Spil hinanden bedre ® – akademiet 

Skærbækcentret lancerer et nyt skræddersyet teambuildningkoncept – Spil hinanden bedre® akademiet.

Vi har i et tæt samarbejde med Per Birkelund fra, Business Training Center Denmark, oprettet et akademi, der tager afsæt i kendte træningsmodeller og metoder fra sportens verden.

Der er udviklet en “træningsbane” og en række træningspakker, målrettet både organisationer og virksomheder hvor der fokuseres og trænes med afsæt i organisationens konkrete udfordringer.

I træningen tages afsæt i den interne kultur. Du introduceres for en række let tilgængelige ”ta med hjem” værktøjer til at understøtte implementering og den løbende træning ”on the job”

Dette trænings-akademi, vil lade sig inspirere af de mange sportsudøvere, der årligt benytter skærbækcentret, såvel de professionelle som amatørerne. Et fælles træk for disse sportsudøvere, er at de alle har en naturlig tilgang til vedvarende træning, kunsten at øve sig og konstant have fokus på fælles mål og løbende forbedringer. Disse egenskaber, vil vi med metoden: Spil hinanden bedre® inspirere private og offentlige erhverv med.

Spil hinanden bedre® Metoden, modellen & værktøjerne

Konceptet Spil hinanden bedre® understøtter vækst og udvikling, fra en helt særlig vinkel. Med afsæt i evidensbaseret viden fra NFA, fokuserer metoden på kulturen og den sociale kapital – nemlig sammenholdet, tilliden/de gode relationer og lysten og energien til at bidrage til helheden.

Spil hinanden bedre® metoden angriber uddannelse og udvikling med en praktisk tilgang, hvor vi tager afsæt i virksomhedens daglige udfordringer, rutiner og kulturer og herefter introducerer vi teori, viden og begreber, der kan understøtte løsningen af de interne udfordringer, der ofte står i vejen på rejsen mod ”best practice & next practis” og kunsten at performe optimalt.

Vi vender udviklingsprocessen på hovedet og fokuserer på relationer og den sociale kapital, for herefter at inspirere med ny viden og værktøjer samt fælles fokus på nye vaner og rutiner – Vi Spiller hinanden bedre®

Når du og dit hold, vælger at træne og benytte udvalgte værktøjer i dagligdagen, giver vi garanti for effekt.

5 ting der gør denne træning til en succes:

 • Vi starter med den interne kultur – 6×3 modellerne
 • Vi Inspirerer og træner med “on the job” udfordringer og får ALLE med
 • Vi designer en “game-plan” for træningen, der løber over 6-12 måneder
 • Vi introducerer let tilgængelige udviklingsværktøjer til din dagligdag
 • Vi sikrer sammenhæng imellem viden, virkeligheden & bundlinjen

Træningspakkerne/produkterne, udbydes i 3 versioner:

 • Intro: 4 timer
 • Basis: 1 dag
 • Proff: 2-5 dage

Pris indikator (pr. deltager):

 • Intro pakken – 4 timer: kr. 600,- (i prisen er inkl. indledende analyse og 3 tá med hjem træningsværktøjer)
 • Basis pakken – 1 dag: kr.1.200,- (i prisen er inkl. indledende analyse,og 5 tá med hjem træningsværktøjer)
 • Proff pakken – Flere dage pr.dag: kr.1.000,- (i prisen er inkluderet indledende analyse og 7 tá med hjem træningsværktøjer samt opfølgnings-pit-stop)

Ovennævnte pris indikationer, er baseret på mindst 12 deltagere og indeholder altid indledende dialoger og research. Priser pr. person.

Der er selvfølgelig mulighed for overnatning i forbindelse med afholdelse af akademiet. Bo i et af vores 87 dejlige feriehuse der alle ligger i umiddelbar nærhed af kursuscentret. Læs mere om mulighed for overnatning her.

Kontakt Heidi Skovby på 74 75 19 70 eller send en mail på heidi@scsk.dk og lad os tage en dialog om netop dit behov, så designer vi et indhold og ophold, der netop matcher dit behov og ønsker eller kontakt Per Birkeleund direkte på 31 10 17 57 eller per@spilbedre.dk og hør mere om elementerne i Spil hinanden bedre ® – akademiet 

 

Hør sekretariatsleder hos Trekantområde Danmark, Peter Engel Andresens erfaringer med Spil Hinanden Bedre® konceptet

Hør projektleder hos Billund Erhvervsfremme, Uffe Vestergaard Schmidt erfaringer med Spil Hinanden Bedre® konceptet

Velkommen på træningslejr i Skærbækcentret

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Velkommen på træningslejr i Skærbækcentret

Se stort billede

Velkommen på træningslejr i Skærbækcentret

Se stort billede