Sensommerkoncert med Jørn Jeppesen Trio

Sammen med sine gamle spillekammerater i Kjukken, Jesper Haugaard på bas og Jens Langhorn på trommer, giver Jørn ’Ørn’ Jeppesen koncert i Skærbækcentret den 18. september 2021.

Jørn Jeppesen er både musiker, sanger og komponist, og han har været musiker i Kim Larsens band Kjukken, og var blandt andet med til at indspille albummet “Sange fra første sal”

Jørn ’Ørn’ Jeppesen – JEPPESEN – har i mange år været en del af musikbranchen som manager og rådgiver for nogle af branchens største navne. Mest kendt er han for sit næsten 20-årige arbejde som manager for Kim Larsen, hvor han udover managerrollen også var musiker i Kim Larsens band Kjukken. Han var desuden med til at indspille Kim Larsen sidste plader; herunder den postumt udgivne ’Sange Fra Første Sal’, hvor også Hjalmer, Kims søn, var med.

Efter Kim Larsens død i 2018 vendte JEPPESEN tilbage til sit oprindelige udgangspunkt som musiker, sanger og komponist. Det resulterede i albummet ’Odense Banegård’ der udkom i 2019 og året efter fulgtes op af albummet ’En Helt Almindelig Dag’. På begge albummer er der 12 stærke popsange skrevet fra den voksne mands perspektiv på livet, som det ser ud her og nu. Politikens kulturjournalist Erik Jensen havde JEPPESENS nyeste album på 2020-årslisten over de bedste udgivne albums.

Jørn Ørn Jeppesen har arrangeret en række koncerter i forlængelse af sine udgivelser. Koncerter hvor der bliver plads til en masse historier fra livet i musikbranchen og der bliver fortalt om baggrunden for de sange Jørn spiller. Det bliver intenst, ærligt og vedkommende. Og et hyggeligt gensyn med tre fra Kjukken.

Køb billet her


Køb koncertbillet med lækker 2 retters menu til kr. 359 + 10 kr. i gebyr

Forret:
Dampet laks med ærter og rygeostcreme

Hovedret:
Krydret kalvefilet med røgede perleløg og rødvinssauce, marineret kalkuncuvette med bønner og krydret tomatfløde, Pommes Risolé, flødekartofler, mixed salat og årstidens salat. Brød og smør.

Køb billet her

Koncerten starter kl 20.30, dørene for spisende gæster åbnes kl 17.30, maden serveres fra kl 18.00

Køb kun koncertbillet til kr. 180 + 10 kr. i gebyr

Køb billet her

Koncerten starter kl 20.30, dørene for ikke-spisende gæster åbnes kl 20.00

Fælles for begge typer billetter er at man placeres ved borde, og pladsen beholdes hele aftenen.

Evt. ønsker om bordplacering kan mailes til Erik Stenger på erik@scsk.dk

Koncerten arrangeres af Skærbækhallens Støtteforening