Det siger vores gæster

 

Vi har mange positive referencer fra vores gæster

Skærbækcenteret er et professionelt, rart og hyggeligt sted!
Vi har oplevet en fantastisk service, en stor fleksibilitet, fået fantastisk god mad, hvor der var stor fokus på den sunde linje og sovet i skønne feriehuse.
Stedets placering tæt på naturen og byen sammen med skærbækcentrets mange faciliteter er hel ideel i forbindelse med en konference som vores. Her er masser af muligheder for alle.
Vibeke Lind, Kirkens Korshær, marts 2018

Det gik rigtig godt, stedet og omgivelserne var perfekte til dette mødedøgn.
Super service og imødekommenhed hos jer, så vi er godt tilfredse. Jeg tror det eneste lille men, jeg har hørt var, at det var lidt svært om aftenen efter middagen, at de kunne sidde ugeneret i de små grupper rundt på gangene, men det gik.
Annemette Hansen, Frøs Sparekasse, februar 2018

Tak for en fantastisk oplevelse i lørdags. Stor ros til jer alle bag dette arrangement, supergodt band og musikken var ikke for høj, som man oplever andre steder. Supergod mad og supergod servicering, man lagde nærmest ikke mærke til alle de mange søde personaler der var.
Alt i alt havde vi en super fantastisk aften hos jer. Tak for det.
Gram Commercial A/S – Jacob Nielsen

Tak alt forløb udmærket. I ydede en god service og lokalerne var meget velegnede til formålet.
Bedre Psykiatri Aabenraa-Tønder, november 2017

Jeg har i weekenden været til Dansk Patchworkforenings træf som blev afholdt hos jer.
Det har været en dejlig oplevelse, og I skal have tak for jeres andel i dette.
Jeg har mødt smilende og imødekommende personale, der arbejdede professionelt samtidig med, at de havde overskud til at se den enkelte gæst som en person.
Der er rent og pænt overalt, selvom der var mange mennesker. På intet tidspunkt var der kø til mad eller toiletter – og hvis der var, gik det hurtigt med at afvikle køen. Det er dejligt, at personalet er synligt og ikke gemmer sig i kulisserne. Især lørdag var jeg opmærksom på, at det var nemt at få fat i en medarbejder, når man befandt sig på gangene ved udstillingerne.
Mange tak for en god oplevelse.
Hilsen Helle H., Haderslev

Kære alle medarbejdere i Skærbæk.
Dansk Patchwork Forening vil gerne takke alle indvolverede medarbejdere i afviklingen af træffet. I har en stor part i at det blev vellykket og I var med til at sætte en positiv stemning. Vi ved godt at Skærbæk er opdelt i mange segmenter, men I formåede at få det til at fungere som en helhed.
Vi har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger og det virke som det ingen ende tager. Så endnu en stor tak til alle. Kunne vi tage jeres service indstilling med, gjorde vi det gerne.
Mange Hilsner Kirsten Harritsø, formand for DPF.

“Tusinde tak for en rigtig god oplevelse på jeres kursuscenter i går. Dejligt lokale – med gode faciliteter. Sød og meget serviceminded personale – og super imødekommende. Tak for hurtig hjælp til kopiering:-).
Alt i alt en meget meget god oplevelse – og vi vil meget gerne bruge jeres lokale igen en anden god gang. I kan være stolte af jeres center”.

Carina Saul, Region Syddanmark

“Vi havde et rigtig godt kursusdøgn og har været rigtig godt tilfreds, både med mad, betjening og overnatning.
Håber vi må vende tilbage en anden gang”.

Inga Sommerlund, Hovslund Børneunivers

Jeg har rost både køkken og servering for arrangementet. Det kunne ikke forløbe bedre. Børnene og konfirmanden hyggede sig gevaldig og det gjorde resten af de inviterede også. Tror vores “forsamling” lukkede og slukkede. Der var i hvert fald stille i centret, da vi gik.Maden var super og fik masser af roser. Serveringen som Anja og Louise stod for, var ligeledes helt i top. Personalet har lavet en super reklame for Skærbæk Fritidscenter. Tror det udløste Jer afvikling af en ny konfirmation fra vores venner i Tønder.
Carsten Slany Hansen, konfirmation maj 2017

“Vi havde et fortrinligt møde, jeres faciliteter passede fint til vores behov og alt fungerede upåklageligt. Ros til jer for samarbejdet og også ros til køkkenet for god forplejning”.
Dansk Ornitologisk Forening, oktober 2016

“Vi er meget positive over hele området. Servicen er helt i top både i receptionen og i Caféen. Der er utrolig rent og velholdt alle vegne – med smukke blomsterkummer mm. Det er helt i top”.
Lise Hansen

“Jeg vil gerne sige dig, dine medarbejdere og de frivillige tusind tak for en forrygende, flot fest lørdag d. 28. maj. Der var styr på det hele og ikke en finger at sætte på noget. Vore medarbejdere ytrede også stor begejstring for hele arrangementet – endnu engang mange tak”.
Brødrene Hartmann A/S Jubilæumsfest d. 28. maj 2016, Gurli Metzler, Executive Secretary.

“Tak for sidst og tusind tak for gode rammer, god mad og ikke mindst personalets imødekommenhed og vilje til at yde det bedste.Vi har alle nydt dagene og vil sent glemme de oplevelser vi fik med os fra Skærbæk.”
Huset Kærvej, Sønderborg Kommune

“Vi blot på personaleforeningens vegne sige tusind tak for et godt kommunestævne-afvikling hos jer.
I er super serviceminded, og maden var fantastisk god.
Vil du hilse personalet og sige tak.”
Dorte Frost Roelsgaard

“1000 tak for at det hele gik SÅ godt på vores kursus i Kirkens Korshær – og det var med til, at jeg egentlig selv pludselig blev stolt over at være herfra.
Der var roser til centret, (rammerne) til jeres uovertrufne servicemindet-hed, hytternes kvalitet og finansieringsmetode (stor interesse for den konstellation) – der blev hørt udsagn som ”man bliver helt høj af at være her”, og der var tårer i øjnene ved afgang og knus til de af jer, der lige stod i nærheden til frokosten onsdag – det er simpelthen så livsbekræftigende, og det kan jeg leve længe på – håber det også gælder jer. Godt gået – vi kommer nok igen, det kan godt være det bliver fyn/sjælland næste år, men mange tog derfra og syntes ikke det ”var så langt ude alligevel” (som de syntes inden de kom).”
Kirkens Korshær, marts 2012

“Vil du takke alle dine kolleger, som var med til at skabe rammerne for en super god dag i sidste uge. Det er skønt at komme et sted, hvor man føler sig så velkommen, uanset hvor i huset man færdes, hvornår på dagen man kommer eller hvilken opgave man kommer med.
I er heldige at have så mange dejlige, engagerede medarbejdere – det  var til stor inspiration”
Sønderjysk Forsikring

“Tusind tak for et kanon godt arrangement i weekenden….:-) Vi har kun fået roser fra vores kollegaer og vi er også selv meget glade for arrangementet. Super aktiviteter om eftermiddagen – trods skader og lignende – hvor vi fik nogle gode grin sammen.
Vi anbefaler jer hellere end gerne…:-)”
Hilsner fra Dorte & Tove, Vorbasse-Hejnsvig Sparekasse

“Arrangementet er forløbet super. Alle deltagere har rost både stedet og arrangementet, Så vi er meget tilfredse. Jeres personale har været meget flinke og samarbejdsvillige. Ros til dem.”
Citroen sommertræf, Karin Friis

“Jeg vil gerne på Politihundeforeningens vegne sige mange tak for en rigtig god weekend på skærbækcentret.
Indkvartering i husene samt lokalet vi havde til rådghed var bare i top.
Maden var alle dage rigtig god, og der var rigeligt af den – betjeningen var søde og meget opmærksomme på at alt var ok”.
Knud Jensen – Dansk Politihundeforening område 3

