Fredag d. 28. februar kl. 18.00 kan du deltage i en vinsmagningsaften med seks forskellige vine, der serveres undervejs til en nøje sammensat menu.
Kaj Madsen fra Brøns Vinlager, en familieejet virksomhed med mere end 20 års erfaring i at importere vine fra nogle af verdens mest anerkendte vinregioner, guider dig gennem seks udsøgte vine og deler sin store passion for vine.
Glæd dig til en gastronomisk oplevelse
Menuen, du får serveret undervejs til vinsmagningen:
Velkomst: Friteret risottokugle med svampe og trøffelmayonaise
Vin - Limoux, Frankrig
Forret: Rødspætteballotine på en bund af gulerodspuré, brunet smør med løg og kapers, hertil friskbagt brød og smør
Vine - Martin Müller, Østrig og Garmin Chateau Cabezac, Frankrig
Hovedret: Farseret poussin med blomme sauce, Pommes Anna, syltet græskar og stegte svampe
Vine - Garmin Chateau Cabezac, Frankrig og St. Laurent Müller, Østrig
Dessert: Syltet pære med vaniljeparfait og lun chokoladesauce.
Vin - Domaine Salvat, Frankrig
Pris: 495,- kr. pr. person
Tilmelding senest 20. februar.
Book din plads til vinsmagningen her