Oplev den dejlige julestemning i Sønderjylland med et miniophold ved Vadehavet. Oplev bl.a. den unikke natur i og omkring Nationalpark Vadehavet og Rømø, der viser sig fra sin bedste side i den søde juletid. En overkommelig pris for et dejligt miniophold i julen

Tag hele familien med og bo i et dejligt feriehus. Et sikkert hit, og så endda til de rigtige priser! Husk også, at vi har valgfri ankomst.

Du er også altid velkommen til at ringe til os på tlf. 74 75 19 70 eller skrive en e-mail til: reception@scsk.dk

Book juleferien

SE MERE SE MINDRE
Hent flere

Ingen faste ankomstdage

Besøg ”Danmarks hyggeligste Feriecenter” i Skærbæk ved Rømø

Her finder du de helt perfekte faciliteter til en skøn miniferie i julen for hele familien. Her bor du i lyse og dejlige feriehuse, hvor der er god plads til 4 voksne samt børn på hemsen. Alle feriehuse er med opvaskemaskine, køl/fryser, mikroovn, kaffemaskine samt støvsuger. Husene er helårsisolerede og udstyret med nye varmepumper. Der er digital TV i alle husene og endvidere gratis trådløs internetadgang i alle ferieboliger og i centret.

Tag en tur over grænsen for at handle ind til jul og besøg samtidig julebyen Tønder hvor det emmer af jul i gågaden og ikke mindst i og omkring Det Gamle Apotek.

En juleferie med aktiviteter og ægte julehygge

Turen kan også gå til Danmarks ældste købstad Ribe, hvor temaet ”Peters Jul” går igen i byens gamle gader med masser af aktiviteter og ægte julehygge.

I skærbækcentret er der mulighed for at nyde et par afslappede dage i hinandens selskab. I kan svømmebowle, nyde lækker mad og opleve udstillinger i Kunstnerhuset.

Her er der også mulighed for at købe kunst og kunsthåndværk fra de lokale kunstnere – en glimrende julegaveidé.

Klar til at booke?

Feriehuse med idyl - her føler du dig hjemme...

Klar til at booke?

Kursus- og konferencecenter + Danmarks hyggeligste feriecenter + Sport & ophold + Fest & mad + Nationalpark Vadehavet + meget mere...

Find vores åbningstider

Svømmehal
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Reception
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Caféen & bowling
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag