• da

Det siger vores gæster

 

Vi har mange positive referencer fra vores gæster

“Tusinde tak for et behageligt ophold. Vi havde en fantastisk weekend i skønne omgivelser. Jeg er meget imponeret over jeres faciliteter, og feriehytterne er bare perfekte.  Tak for god, sød og venlig forplejning og betjening. Jeg kan helt klart anbefale centret.”
Bent Oelenshlæger Poulsen, Tarm IF

“1000 tak for en dejlig weekend i Skærbæk – ungerne er helt vilde og vil tilbage næste år. Rammerne var bare perfekte, og jeg gerne fremhæve at prikket over i´et var tildeling af spiserum og eget omklædningsrum.
Jeg vil absolut anbefale Skærbæk fritidscenter til andre.” 
Lene Berg Moshage, Løjt IF

“Vielen Dank für das tolle Wochenende. Meine Mannschaft und ich waren begeistert von der Anlage, der professionellen Betreuung, den sehr netten Mitarbeitern sowie  den schönen, sehr sauberen Häusern.
Die Verpflegung war sehr abwechslungsreich und lecker. Wir sind in der Vergangenheit in vielen unterschiedlichen Centern zu Gast gewesen. Alle Spielerinnen  sagten, das es bei euch am schönsten war.”
Mit freundlichem Gruß GeBePro mbH, Rainer Carstens, Niebüll

 
“Så takkede vi af fra Skærbæk! Det har været en super træningslejr. Selvom vejret ikke alle dage har været med os, så har opholdet og personalet på Skærbæk kursus -og fritidscenter været en sand solstråle. Med super sødt og smilende personale, som til enhver tid fandt løsninger. Ligefra 3 fødselsdagsbørn, en bib-test i en håndboldhal før morgenmad til mødelokale med Champions League fodbold om aftenen. Efter 9 træningspas og 2 træningskampe, valgte vi sidste dag at bytte vores formiddagstræning ud med fritid. Nogle spillede badminton, andre i svømmehallen og nogle slappede af i caféen”.
U14 elite, årgang 2003. AB Tårnby
 
“Jeg vil gerne på spillernes, min assistenttræners og egne vegne sige tusind tak for et perfekt arrangement og ophold hos jer. Vi blev mødt med åbenhed, velvillighed og følte os yderst velkomne og godt betjent fra vi ankom til vi rejste igen. Husene er super gode og velindrettede, maden er fremragende, serviceniveauet er højt og Arne havde igen arrangeret et perfekt antal træningskampe og super gode og relevante træningsmodstandere. Jeg kommer helt sikkert igen med de hold jeg træner, og det ser ud til at blive de samme drenge/unge mænd som nu og de klappede samlet og begejstret da jeg forespurgte om vi skulle gentage opholdet næste år”
Torben Møller Pedersen, Fjordager IF
 

“Tak for supergodt ophold hos jer sidste uge!! alt var perfekt!”
Camilla Rybak-Andersen, Gentofte Svømmeklub
 

Jeg vil gerne rose jer og jeres ansatte for jeres arbejde. Når vi kommer om lørdagen til familiesvømning fra 10-11, er der altid styr på det, og vi føler at vi er i trygge hænder. Skulle det ske at lågen ikke er åben, henvender vi os til smilende personale, der fikser det med det samme. Vi sætter pris på jeres arbejde, og jeg håber du vil give disse roser videre.
På vegne af Højer Idrætsforening, Katja Nielsen

“Jeg vil gerne på hele HC Odense vegne sige tak for et, som altid super ophold,
hils gerne alle dine medarbejder som bare gør det super godt. Håber snart at vi ses igen”.
HC Odense / Flemming Tuborg Larsen / Cheftræner
 

“Vi vil gerne benytte lejligheden til at sende den største buket roser til dig og dit team. Det var en fantastisk oplevelse, med en service helt i topklasse.
Vi har været på en række forskellige træningsophold/stævner rundt om i kongeriget, Holland, Spanien m.m. – men ingen steder har det fungeret så godt, som hos jer.
Jeres forplejning var helt udover det sædvanlige, hytterne i topklasse, faciliteterne til topkarakterer, så alt i alt et sted vi varmt vil anbefale øvrige HIF’er og andre at tage hen.”
Jens Eg, Hjerting IF U17
 

“Vil gerne lette på hatten for en god weekend på jeres dejlige center. Vi fik arbejdet godt med de ting vi kom efter, og rammerne var virkelig gode.”
Allan Timm / Østerbro IF / Sportschef
 

“Blot lige en lille hilsen fra instruktører og kursister i forbindelse med netop afsluttede kursusweekend.”Tak igen for jeres store hjælpsomhed og gæstfrihed. Alt klappede fantastisk igen – så vi var meget tilfredse med opholdet. Vi glæder os til at besøge jer igen.”
På instruktørernes vegne, Per Andersen, Instruktør DBU’a A-træner-uddannelse
 

“Vil bare lige sige tak for et godt ophold hos jer her i weekenden – det var kanon forhold og alle mine spillere var rigtig meget tilfredse og vi ser frem til at komme igen næste år.”
Vissenbjerg Boldklub, Odense
 

“Vores U14 og U17 hold var på træningslejr hos jer, og som kom hjem med ubetingede positive oplevelser. Hvadenten der var tale om det sportslige, det facilitære eller andre områder, så var der kun roser tilovers!”
Dennis Eliasen, Elitechef, Hvidovre IF
 

“Na klar kommen wir gerne wieder. Wenn es nach den Jungs geht, dann könnnen wir auch eine ganze Woche bei Euch verbringen. Das harte Training nehmen die dabei gern in Kauf. Die und auch wir Erwachsenen haben uns bei Euch sehr sehr wohlgefühlt!!Ehrlich, ich freue mich schon auf das nächste Jahr.
Liebe Grüße Westergard
 

Vielen Dank auch an dich für die tolle Organisation, die Auswahl der Mannschaften, der Schiedsrichter und die Aufsichten, einfach super. Vielen Dank für alles”.
LG aus Lübeck Detfred
 

“Wir waren vom 26.07. – 28.07. zu Gast bei Euch in Skaerbaek. Es gibt nur ein Wort für alles, das Essen, das Schlafen, der Trainingsplatz, das Center: UDMAERKET!!!
Also möchten wir an dieser Stelle noch einmal 1000 DANK sagen, es hat uns sehr viel Spaß bei Euch gemacht.
Vor allem, dass es noch mit dem Testspielgegner (Ribe BK) geklappt hat, hat uns sehr gefreut.
Wir kommen gerne wieder zu Euch, vielleicht schon im Winter-Trainingslager.
Leider konnte ich persönlich dieses Mal nicht mitkommen, aber beim nächsten Mal bin ich dabei!!! :-)”
Herzliche Grüße vom FC GEEST 09!!!/Hjertelige Hilsen fra FC GEEST 09!!!

Mailchimp Signup
Vi trækker lod om et gavekort på 500 kr. hvert kvartal blandt alle modtagere af vores nyhedsbrev

– så er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet endnu, kan du gøre det her, og straks være med i næste lodtrækning.

Der udsendes nyhedsbreve 1-2 gange om måneden og vil indeholde information om nyheder, tilbud og markedsføring fra skærbækcentret. Du kan altid afmelde igen.