Passioneret, dygtig og innovativ kok/gastronomiassistent søges til køkkenet.

Skærbækcentret søger ny kollega i køkkenet med tiltrædelse hurtigst muligt eller efter nærmere aftale.

Du bliver del af et dynamisk team, der brænder for deres arbejde og for virksomheden generelt. Du er en ambitiøs medspiller og energisk sparringspartner og så er du typen, der tænker ud af tallerkenen og som bare elsker god mad og skønne gæster.

 Vores forventninger til dig:

  • Du er faglært kok eller gastronomiassistent med erfaring og sans for kvalitet.
  • Du er ansvarsbevidst, seriøs og engageret.
  • Du har overblik, god til at samarbejde og evne til at motivere andre.
  • Du er serviceminded, udadvendt, og glad for kontakt med gæsterne.
  • Du kan indgå i alle arbejdsområder i køkken og restaurant.
  • Du er stabil med gode referencer og kan tale dansk.

 Vi tilbyder dig:

Vi tilbyder en spændende, travl og udfordrende hverdag med muligheder for personlig og faglig udvikling. En arbejdsplads med mulighed for ansvar og indflydelse. Adgang til forskellige personalegoder og løn efter kvalifikationer.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer ugentlig.

Vi forventer at du ingen problemer har med at indgå i en vagtplan, bestående af både dagvagter og minimum 2 aftenvagter pr. uge samt weekendvagter.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Liselotte Lauritzen på tlf. 61 61 38 58

Skriftlig ansøgning – gerne pr mail med CV på laila@scsk.dk

Skærbækcentret er beliggende tæt ved Rømø mellem Ribe og Tønder. Her finder du ”Danmarks hyggeligste feriecenter” med snart 100 moderne feriehuse, Cafeen, Restaurant Staffeli, badeland, bowlingbaner, aktivitetshaller, fitnesscenter, Kunstnerhuset og ikke mindst moderne sports- og kursusfaciliteter.  

Centret har åbent 365 dage om året. Vi har på årsbasis mere end 500.000 gæster, hvoraf ca. 70.000 overnatter i feriehusene.

I 2020 modtog Skærbækcentret blandt andet anerkendelserne ”Loved by Guests” fra Hotels.com, ”Travelers Choice Award 2020” fra TripAdvisor, ”Traveller Review Award” fra booking.com.dk

Læs mere om skærbækcentret på www.skaerbaekcentret.dk, på www.facebook.com/skaerbaekcentret eller www.instagram.com/skaerbaekcentret

Læs mere om vores mission, vision og værdisæt her