Er I på udkig efter et godt sted at holde ferie? Så skift de vante omgivelser ud med nye og inspirerende oplevelser i Danmarks hyggeligste feriecenter, og nyd en miniferie i skærbækcentret i Sønderjylland.

Når danskerne søger efter muligheder for en miniferie, så falder opmærksomheden ofte på de europæiske storbyer, som har en vis charme over sig med deres solrige dage, smukke arkitektur og spændende mad. Men Danmark og Sønderjylland er også et fantastisk sted at holde ferie

Sønderjylland er et smukt, unikt og oplagt sted til en miniferie – især fordi der er mange ting at opleve. I skærbækcentrets nærområde findes for eksempel Danmarks ældste by, Ribe, som ligger kun 20 minutters kørsel væk. I kan også nyde den smukke natur i den sønderjyske marsk eller på altid charmerende Rømø, som I kommer til via dæmningen, der ligger næsten udenfor vores hoveddør.

Feriecenteret også i kørselsafstand til Legoland, hvis I vil have en heldagsudflugt med masser af sjov og ballade.

Hvis I vil opleve noget helt specielt skal I opleve måske prøve en af de mange kombiferier hvor der er en fantastisk naturoplevelse, overnatning, lækker mad og fx. en sejltur med Rømø-Sylt færgen med i prisen. Her kan I blandt andet booke 3 skønne dage ved Nationalpark Vadehavet, en Sort Sol safari eller en anden af de ialt 7 forskelige kombiferier vi tilbyder.

SE MERE SE MINDRE
Hent flere
Vores feriehuse
Størrelse 43m2
Antal personer 7
Antal soveværelser 2
Køkken Ja
Fri adgang til svømmehal Ja
Husdyr tilladt Ja
WiFi Ja
Bad/toilet Ja
Hems Ja
Overdækket terasse Ja
TV, radio/CD Ja
Røgfri Ja

 

Tilkøb 
Linnedpakke, incl. stort og lille håndklæde 100,00 kr.
Slutrengøring  439,00 kr.
Morgenbuffet 85,00 kr.
Morgenbuffet baby 15,00 kr.
Morgenbuffet barn 45,00 kr.
Husdyr 275,00 kr.

 

Info
Check in kl. 15.00
Check ud kl. 10.00

 

BOOK MINIFERIE NU SE 2022 PRISLISTE OG SÆSONKALENDER

En ferie med alle muligheder

Skærbæk er en lille perle i det sydlige Jylland, der med sin smukke natur og gode placering til aktiviteter er det oplagte sted til en miniferie.

En miniferie i Danmark bliver en ferie, hvor man kommer ned i gear og oplever ren afslapning. Derfor er en miniferie ved os et populært valg for par og familier i alle aldre, fordi vi både tilbyder ro, nærvær og gode oplevelser for hele familien.

Du vil med garanti få et dejligt ophold hos os, da vi har gratis adgang til en masse sjove aktiviteter så som badeland, aktivitetshaller, legeland, fitnesscenter og mange andre faciliteter. Hos os keder man sig aldrig, og vi finder gerne på nye og sjove tiltag, så du får den miniferie, du drømmer om.

 

En miniferie til alle interesser

Er du interesseret i golf, byder området på flere, gode baner. Vi tilbyder en attraktiv pakkeløsning, inkl. overnatning, green fee og fuld forplejning. Se gerne nærmere her eller giv os et ring på 74 75 19 70.

Kom til skærbækcentret og få en miniferie i dit eget tempo, hvor du slipper for rejsestress og ventetid men får god tid til hygge og oplevelser med og for hele familien.

Hvert forår og efterår kan man også opleve Sort Sol, når op til 1 mio. stære samles og ”danser” på himlen i kolossale flokke, som kæmper på liv og død med angribende rovfugle.

Vi tilbyder i samarbejde med Sort Safari både Sort Sol Safari, FugleSafari, Østers Safari og SælSafari – på den måde kan du få naturen helt ind under hunden på din miniferie i vores charmerende Sønderjylland.

 

Miniferie med børn

Tag din familie i hånden og hold jeres miniferie i et af de lækre, lyse og moderne feriehuse hos os her i Skærbæk.

Ferietid er lig med familietid, og vælger du en miniferie i skærbækcentret, så får dine børn rigeligt med plads til at slå sig løs. Her har dine børn fri entré til alt fra svømmehal, aktivitetshal og legeland.

Har du ældre børn, er der også adgang til bowlingbaner, spillemaskiner og poolbord. Vi har også udendørsaktiviteter så som multibane, pannabane og mange frie græsarealer, som vi har udstyret med fodboldmål til friske drenge og piger.

I skærbækcentret finder du vores dejlige restaurant, ”Staffeli”, samt vores læke café, hvor der findes alt til både voksne og børn. Både a la carte, buffet, caféretter og naturligvis børnemenuer er at finde på vores menukort.

Hos skærbækcentret vil der altid være mulighed for at mor og far kan nyde en kold øl, et godt glas vin eller en varm kop kaffe.

Vores spisesteder tilbyder også take-away, så du blot skal bestille, hente og nyde.

 

Slap af med dine børn på nemmeste vis

Vores huse er 43 m², hvor hver en kvadratmeter er indrettet ned til mindste detalje. Feriehusene er beregnet til 4 voksne og 3 børn og er indrettet med to soveværelser, et badeværelse og en hems, så børnene får deres eget sted.

Feriehusene er dejligt indrettet og du finder alt i udstyr – og selvfølgelig også trådløst WiFi. Så hos skærbækcentret finder du dejlige rammer for en hyggelig og nem miniferie med hele familien.

Vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen!

Klar til at booke?

Feriehuse med idyl - her føler du dig hjemme...

Se hele holdet
Souschef

Heine
Worm

  • Feriehuse
  • Miniferier
  • Aktiviteter og oplevelser
  • Ophold i Sønderjylland
Kontakt Heine

Hvad har du brug for?

Kursus- og konferencecenter + Danmarks hyggeligste feriecenter + Sport & ophold + Fest & mad + Nationalpark Vadehavet + meget mere...

Find vores åbningstider

Svømmehal
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Restaurant
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Skærbækcentret
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Reception
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Caféen & bowling
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag