Covid19 Q&A

Vi har her samlet spørgsmål og svar i forbindelse med afvikling af møder, kurser og konferencer under Covid19.

Må vi samles mere end 10 personer til et kursus, møde eller konferencer?

Ja, det er stadig muligt for møde- og konferencecentre at holde arrangementer med op til 500 deltagere, forudsat at der laves biograf-/skolebordsopstilling, og at deltagerne i det væsentlige sidder ned på faste pladser. Det betyder, at bordopstillinger f.eks. hestesko eller øer, hvor deltagernes ansigter er vendt mod hinanden, ikke er tilladt.

Kravet om en fast plads betyder således også, at deltagerne ikke kan forlade deres pladser for f.eks. at gå ind i et tilstødende lokale til gruppearbejde.

Der skal desuden være minimum 2 kvm. pr. person og holdes 1 meters afstand mellem personerne i lokalet.

Må vi spise frokost eller middag mere end 10 personer samlet?

Nej, hvis I er over 10 personer i samme lokale, må I ikke forlade jeres faste plads og gå ind i hverken en restaurant eller et separat lokale for at spise – heller ikke selvom deltagerne sidder på nye faster pladser i ens retning. I kan enten kortvarigt hente forplejning eller få personalet til at bringe maden ned til jer.

Skal vi bære mundbind i skærbækcecentret?

Ja, fra torsdag den 26/10 og frem til 2. januar skal mundbind bruges alle indendørssteder hvor offentligheden har adgang. I må tage mundbindet af, når I sidder ned.

Må vi holde en pause udenfor f.eks. gå en tur, hvis vi er mere end 10 personer?

Nej, hvis I er over 10 deltagere til et arrangement, må I ikke forlade jeres plads i mødelokalet for at gå udenfor og snakke med kolleger. I må kun forlade mødelokalet kortvarigt for f.eks. at hente forplejning eller ifm. toiletbesøg.

Desuden er lukketiden kl. 22.00 forlænget til 2. januar og udvidet til også at betyde, at der ikke må sælges alkohol i restauranter, barer, kiosker mm. efter kl. 22.00.

Har du et planlagt et arrangement i de kommende uger eller har du et møde i pipeline

Vi sidder klar med rådgivning og sparring om, hvordan I nemmest overholder alle retningslinjer samtidig med, at alle deltagere får en positiv og tryg oplevelse. Vi hjælper også gerne med at finde de bedste alternativer blandt andet steder til at afholde digitale møder.

Kontakt Gitte Lydiksen på gitte@scsk.dk  eller  LiseLotte Lauridsen på liselotte@scsk.dk for at høre mere om hvordan de kan hjælpe dig. Du er også velkommen til at ringe på 74 75 19 70.