Dejlige dage i "Danmarks hyggeligste feriecenter"

Kom og nyd masser af gratis familieaktiviteter, Vadehavet og få nye oplevelser i det sydvestlige Sønderjylland. Hold ferie for hele familien i Danmarks hyggeligste feriecenter med masser af plads til at være sammen.

I kommer ikke til at kede jer

Som gæster i vore feriehuse har I gratis adgang til vores badeland med tre bassiner til børn og voksne med 28 og 33 grader og en lufttemperatur på 30 grader, en 53 meter lang vandrutsjebane, to vipper og vandlegetøj til vandhunde i alle størrelser. Der er også sauna (både ude og inde), spabad, dampbad, helsekabine og en herlig solterrasse.

Der er desuden fri adgang til fitnesscentret og legelandet, og I kan også booke en badmintonbane eller spille hockey i en af aktivitetshallerne – helt uden beregning. Så er der for resten også otte bowlingbaner, og uden for er der en stor legeplads, bålplads, multibane, tennis- og padelbaner, udendørs fitnessanlæg og store grønne arealer til fri afbenyttelse. I ferieperioder har vi også Kidz- og Miniclub.

Kort sagt: Der er masser af plads at boltre sig på, og I kommer garanteret ikke til at kede jer!

Book din ferie online eller ring til os på tlf. 74 75 19 70. Du er også altid velkommen til at skrive en e-mail til: reception@scsk.dk

Prisen starter ved kr. 420.- pr. nat. for hele feriehuset.

Priser og sæsoner for 2024

Se oversigtskort over feriebyen

Oplev Nationalpark Vadehavet

Når I holder ferie i Skærbækcentret, har I Nationalpark Vadehavet lige i baghaven. Det enestående marsklandskab er optaget på UNESCO’s verdensarv og byder på masser af spændende oplevelser. På Rømø kan I bade i det brusende Vesterhav fra Nordeuropas bredeste sandstrand, og fra det 25 meter høje Marsk Tower har I en forrygende panoramaudsigt over marsken og Vadehavet. I kan også køre med traktorbussen på havbunden til vadehavsøen Mandø, og de to gamle og hyggelige købstæder Ribe og Tønder er bestemt også et besøg værd.

I er velkomne på alle årstider

Alle årstider i Skærbækcentret har deres egen charme med masser af aktiviteter for hele familien. Book din sommerferie, vinterferie, efterårsferie eller en hvilken som helst anden ferie. 

Book online eller ring til os på tlf. 74 75 19 70. Du er også altid velkommen til at skrive en e-mail til: reception@scsk.dk

SE MERE SE MINDRE
Hent flere
Klar til at booke?

Feriehuse med idyl - her føler du dig hjemme...

Klar til at booke?

Kursus- og konferencecenter + Danmarks hyggeligste feriecenter + Sport & ophold + Fest & mad + Nationalpark Vadehavet + meget mere...

Find vores åbningstider

Svømmehal
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Reception
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Caféen & bowling
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag