• da
  • en
  • de

 

skærbækcentret i Sønderjylland – Vi er ikke som de andre

Velkommen til et anderledes og spændende konference og kursuscenter i naturskønne og rolige omgivelser. 
 
skærbækcentret og tilhørende kursuscenter ligger midt i Danmarks flotteste natur med Nationalparken, Vadehavet og Rømø som nærmeste nabo.
 
I centret er der en stab af ildsjæle, som sætter en ære i betjene vores gæster i en venlig og uhøjtidelig stil. Vi elsker udfordringer og at have gæster.
Her klarer vi både dit lille kursus, og de store arrangementer.

Kursuscentret tilbyder:

  • Kursuslokaler i forskellige størrelser fra 8 til 900 personer. De fleste af lokalerne er med foldevægge, hvilket giver stor fleksibilitet med lokaleindretning og borde/stoleopstilling
  • Alt i AV og lyd udstyr, scener, podier m.m.
  • Et køkken som sørger for at maden også bliver en del af oplevelsen
  • Masser af aktivitetsmuligheder til pausen eller efter en lang kursusdag f.eks. bowling, haller til forskellige aktiviteter, svømmehal med sauna, dampbad og spabad, tennisbaner, boldbaner, fitnesscenter, Kunstnerhus med værksteder, masser af dejlige udenoms arealer osv.
  • Overnatning i moderne feriehuse med alle faciliteter, så du kan kombinere din konference i Sønderjylland med en tur væk fra rutinerne.
  • Café og flotte gangarealer med kunst på væggene

 
Kontakt  os på tlf. 74 75 19 70.
 
Du kan også udfylde kontaktformularen, så skal vi nok vende tilbage.

Teamet i skærbækcentrets Kursus- og Eventcenter står parat til at hjælpe dig med at planlægge din næste konference eller kursus i Sønderjylland.

Vores kursuscenter

Teamet i vores kursuscenterafdeling står parat til at hjælpe med at planlægge jeres næste konference- eller kursusdage hos skærbækcentret i Sønderjylland.

Vi byder jer gerne velkommen til et anderledes og spændende konference- og kursuscenter i naturskønne og rolige omgivelser.

Hos skærbækcentret har vi fokus på at gøre jeres kursusdage til en god oplevelse.

Vi tilbyder kursuslokaler i forskellige størrelser fra 8 til 900 personer. Størstedelen af lokalerne på kursuscentret er indrettet med foldevægge, hvilket giver stor fleksibilitet i forhold til både lokaleindretning og stole-/bordeopstilling.

Og vores stab af dedikerede medarbejdere står klar til at hjælpe jer igennem dagen. Vi sætter en ære i at betjene vores gæster i en venlig og uhøjtidelig stil. Vi elsker udfordringer og at have gæster.

Vi gør dagen nemmere

Er der brug for AV- og lydudstyr, så har vi alt det nødvendige i skærbækcentret. Vores kursuscenter har alt udstyr, I kan have brug for, og vi tilbyder mulighed for anvendelse af scene, podie og andet, som et større arrangement kan have brug for. 

Et center, som kombinerer fornøjelse og arbejde

skærbækcentret tilbyder en lang række af aktiviteter, der kan kombineres med en kursusdag. Vi har alt fra sportshaller, tennisbaner, fitnesscenter og svømmehal til dampbad, spabad, dejlige udendørsområder og en skøn natur lige i nærheden. Lad dine kollegaer, og dig selv, slå tankerne fra for en stund og nyde tilværelsen.

Skal I overnatte i forbindelse med kurset tilbyder vi overnatning i et af vores 82 moderne og flotte feriehuse. Husene er dejligt indrettet med alle faciliteter, og de ligger i få minutters gåafstand fra skærbækcentret.

Vi byder dig og dine kollegaer velkommen til kursuscentret i skærbækcentret.