Skærbækcentret tilbyder dig en skræddersyet fodboldlejr i topklasse. Lad os om alle praktiske gøremål, og brug i stedet tiden på træning og socialt samvær. Med andre ord, så får her de perfekte betingelser for en for fantastisk fodbold træningslejr.

Med en perfekt og nyrenoveret 3. generations kunstgræsbane og hele seks græsbaner er skærbækcentret et oplagt valg, når det drejer sig om en fodboldlejr med træning i fokus.

I vinterperioden generes træningen ikke af frosthårde eller ødelagte græsbaner, her kan kunstgræsbanen bruges, som også er med de rigtige lysforhold. Banen er endvidere godkendt til turneringsfodbold.

Alle baner er beliggende ved centret, med store opvarmningsarealer og grønne områder i nærheden. Flotte og perfekte omgivelser til seriøs træning. Skulle behovet være der, er der naturligvis også mulighed for træning i en af vores sportshaller under jeres fodbold træningsophold.

SEND FORESPØRGSEL

SE MERE SE MINDRE
Hent flere

Fodbold træningslejr med træningsmodstandere

Vi hjælper gerne med at skaffe passende træningsmodstandere, hvis I ønsker dette på jeres fodbold træningslejr. Vi har kontakt til en lang række lokale klubber, som har hold i alle aldersklasser og på alle niveauer.

Vi klarer også store opgaver – samt de mindre

Skærbækcentret har endvidere gode erfaringer med større fodboldstævner, og har bl.a. stået for afvikling af VM i skolefodbold. Med 800 deltagere fra 22 nationer fordelt på ikke mindre end 100 kampe (nogle med direkte TV transmission), var kravene til faciliteterne naturligvis høje. Dette kan du også nyde godt af på netop jeres fodboldlejr, fordi vi har både erfaring og viden i, hvad der fungerer.

Om I er Superligaklub eller serie 6 hold garanterer vi, at alle får en professionel behandling for vores vores service er i højsædet. På en træningslejr ved os er næsten alt muligt!

Fodboldlejr med overnatning

Overnatning i forbindelse med jeres fodboldlejr sker i de moderne feriehuse. Skal det være et billigere ophold til de yngre årgange, kan vi i perioder tilbyde overnatning i sovesal.

I skærbækcentret kan I virkelig koncentrere jer om sporten, lade os klare alt det praktiske og sikre at I får en uovertruffen fodbold træningslejr.

Kontakt os

Sportscenter med plads til det hele

Klar til at booke?

Kursus- og konferencecenter + Danmarks hyggeligste feriecenter + Sport & ophold + Fest & mad + Nationalpark Vadehavet + meget mere...

Find vores åbningstider

Svømmehal
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Reception
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Caféen & bowling
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag