– Forskellen mellem lykke og fornøjelse består i, at man selv kan vælge fornøjelsen

Og det bliver helt sikkert en fornøjelse, hvis I vælger at holde den næste firmafest i skærbækcentret.

Skal vi sørge for en god sommerfest, firmaarrangement eller personaletur? Vi sørger for alt, lige fra opdækning, lækker mad, aktiviteter i form af forskellige teambuilding-aktiviteter og andre “ryste-sammen-aktiviteter”, og sidst, men ikke mindst har I mulighed for at overnatte i vores moderne feriehuse.

Læs mere om vores feriehuse her

 

Firmafester i de optimale omgivelser

Vi hjælper gerne, når din firmafest eller personaletur skal planlægges. Vi har prøvet det før, lige fra tilrettelæggelsen til afviklingen af selve festen. Hos os har vi også faciliteterne til firmafester af alle typer og størrelser.

Send forespørgsel

 

 

SE MERE SE MINDRE
Hent flere

Ingen firmafest uden god mad og vin

Køkkenteamet i skærbækcentret sørger for den kulinariske del. De hjælper med sammensætningen af menuen til vores firmafester. Dette, om det er til 100 eller 900 gæster. Vi hjælper også gerne med valg af vine og f.eks. bestilling af musik, bustransport af gæsterne til festen osv.

Se vores lækre festmenu her.

 

Firmafest med overnatning

Vores moderne feriehuse, som ligger op og ned af centret kan rumme over 400 gæster. Slår dette ikke til, har vi et samarbejde med eksterne hoteller, hvor vi selvfølgeligt klarer bustransporten.

 

Temafest

Endelig laver vi også gerne temafester – f.eks. italiensk/græsk/spansk inspireret. Eller hvad med en 60’er fest, en westernaften med Line Dance eller Mormors koloni havehus?

 

Et flot udsmykket festlokale er prikken over I`et

I skærbækcentret klarer vi også udsmykningen til årets firmafest. Vores kreative dekoratør sørger for udsmykningen af festlokalet. Lige fra blomsterne, udsmykning, pynt, borddækning med farver, servietter og lys. Alt sammen små detaljer, som er så vigtige.

 

Har I brug for nogle “ryste-sammen-aktiviteter”?

Teambuilding-aktiviteterne arrangeres i samarbejde med jer, så alt bliver nøjagtig efter jeres behov og niveau. Det vigtigste er at det gør jeres dag sjov og lærerig.

Læs mere om nogle af vores teambuilding-tilbud her

Kontakt os

Konferencer med ...plads til det hele

Klar til at booke?

Kursus- og konferencecenter + Danmarks hyggeligste feriecenter + Sport & ophold + Fest & mad + Nationalpark Vadehavet + meget mere...

Find vores åbningstider

Svømmehal
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Reception
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Caféen & bowling
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag