Dejlige dage i ”Danmarks hyggeligste feriecenter”

Skærbækcentret er lige stedet, hvis I trænger til at komme væk hjemmefra i et par dage eller mere. I bor i vore lækre feriehuse, og uden for døren venter det historiske Sønderjylland og de enestående naturoplevelser i Nationalpark Vadehavet, som siden 2014 har været udpeget som UNESCO verdensarv.

Her står oplevelserne nærmest i kø: Kun en kort køretur fra Skærbækcentret ligger Danmarks ældste by Ribe, og næsten lige uden for centrets hoveddør har I dæmningen til Rømø, der er kendt for sine fantastiske strande. I kan også tage med traktorbussen, der kører på havbunden til den lille vadehavsø Mandø, og der er heller ikke voldsomt langt til LEGOLAND, hvis I har lyst til en heldagsudflugt, så det virkelig ”klodser”.

Lækre feriehuse og masser af faciliteter

I bor i vore lækre, lyse og moderne feriehuse på 43 m2, der er beregnet til 4 voksne og 3 børn. Feriehusene er udstyret med alt, hvad I har brug for – og der er selvfølgelig også trådløst Wi-Fi. Kort sagt: den optimale ramme om jeres miniferie! 

Når I bor i Skærbækcentret, har jeres børn naturligvis fri entré til vandland, aktivitetshal og legeland, og de ældre børn har også adgang til bowlingbaner, spillemaskiner og poolbord. De kan desuden boltre sig udendørs på multibanen, pannabanen og de mange græsarealer, som er udstyret med fodboldmål. Vi har også tennis- og padelbaner samt udendørsfitness.

Når sulten melder sig, kan I nyde maden i vores dejlige restaurant ”Staffeli” eller i vores café, hvor menukortet byder på mange forskellige caféretter, burgere, pizzaer og naturligvis børnemenuer. Vi tilbyder også take away, så I skal bare bestille, hente – og nyde!

Vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen!

Hvis I vil opleve noget helt specielt skal I opleve måske prøve en af de mange kombiferier hvor der er en fantastisk naturoplevelse, overnatning, lækker mad med i prisen. Her kan I blandt andet booke 3 skønne dage ved Nationalpark Vadehavet, en Sort Sol safari eller en anden af de ialt 7 forskelige kombiferier vi tilbyder.

Køb et gavekort til et af vores skønne ophold.

Se info om feriehusene og tilkøbsmuligheder under billedgalleriet

SE MERE SE MINDRE
Hent flere
Vores feriehuse
Størrelse 43m2
Antal personer 7
Antal soveværelser 2
Køkken Ja
Fri adgang til svømmehal Ja
Husdyr tilladt Ja
WiFi Ja
Bad/toilet Ja
Hems Ja
Overdækket terasse Ja
TV, radio/CD Ja
Røgfri Ja

 

Tilkøb 
Linnedpakke, incl. stort og lille håndklæde 100,00 kr.
Slutrengøring  439,00 kr.
Morgenbuffet 85,00 kr.
Morgenbuffet baby 15,00 kr.
Morgenbuffet barn 45,00 kr.
Husdyr 275,00 kr.

 

Info
Check in kl. 15.00
Check ud kl. 10.00

 

BOOK MINIFERIE NU 

Klar til at booke?

Feriehuse med idyl - her føler du dig hjemme...

Klar til at booke?

Kursus- og konferencecenter + Danmarks hyggeligste feriecenter + Sport & ophold + Fest & mad + Nationalpark Vadehavet + meget mere...

Find vores åbningstider

Svømmehal
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Reception
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Caféen & bowling
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag