter gør dagen nemmere

Er der brug for AV- og lydudstyr, så har vi alt det nødvendige i skærbækcentret. Vores konference- & kursuscenter har alt udstyr, I kan have brug for, og vi tilbyder mulighed for anvendelse af scene, podie og andet, som et større arrangement kan have brug for. Vi sørger også for, at I hele dagen har adgang til lækker og nærende mad, som ruster jer til kursusdagen på vores kursuscenter.

Et kursuscenter, som kombinerer fornøjelse og arbejde

Skærbækcentret tilbyder en lang række af aktiviteter, der kan kombineres med en kursus- eller konferencedag. Vi har alt fra sportshaller, tennisbaner, fitnesscenter og svømmehal til dampbad, spabad, dejlige udendørsområder og en skøn natur lige i nærheden. Lad dine kollegaer, og dig selv, slå tankerne fra for en stund og nyde tilværelsen, mens I er på besøg på vores kursuscenter.

Skal I overnatte i forbindelse med kurset, tilbyder vi overnatning i et af vores 87 moderne og flotte feriehuse. Husene er dejligt indrettet med alle faciliteter, og de ligger i få minutters gåafstand fra kursuscenteret.

Vælg et kursuscenter i smukke omgivelser

Vælger I vores kursuscenter, får I mulighed for at holde kurser og møder i fantastiske omgivelser. Vores kursuscenter ligger i Sydvestjylland i det skønneste landskab. Tæt på smuk natur og havet er der højt til himlen og plads til hygge og kreative tanker. Og med Nationalpark Vadehavet nærmest lige uden for døren.

Strækker kurset siger over et par dage, kan I bruge jeres fritid på at besøge eksempelvis Rømø eller Tønder, og I kan komme til den tyske grænse på små 30 min. På den måde kan I kombinere jeres besøg på vores kursuscenter med et par gode ture ved det naturskønne Vadehav.

Skærbækcentret på Instagram

Upload dine fotos fra Skærbækcentret med #skaerbaekcentret eller #skærbækcentret