Som gæst i skærbækcentret befinder du dig et sted med masser af oplevelser lige uden for døren.

Oplev den storslåede natur i Nationalpark Vadehavet og det brusende Vesterhav på ferieøen Rømø kun 15 min kørsel væk.. Her finder I året rundt unikke oplevelser – lige fra Nordeuropas bredeste sandstrand der er skøn på alle årstider – til naturoplevelser der ikke findes lige ret mange andre steder i verden.

Mest kendt er nok ”Sort Sol” hvor stære i tusindvis danser ”ballet” på himlen i forårs- og efterårsmånederne. Eller bare se de mange trækfugle der hvert år raster i Nationalpark Vadehavet. Her har man også muligheder for, at opleve når mange tusinde gæs morgen og aften trækker frem og tilbage mellem fastlandet bag digerne og ædeområderne foran digerne.

I finder også de to gamle købsteder – Tønder og Ribe kun små 20 kilometer væk. Der er der rig mulighed for at føle historiens vingesus når man går gennem de gamle gader og fornemmer der helt specielle stemning der er der.

Har I lyst til at opleve området på cykel har vi en aftale med Rømø Cykler – der udlejer alle former for cykler incl. elcykler. Book direkte på deres hjemmeside www.romocykler.dk og få cyklen leveret direkte til Skærbækcentret.

Velkommen til skærbækcentret – vi glæder os til at byde jer velkomne og guide jer til en verden af oplevelser.

Læs mere omkring:

Skærbækcentret – og alle dets faciliteter og muligheder.

Oplevelser i og omkring Skærbæk

Rømø – den største af de danske Vadehavsøer

Nationalpark Vadehavet – den største af de danske nationalparker.

SE MERE SE MINDRE
Hent flere
Klar til at booke?

Hold ferie med hygge og gode oplevelser

Klar til at booke?

Kursus- og konferencecenter + Danmarks hyggeligste feriecenter + Sport & ophold + Fest & mad + Nationalpark Vadehavet + meget mere...

Find vores åbningstider

Svømmehal
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Reception
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Caféen & bowling
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag