Kurser og konferencer i Sønderjylland

Skærbækcentret har faciliteterne

Skærbækcentret har de ideelle rammer og faciliteter til både mindre og større arrangementer af enhver art.

Med ikke mindre end 13 forskellige lokaler, hvor der er plads til mere end 1000 gæster, er vores center det oplagte valg til jeres næste arrangement – uanset om I skal bruge lokaler til undervisning, seminarer, møder, kursus eller konferencer.

En tryg proces fra start til slut

Hos skærbækcentret lægger vi stor vægt på at være til rådighed fra start til slut og besvarer ethvert spørgsmål, I end må have. Derudover forsøger vi at imødekomme ethvert behov, I end må have til mødelokale, forplejning og pauser i løbet af jeres arrangement hos os.

Ønsker I at afholde møder, konferencer eller andre arrangementer i vores skønne omgivelser og mødelokaler, så er I velkomne til at kontakte os på tlf. 74 75 19 70 for yderlige informationer.

Vi er leverandør på en SKI-rammeaftale og kan levere på overnatning og konferencer på konkurrencedygtige vilkår – også til det offentlige. Som leverandør lever vi op til en række minimumkriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar.

Send forespørgsel Se priser her

Et konferencecenter med spændende fordele

Hos skærbækcentret har vi ikke blot lokaler til rådighed. Med vores mange indendørs- og udendørsfaciliteter som eksempelvis skydebaner, bowlingbaner, svømmehal, fitnesscenter og mange andre aktiviteter, så kan vi tilbyde en anderledes og mere interessant konferencedag.

Det er vigtigt for os, at skærbækcentret er et rart sted at være, og vi er selvfølgelig behjælpelige med at gøre jeres konference til en god oplevelse fra start til slut.

En god inspirationskilde

Gode madoplevelser er også en del af vores center.  Vores køkken skaber lækre retter – inklusiv de Sønderjyske specialiteter som marsklam og Rømø-rejer.

For skærbækcentret handler det om, at tingene skal gå op i en højere enhed – det faglige indhold, omgivelserne, maden og personalet skal alt sammen danne grundlag for en succesfuld konference.

Vi ønsker at være behjælpelige med at sammensætte konferencedagen eller opholdet, som er tilpasset jer.

Lyder dette interessant for jer, så kontakt os endelig for uddybende svar eller planlægning af en kommende konference her hos os.

Kontakt os på tlf. 74 75 19 70

Alsidighed skaber det rette lokale

Vi har i vores mange forskellige lokaler mulighed for at tilpasse lokalet til nøjagtigt jeres møde, konference eller andet arrangement.
Vi har muligheder for at opsætte scene og podier i forskellige højder – og vi hjælper også gerne med at lave en panelopstilling med storskærm til stormøder i vores mødelokaler.

Skal der udarbejdes cases, løsningsforslag eller andet, der kræver gruppearbejde, så har I også mulighed for at benytte vores grupperum, hvor grupperne kan sidde i fred og ro fra omgivelserne.

De moderne og lyse lokaler gør, at I kan kombinere koncentration, komfort og effektivitet. Vi har forskellige størrelser af mødelokaler, som alle har det til fælles, at de er behagelige at være i og fungerer uanset arrangementets størrelse og formål. Mødelokalerne kan både lejes separat og som grupperum.

Fleksible lokaler

Flere af vores lokaler er med foldedøre og giver stor fleksibilitet til indretningen eller opstillingen af borde og stole til jeres konference. Det betyder, at vi kan indrette et godt lokale til jer, uanset om I er 50 eller 500 mennesker.

I behøver heller ikke at bekymre jer om at slæbe teknisk udstyr med. I kursuscentret har vi nemlig alt teknisk udstyr, som I kan få brug for under en konference. Vores tekniske personale sørger for, at alt er på plads og virker hensigtsmæssigt, når de første deltagere træder ind ad døren. Samtidig vil de være til rådighed under hele konferencen, hvis der skulle opstå tekniske vanskeligheder.

Mødelokaler

skærbækcentrets mødelokaler er en stor del af vores center. Vi sætter jer og gennemførelsen af jeres møde i fokus og går ikke på kompromis med vores høje niveau af service.

Mødelokaler som har det hele

Vi sørger for, at I har gratis adgang til lynhurtigt Wi-Fi, AV-teknik, projektor og lærred. I flere af vores lokaler er der tilmed adgang til whiteboard, flipover, talerstol, forskellige mikrofoner og meget andet udstyr. Det betyder, at du ikke behøver at medbringe eget udstyr.

Møder skal inspirere, være dynamiske og skabe nye idéer og resultater. Vi gør vores til at skabe de absolut bedste rammer for dit møde, og vores medarbejdere står klar uanset opgavens art og medvirker til, at dit møde bliver en succes.

Stor ros for omgivelser og opsætning af arrangementet. Vi var spændt på hvordan det ville være med så mange mennesker, men det fungerede rigtig fint. Lokalerne, servering og maden ramte plet i forhold til målgruppen. ...; Alt i alt har vi været vældig godt tilfredseLæs mere
Jacob, Aarsleff
Hermed en hilsen for at sige tak for et rigtig godt arrangement.Maden for rigtig god – der var rigtig mange af vores kunder der roste maden. Dit personale gjorde det rigtig godt – arbejdede fint og sørgede for,at der var ...rigeligt mad på buffet’erne hele tiden. Jeg vil gerne hvis du endnu en gang vil sige tak til dit personale for et godt arrangementLæs mere
Erik, salgschef, Team Esbjerg Elitehåndbold
Jeg vil gerne sige dig, dine medarbejdere og de frivillige tusind tak for en forrygende, flot fest lørdag d. 28. maj. Der var styr på det hele og ikke en finger at sætte på noget. Vore medarbejdere ytrede også stor begejstrin...g for hele arrangementet – endnu engang mange taLæs mere
Gurli Metzler, Brdr. Hartmann
“Blot lige en lille hilsen fra instruktører og kursister i forbindelse med netop afsluttede kursusweekend.”Tak igen for jeres store hjælpsomhed og gæstfrihed. Alt klappede fantastisk igen – så vi var meget tilfredse med ...opholdet. Vi glæder os til at besøge jer igen.” På instruktørernes vegne,Læs mere
Per Andersen, Instruktør DBU’a A-træner-uddannelse
Altid god forplejning, service og lækre hytter
René
Vi vil gerne give mange stjerne til jeres service afdeling. Jeres altmuligmænd er super gode til at ordne alt - med et smil og en kvik bemærkning. Super - mange stjerner.
Gert Meier

Konferencer
med plads til det hele

  • Mødelokale med AV-udstyr
  • Teknisk support
  • Kaffe, isvand og frugt i mødelokalet
  • 2-retters menu eller buffet
  • Overnatning i moderne feriehus
Kontakt Heidi