Thrillkursus december 2011:
“Vi havde en super god dag. Hvor er det et venligt personale I har.
Ingen sure miner selvom vi pludselig var lidt flere og havde brug for lidt flere stole m.m.
Hils dem alle og sig tusind tusind tak for en super god dag.”
Sonja Wølke, konsulent, Kursuscentret, Haderslev Handelsskole

“Vi havde en hel fantastisk god aften, og vi fik lækker mad samt fin betjening, så rigtig mange tak. Det er jo helt imponerende, hvad I kan – flot flot.”
Hanne Okholm, Okholm Lightning A/S

“Kære alle ansatte på Skærbæk Kursus & Fritidscenter! Jeg deltog i lederseminar med Danske Bank den 23. – 24. november 2010 på jeres center. Dette var en særdeles positiv oplevelse, og speceilt skal fremhæves jeres imødekommenhed, smil, servicegen mv. Det var min klare oplevelse, at I alle er “opdraget” til denne kundeservice, og oplevelsen blev absolut ikke mindre, da jeg på hjemrejsedagen den 24. november var punkteret. Jeg kontaktede Falck, der have længere ventetid denne dag p.g.a. vejret. Men fluks kom der forslag fra ansat på jeres center, og meddelte centret har en servicemedarbejder ansat, der var uddannet mekaniker. Han ordnede hjulet, kørte til den lokale smed og fik hjulpet lappet. Samtidig med dette skete fik jeg tilbuddet at gå ind i centret i ventetiden og nyde en kop kaffe, og straks var der igen en stor imødekommenhed.Alt i alt en SUPER oplevelse – og ved nærmere eftersyn læste jeg jeres Kundelon, som I 100% lever op til. Endnu engang tak for en rigtig god oplevelse – det kommer I langt med.”
Ferdinand Rendebo Jepsen, Filialdirektør

“På foreningens vegne vil jeg sige mange tak for en god weekend. Vi har kun mødt et meget venligt og positivt personale hele vejen rundt. Høj service og stor fleksibilitet!”
Ehlers Danlos

“Stor tak til jer alle i Skærbæk Fritidscenter for et vellykkket arrangement. I havde sammensat et rigtigt godt program til os og timingen holdt så fint – maden var i top. Alle har haft nogle gode oplevelser og kun positive tilkendegivelser fra medarbejderne. Vi har helt sikkert lært hinanden at kende på en anden måde end den vi lige mødes på i hverdagen”
Syd Energi A/S

Børge Jensen A/S
Dangaard Telecom, Padborg
DSV Road A/S
Alectia
Alm. Brand
Rømø Andelskasse
Gredstedbro Andelskasse
Skærbæk Avis
Tønder Bank
Blå Kors
Kohberg
Bundgaard Rejser
BUPL
Skærbæk Gokartcenter
Clean Tech
Danfos A/S
De Grå Busser
Digeposten
DLG
DONG Energi
Tønder Erhversråd
Esbjerg Kommune
FOF Tønder
Ehlers Danlos
LM Glasfiber
Grobund ApS
Gånsager Tømrer- og Snedkerforretning
Haderslev Kommune
Esbjerg Handelsskole
Haderslev Handelsskole
HH Simonsen
Hydro Aluminium
Ida Service
In/Out
Inner Wheel
Itai A/S
Jes Hansen VVS
Jogros
Okholm Lightning A/S
Dansk Politihundeforening
Jyske Vestkysten
Kystdirektoratet
Lidl
Lions Club
NUNC A/S
Nygade Atelier
Nyreforeningen
Plejecenter Åløkke
Post Danmark
Region Syddanmark
Revisionscentret
Ribe Handelsskole
Ribe Katedralskole
Ribe Miljøcenter
Riedeck
Rotary
SAF
Rømø Havn
Rømø-Tønder Turistforening
Scandia Frigo
Schack Trapper
Scweitzer
Selvhjælp Sydvest
Seniormotion
SIS
SKB
Stjernen
SuperBrugsen
TV Syd
Ex Table
TopDanmark
Tønder Kommune
Syd Energi
Syddansk Universitet
AMU Vest
Viking-Life Equipment
Yit A/S
Øst Lean