Skærbækcentret lukker ned for de fleste aktiviteter

23. marts kl.15.00

Update på situationen omkring coronavirus.

Statsministeren og sundhedsmyndighederne har netop forlænget nedlukningen frem til d. 13. april. Det betyder desværre, at skærbækcentret fortsat er lukket ned for alle aktiviteter ud over Mad ud af huset / Take Away.

Feriebyen holder dog fortsat åbent.

Vi følger løbende situationen og opdaterer efter behov.

12. marts kl.11.00

Update på situationen omkring coronavirus.

Vi tager selvfølgelig alle de nødvendige hensyn der skal tages i situationen omkring corona-smitten. Og følger selvfølgelig Statsministerens og sundhedsmyndighedernes opfordring til at tage og vise hensyn til hinanden.

Det betyder desværre, at skærbækcentret lukkes ned fra idag torsdag den 12. marts fra kl. 16.00 til og med søndag den 29. marts.

Vi er naturligvis alle berørte af situationen, og er kede af at måtte skuffe alle de gæster der skulle have besøgt os i de kommende 14 dage.

Indtil videre vil feriebyen være åben – dog er alle skærbækcentrets faciliteter lukket ned. Der vil således ikke være mulighed for, at købe mad i caféen eller Restaurant Staffeli da disse er lukket ned. Vi kan dog tilbyde, at levere “take-away” ud til gæsterne i feriehusene og andre.

På pressemødet onsdag aften blev der også opfordret til, at Danmark stadig skal holdes i gang. Der vil være områder der fx. har behov for madlevering, så indtil videre vil køkkenet i skærbækcentret også være åbent og vi kan således levere “mad ud af huset” efter nærmere aftale.

Vi vil kontakte gæsterne der har bestilt ophold, træningsophold, møder og mad mv. i perioden frem til og med d. 29. marts hurtigst muligt.

Men grundet antallet af gæster der skal kontaktes, beder vi om jeres tålmodighed.

Vi følger løbende situationen og opdaterer efter behov.

 

 

 

Information fra før d. 12. marts kl. 11.00

Coronavirus – det gør vi i Skærbækcentret

Vi hører alle hver dag om nye tilfælde af coronavirus, og det kan give anledning til bekymring hos nogle af vores gæster. Men i skærbækcentret gør vi alt hvad vi kan, for at beskytte både vores medarbejdere og gæster.

Overordnet følger vi situationen tæt, og vi retter os efter myndighedernes retningslinjer. 

Overordnede retningslinjer:

Sundhedsstyrelsen har udarbejdet en række anbefalinger, som vi retter os efter i skærbækcentret. Læs anbefalingerne her

Endvidere har vi ophængt følgende vejledning i skærbækcentret:

Brug af håndsprit mv. 

Vi anbefaler endvidere alle gæster af gøre brug af de hånddesinfektionsstandere der er opsat rundt omkring i skærbækcentret. 

Vi kan endvidere oplyse, at vi allerede i uge 9 har bestilt ekstra standere og beholdere med håndsprit til opsætning i skærbækcentret. Vi håber på levering ultimo uge 11 og uge 12.

Der er dog taget forbehold fra leverandøren mht leveringstid pga. den enorme efterspørgsel af håndsprit og standere mv.

Fra starten af uge 11 er der også sat ekstra fokus på rengøringen af skærbækcentret. Vores rengøringspersonale rengør ekstra udsatte områder (fx. dørhåndtag mv.) flere gange dagligt, således vi forsøger at mindske en evt. smitterspredning mest muligt.

 

Brug af svømmehallen

Har svømmehallens miljø betydning for smitte?
Sundhedsstyrelsen oplyser, at svømmehallens/saunaens varme og fugtige miljø ikke har nogen betydning for virussmitte.

Kan COVID-19 overføres gennem vandet i svømmebadet?
WHO skriver, at hvis man overholder det gængse regelsæt for klor på 1 mg. pr. liter vand, så er risikoen for smitte gennem vand lav. 

Svømmehallen i skærbækcentret overholder selvfølgelig ovenstående regelsæt. 

 

Hvordan er du stillet i forbindelse med en evt. afbestilling af et planlagt ferieophold?

Her henvises til vores generelle leje- og afbestillingsbetingelser der kan læses her

 

Hvordan er du stillet hvis du ønsker refusion af en billet købt til et arrangement i skærbækcentret?

En lang række arrangementer i skærbækcentret afholdes af eksterne arrangører, og i disse tilfælde må vi henvise til, arrangøren af det pågældende arrangement.

For arrangementer afholdt af skærbækcentret forholder vi os løbende til myndighedernes anbefaling og vurderer dagligt hvilke evt. tiltag der skal gøres i den forbindelse. Såfremt vi vælger, at aflyse et arrangement, vil billetprisen selvfølgelig blive refunderet.

 

Hvordan er du stillet hvis skærbækcentret kræves lukket af myndighederne?

Skulle vi komme i den situation, at skærbækcentret kræves lukket af myndighederne vil du få dine allerede indbetalte penge refunderet, både for ferieophold og alle øvrige arrangementer arrangeret af skærbækcentret, der er inden for den periode som lukningen omfatter.

Spørgsmål i forbindelse med dit ophold i skærbækcentret

Har du spørgsmål i forbindelse med dit kommende besøg i skærbækcentret er du velkommen til at ringe til os eller skrive på info@scsk.dk