Julen i skærbækcentret

Her er julen også en helt særlig højtid, som vi ser frem til og vi har igen gjort os umage for at julen kan fejres på alle måder.

Skærbækcentret har igen i år masser af julearrangementer. 

Vi har i år 2  fantastiske julearrangementer med musik at byde på, juletræsfest, Jul & Bowl, en lækker julefrokost her eller hjemme eller hvad med  “3 skønne juledage”? Et skønt ophold i vores dejlige feriehuse?

D. 7 december byder vi velkommen til årets julefrokost 

Vi starter med en lækker julemenu og aftenens band er “OS3”, som vil sørge for en uovertruffen musikunderholdning. Køb jeres billet her 

D. 15 december holder vi Juletræsfest 

Velkommen til en hyggelig eftermiddag for børn og voksne – læs mere her

D. 16. december er der julekoncert 2019 med med Stig Rossen, gæstesolist Jasmin Gabay, kor, kapelmester Thomas Jaque med orkester

25 år i træk har Stig Rossen sunget julen ind og glædet mange mange tusinde tilskuere med sin flotte og stemingsfulde julekoncert.

Og igen i år gæster han Skærbækcentret sammen med gæstesolist Jasmin Gabay, kapelmester Thomas Jaque og orkester – så sæt et stort kryds i kalenderen d. 16. december hvis du vil i julestemni

Køb din billet til årets julekoncert 2019 her – billetten kan købes både med og uden lækker julebuffet.

Ønsker du at overnatte i et af vores dejlige feriehuse forbindelse med et af de 3 arrangementer så har vi også et godt tilbud på det.

Læs mere om vores feriehuse her.

“3 skønne juledage”

Er du på udkig efter et lille mini-ophold, måske med et Besøg i julebyerne Tønder og Ribe, så tag et kig på “3 skønne juledage”.

Jul og bowl

Jul og Bowl er en skøn klassiker i juleudgave i hele november og december måned. Velkommen til en hyggelig aften med julemad og bowling sammen med vennerne, familien eller kollegaer – se mere her.

Julefrokost – her hos os eller hjemme

Hold julefrokosten her hos os i dejlige omgivelser eller få maden leveret hjem til jer selv. Valget er helt jeres eget. Priserne starter ved kr. 119.- pr. person – se menuer mv. her.

Åbningstider for julen 2019

Se vores åbningstider 21. december 2019 – 04. janauar 2020 her.

 

 

Skærbækcentret på Instagram

Upload dine fotos fra Skærbækcentret med #skaerbaekcentret eller #skærbækcentret