I skærbækcentret tilbyder vi en anderledes lejrskole i vores lækre feriehuse – til priser, der er yderst rimelige. I bliver indkvarteret i moderne helårs-feriehuse og centeret byder på et væld af aktiviteter, både ude og inde. Desuden får I gratis entre til svømmehallen 1 gang dagligt under jeres ophold.

Et center og et område med mange aktivitetsmuligheder og I kan således kombinere både det sjove, det spændende og det lærerige. I området omkring Skærbæk er der masser af muligheder for forskelligartede oplevelser. Der er både mulighed for udflugter med fokus på kultur og historie som f.eks. Tønder by med de smukke gamle gader,  Ribe by og domkirke, ture med store naturoplevelser som Vadehavscenteret og sælsafari eller en tur med traktor til Mandø.

Se brochure her

Se brochure med masser af information om Nationalpark Vadehavet og lejrskoler her.

SE MERE SE MINDRE
Hent flere

Mange aktiviteter

I centret finder I svømmehallen med hele 3 bassiner, 2 vipper og en 53 m lang vandrutchebane, der er desuden dejligt dampbad, sauna og spabad. I kan også leje en af centrets sportshaller og tage et spil hockey, fodbold eller dyrke andre former for sport. Derudover er der Café, et legeland, bowling, spilleautomater, pool/billardborde og gratis WIFI i feriehusene og i centret.

 

Masser af udendørs-aktiviteter

Udenfor er der grønne områder med stier, træer og vandløb, og et hyggeligt bålsted til snobrød. Der er også legeplads, hoppepude og masser af boldbaner til fodbold, petanque, beach volley og tennis.

 

Ideel placering

Feriebyen ligger i et dejligt naturskønt område og med kun 200 m til hovedgaden i Skærbæk by. Der er bl.a. togforbindelse til Skærbæk, og feriebyen ligger i gå afstand fra stationen.

 

Vil du høre mere om vores skoleophold?

Ring til os på tlf. 74 75 19 70 eller send en mail til os på salg@scsk.dk

Du kan også komme i kontakt med os, ved at udfylde denne kontaktformular. Så kontakter vi dig.

Kontakt os

Feriecenter med ...plads til det hele

Klar til at booke?

Kursus- og konferencecenter + Danmarks hyggeligste feriecenter + Sport & ophold + Fest & mad + Nationalpark Vadehavet + meget mere...

Find vores åbningstider

Svømmehal
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Reception
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Caféen & bowling
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag