Seriøs træningslejr i lækre omgivelser. Det er hvad skærbækcentret kan tilbyde. skærbækcentret er et topmoderne center med masser af aktivitetsmuligheder og er helt perfekt til sportsophold.

Hos os får du en træningslejr med overnatning i nye moderne feriehuse, konferencefaciliteter med alt i AV udstyr og masser af fritidsaktiviteter i centret. Beliggende ikke langt fra ferieøen Rømø og Nationalpark Vadehavet.

 

Sportsophold med masser af muligheder

Her er rig mulighed for at kombinere jeres træningslejr med udflugter mellem træningerne. Hvad enten man ønsker at bowle, køre gokart, prøve kite buggy, ride på heste langs stranden eller skyde med bue og pil, så er centret klar til at stå for den praktiske planlægning.

 

Læs mere om de forskellige træningslejre her:

Fodbold

Håndbold

Svømning

Øvrige

SE MERE SE MINDRE
Hent flere

Supervisor til rådighed under jeres træningslejr

Personalet i receptionen er altid klar til at svare på praktiske spørgsmål og kan varetage booking og planlægning m.m. i forbindelse med jeres sportsophold.

Plads til at være et hold – og sig selv

En aktiv træningslejr kræver også restituering og derfor giver de dejlige feriehuse mulighed for at koble fra på en behagelig og ”hjemlig” måde. Snup en middagslur på sofaen eller lav en kop te, mens du lytter til dejlig musik fra CD afspilleren eller tjekker sportsresultater på en af de mere end 50 tv-kanaler. Der er selvfølgelig trådløst fri internet i feriehusene.

Træningslejr med kostrigtigt mad

Toppræstationer kræver den rigtige kost. Det ved vi alt om i skærbækcentret. Ud over den gode mad er vores køkken specialist i ernæringsrigtig kost – også til elite sportsudøvere.

Faciliteter

  • Nyrenoveret 3. generations fodbold kunstgræsbane med lys
  • 6 græsbaner, heraf 2 med lys
  • 2 sportshaller
  • 25 m svømmebassin med 6 baner
  • Cinders løbebane
  • Fitnesscenter
  • 12 stk 15 m indendørs skydebaner

I centret findes desuden bowlingbaner, pool borde, varmtvandsbassiner, sauna, dampbad, spabad samt et moderne fitnesscenter.

Udendørs er der tennis- og padelbaner, multibane og masser af dejlige grønne arealer. Vi har samlet alt det i har brug for til et godt sportsophold.

Vil I ud at opleve omgivelserne på jeres træningslejr på en aktiv måde, kan I leje cykler. Derudover er der møntvask og tørretumbler samt en cafe, hvor man kan slappe af og læse dagens avis.

Kontakt os

Sportscenter med plads til det hele

Klar til at booke?

Kursus- og konferencecenter + Danmarks hyggeligste feriecenter + Sport & ophold + Fest & mad + Nationalpark Vadehavet + meget mere...

Find vores åbningstider

Svømmehal
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Reception
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Caféen & bowling
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag