Vi er et kunstnerisk frirum i Sønderjylland, der byder på kunstnerisk oplevelse tæt på marsk, vadehav og høj himmel. Kunstnerhuset’s værksteder er åbne for alle, der frit kan leje en plads i et værksted med fantastisk lys, professionelt udstyr og 100% ro til fordybelse.
Kunstnerhusets atelier kan lejes til udstillinger, messer, markeder indenfor kunst og kunsthåndværk.

Book en plads ved at rette henvendelse via 7475 1970 eller send en e-mail til metteg@scsk.dk

Betaling venligst først efter bekræftet booking enten kontant i Kunstbutikken eller via bankoverførsel.

Har du en ide eller et ønske til et arrangement lidt ud over det sædvanlige – så kom til os! Vi skræddersyr et samlet tilbud med fokus på den kreative og kunstneriske udfoldelse!

Hent flere

Praktisk info

Tilmelding

Tilmelding kan ske via Kunstnerhuset på info@scsk.dk eller telefonisk til skærbækcentret på  tlf 7475 1970. Personlig henvendelse i Kunstbutikkens åbningstid. 

 

Betaling

Oplysninger herom oplyses ved tilmelding til metteg@scsk.dk eller telefonisk til skærbækcentret på  tlf. 7475 1970.

Hvis kurset er overtegnet eller der er for få tilmeldte. Du vil blive kontaktet, hvis et kursus er overtegnet, eller hvis der er for få tilmeldte til at oprette kurset. Du vil da blive tilbudt at flytte til et lignende kursus på et andet tidspunkt – eller du kan vælge at få det betalte kursusgebyr retur.

 

Framelding

Ønsker du at framelde dig et kursus, skal det ske senest 1 uge før kursusstart.
Besked herom via e-mail til skærbækcentret på metteg@scsk.dk eller pr. tlf. 7475 1970.

Du vil da få det indbetalte beløb refunderet – dog fratrukket et administrationsgebyr på 100 kr.
Ved framelding senere end 1 uge før, kan du ikke få dine penge igen.

 

Forudsætninger

De fleste af Kunstnerhusets kurser stiller ingen krav til deltagernes forudsætninger. Ind i mellem arrangerer vi kurser for øvede – ligesom vi også udbyder kurser for professionelle.

Det vil fremgå afkursusbeskrivelsen, hvilke forudsætninger der kræves, og hvilket alderstrin kurset henvender sig til. Der vil på sigt både være noget for børn, unge, voksne, familien og bedsteforældre med børnebørn.

 

Vedrørende materialer

Materialer er eksklusiv i kursusprisen, med mindre andet er anført. Det vil i kursusbeskrivelsen fremgå, hvilke materialer der skal medbringes.

Kunstbutikken forhandler et udsnit af kunstnerartikler. I nogle tilfælde kan materialer købes direkte af
underviseren. I glas og keramik vil der ydermere være et gebyr for brænding. Dette afregnes efter vægt / volumen, og afregnes direkte til underviser eller i kunstbutikken.

 

 

Mad og drikke i centret

Det er ikke tilladt at nyde medbragt mad og drikke i centret, herunder også i Kunstnerhusets værksteder.
Det er muligt at købe bl.a. kaffe, sandwich og frugt i centrets cafeteria, og mod forudbestilling serveres der eksempelvis let og lækker frokostplatte eller Stjerneskud i Restaurant Staffeli. Der kan herudover bestilles madpakker og picnickurve i køkkenet.

 

Parkering

Der er parkeringsmuligheder både ved Indgang A, B & C.

 

Forplejning/overnatning

Læs om alle mulighederne her.

Der findes 100 hyggelige feriehuse kun 50 meter fra Kunstnerhuset og skærbækcentret har flere spisesteder og masser af underholdning og oplevelser for alle aldre; bowling, badeland, fitness, sportshaller, udendørsarealer m.v – og Skærbæk er en aktiv handelsby med masser butikker og indkøbsmuligheder.

Så er du på kursus eller til et arrangement i Kunstnerhuset og kommer du langvejs fra – så overvej at tage en overnatning eller to – for vi er sikre på at du vil blive positivt overrasket over centret som helhed. Her er hygge og en afslappet atmosfære – og vi garanterer god service og flotte faciliteter 365 dage om året!

 

Yderligere information

Henvendelse i Kunstbutikken. Her er vi klar til at yde service og information i forhold til kurser, foredrag, udstillinger og øvrige aktiviteter i Kunstnerhuset.

 

Tilgængelighed og miljø

Hele skærbækcentret, herunder naturligvis også Kunstnerhuset, har handicapvenlige forhold.

skærbækcentret er mærket med “Den grønne nøgle” – turismens internationale miljømærke. Vi som virksomhed har taget en beslutning om at tage hensyn til miljøet, og vi lever op til en række konkrete miljøkrav.

Læs mere på www.godadgang.dk og www.dengroennenoegle.dk

 

Specialudstyrede værksteder (glas, keramik)

Leje af 1 plads som privatperson
½ dag = 6 timer (8.00 – 14.00 eller 14.00 – 20.00): 250 kr. ex. materialer og evt. brænding
1/1 dag = 12 timer (8.00 – 20.00): 400 kr. ex. materialer og evt. brænding

Se hele prislisten her

Klar til at booke?

Kursus- og konferencecenter + Danmarks hyggeligste feriecenter + Sport & ophold + Fest & mad + Nationalpark Vadehavet + meget mere...

Find vores åbningstider

Svømmehal
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Reception
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Caféen & bowling
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag