Teambuilding i Skærbækcentret

I Skærbækcentret tager vi altid udgangspunkt i vores gæsters ønsker. Vi skaber rammerne om et kreativt univers, der indbyder til dialog og samarbejde gennem anderledes aktiviteter.

Vi har mange års erfaring i at arrangere teambuilding og samarbejder med en lang række aktører, så vi sikrer jer den bedste oplevelse til den bedste pris.

Hos os har I alle muligheder – og vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige aktør til jeres næste teambuildingarrangement.

Målet med at lave teambuilding er, at give medarbejderne i jeres virksomhed en oplevelsesrig dag eller dage, der er med til at styrke samarbejdet og motivationen fremadrettet. Her bliver man rystet sammen. Teambuilding er fælleskab – læring og sjov

Se vores Teambuilding-brochure her

Korte inspirationstimer:

Møder, kurser og konferencer med aktive ”pauser”. Er der brug for adspredelse i et kursusforløb eller på strategidagen, så arrangerer vi gerne en hurtig skydekonkurrence, en dyst på bowlingbanerne eller en femkamp i idrætshallen.

Mulighederne er mange

Skal vi bidrage med inspiration/peptalk i vores teatersal? Skal vi udfordre sammenholdet, gejsten og engagementet, eller fokusere mere på nærvær, humor og leg?

Vores huskunstner kan også hjælpe med at male et fællesmaleri i vores Kunstnerhus, som kan hænges op hjemme i firmaet som et evigt minde om et ”dejligt ryste sammen” arrangement? Hos Skærbækcentret har vi stor erfaring med at hjælpe med at tilrettelægge teambuilding, events og personaleudvikling.

Events og aktiviteter med eksterne instruktører

Vi samarbejder blandt andet med:

Spil hinanden bedre® akademiet   

De udbyder to kategorier af events og teambuilding:

”Leg med Læring” - Spil hinanden bedre® akademiet   

”Det er sjovt, lærerigt, ryster holdet sammen og giver fælles oplevelser samtidig med at alle bliver faglig udfordret til refleksion og modtager nye ”ta med hjem” værktøjer til brug i dagligdagen

”Leg med leg på”   

”Det er sjovt og ryster holdet sammen og giver fælles oplevelser”

 

Ourstuff - en verden af events

Se også det store aktivitetsprogram fra Ourstuff, en af vores dygtige samarbejdspartnere der tilbyder en masse spændende og udfordrende events der er yderst velegnet til teambuildingevents.

 

BRICK EVENTS - LEGO klodsen i fokus

BRICK EVENTS er den nyeste afdeling af BRICK WORKS.

Hos BRICK EVENTS kan vi hjælpe dig med at facilitere events, som alle har LEGO klodser i fokus.

Teambuilding-pakkerne giver jer muligheden for at blive rystet sammen og styrke jeres samarbejde, men også at benytte LEGO klodserne på en sjov og anderledes måde.

Er du på udkig efter noget personligt og unikt til dit næste arrangement, kan vi hos BRICK EVENTS hjælpe med at finde lige den løsning, som er rigtig for jer.

Læs mere her

 

Mulighed for overnatning i Skærbæk Ferieby

Bo i et af vores 100 dejlige feriehuse der alle ligger i umiddelbar nærhed af centret. Læs mere om mulighed for overnatning her.

Kontakt Karina Vagner på 74 75 19 70 eller send en mail på salg@scsk.dk og lad os tage en dialog om netop dit behov, så designer vi et indhold og ophold, der netop matcher dine ønsker. 

SE MERE SE MINDRE
Hent flere

Mulighederne er mange

Skal der bestilles en foredragsholder til en gang peptalk i vores teatersal?

Skal der laves et fællesmaleri i vores Kunstnerhus, som kan hænges op hjemme i firmaet som et evigt minde om et ”dejligt ryst sammen” arrangement? Mulighederne er mange og hos Skærbækcentret hjælper vi dig gerne med at tilrettelægge jeres teambuilding event.

 

En god afslutning på en god teambuilding event

Afslut dagen med en fest, måske endda med en galla-middag? Her kan uddelingen af præmierne til de vindende hold gøres ekstra festligt. Ønsker I at overnatte i smukke Sønderjylland til rimelige priser, er dette muligt i vores moderne feriehuse. Se mere om vores dejlige feriehuse her.

 

Møder med aktive pauser

Er der brug for adspredelse i et kursusforløb, kan dette også arrangeres. F.eks. med en femkamp, en hurtig skydekonkurrence eller en dyst på bowlingbanerne.

 

Faciliteterne og instruktører i teambuilding har vi styr på

Ud over de perfekte rammer i Sønderjylland og omkring skærbækcentret har vi mulighed for at lave teambuilding aktiviteter i samarbejde med både interne og eksterne partnere. På Skærbæk Gokartcenter er der mulighed for at arrangere et Le Mans løb og endelig kan vi foreslå en cykeltur (eller bus) til Nationalpark Vadehavet, hvor store naturoplevelser venter.

Kontakt os

Konferencer med ...plads til det hele

Klar til at booke?

Kursus- og konferencecenter + Danmarks hyggeligste feriecenter + Sport & ophold + Fest & mad + Nationalpark Vadehavet + meget mere...

Find vores åbningstider

Svømmehal
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Reception
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Caféen & bowling
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag