Lad os stå for middagen! Vi har lækker Take Away – til hverdagen og weekenden.

  • Børne- og familievenlige Take Away livretter fx. frikadeller, dansk bøf, farsbrød mv.
  • Lækre Take Away retter fx. wienerschnitzel, stjerneskud, pariserbøf, tarteletter mv.
  • 2 retters Take Away menuer til påskedagene.

Se udvalget af maden herunder – og se hvordan du bestiller nederst på siden.

Børne- og familievenlige livretter:

Vi tilbyder børne- og familievenlige menuer.

Samlet pris for 2 voksne og to børn op til 10 år : kr. 109.-
Samlet pris for 2 voksne og 2 børn over 10 år: kr. 149.-

Du bestemmer selvfølgelig selv hvilken mulighed du vælger – prisen afspejler blot portionsstørrelsen. 

Menu uge 15:

Mandag d. 6. april: Skinkemignon i svampesovs, kartofler

Tirsdag d. 7 april: Pulled pork burger m. coleslaw (ialt 4 mindre burgere)

Onsdag d. 8 april: Hønsefrikassé med kartofler

Torsdag d. 9 april: Tomatmarineret kalkuncuvette, ris, paprikasovs

Fredag d. 10 april: Farsbrød, kartofler, sovs

Menu uge 16

Mandag d. 14. april: Fyldt svinemørbrad med flødekartofler

Tirsdag d. 15. april: Fiskefrikadeller, persillesovs, kartofler

Onsdag d. 16. april: Lasagne

Torsdag d. 17. april: Dansk bøf m blødeløg, sovs, kartofler

Fredag d. 18. april: Kyllingspyd med bådkartofler og ramsløgsmayo

Øvrige Take Away retter:

Wienerschnitzel med pandestegte kartofler, ærter og smørsaucekr. 125.-
Stjerneskudkr. 89.-
Stegt flæsk med kartofler og persillesaucekr. 98.-
Pariserbøfkr. 89.-
3. stk. tarteletterkr. 79.-
Mørbrad i svampesauce, pandestegte kartofler og syltede rødløgkr. 98.-
Burger med bådkartofler og hjemmelavet ramsløgmayokr. 79.-

Få påskemiddagen leveret fra kr. 179.- pr. person: 

Lækre 2 retters menuer – skærtorsdag, langfredag og 2. påskedag fra Restaurant Staffeli.

Skærtorsdag:

Wienerschnitzel m. brasede kartofler, smørsauce og ærter

Frugtsalat og småkage

Kr. 179,00 pr. person

Wienerschnitzel varmes i ovn ved 160 gr i ca 15 min sammen med de brasede kartofler, smørsaucen varmes i gryde eller microovn, ærter varmes i en gryde.

Langfredag:

Lakseroulade med rømørejer dertil brød og smør

Okse tournedos med ærtepure, timiankartofler, rødvinssauce og stegte svampe

Kr. 229,00 pr. person

Oksetournedos’en varmes i ovnen ved 170 gr i 10 – 15 min, sammen med timiankartofler og de stegte svampe.

Ærtepure varmes forsigtig op i en gryde eller microovn. Saucen varmes forsigtig op i en gryde.

2. påskedag (mandag)

Røget laks med urtecreme dertil brød og smør

Urtefarseret unghanebryst med grillet grønsager, kartoffelfondant, sauce

Kr. 179,00 pr. person

Unghanen, grønsager og kartoffelfondant varmes i ovn i 15 – 20 min ved 160 gr, saucen varmes i en gryde.

 

Sådan bestiller du:

Ring 74 75 19 70 eller skriv til os på reception@scsk.dk inden kl. 14.00 samme dag som du ønsker maden.

Vi leverer GRATIS lige til din hoveddør i postnummer 6780 mellem kl. 16 – 17  (bemærk et stort antal ordrer kan rykke leveringstidspunktet)

Kan også afhentes ved A-indgangen mellem kl. 16 – 17

Betal venligst via Mobilpaynummer 46049 ved bestilling (navnet på modtager er Take Away)

Telefonen i Receptionen er åben fra kl. 09 – 17 på hverdage og kl. 10 – 16 i weekenden.

Bemærk: Maden leveres koldt – men pakket i alu- og plastbakker og du skal selv lige varme det for at gøre det sidste klar.

 

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede