Livets fester fortjener at blive fejret med stil og elegance.

 

I Skærbækcentret er vi dedikerede til at skabe uforglemmelige festligheder, uanset om det er et barnedåb, bryllup, sølvbryllup, fødselsdag, jubilæum eller en hel anden festlig begivenhed der skal fejres.

Vi åbner vores døre for jer og byder jer velkommen til at skabe jeres drømmefest i vores smukke lokaler. Vores erfarne team står klar til at hjælpe jer med at realisere jeres ønsker, så I kan se frem til en fejring, der er skræddersyet til jer.

Lad os sammen planlægge jeres fest til perfektion.

Vi tager os af alt det praktiske, så I kan slappe af og nyde dagen. Lad os sammen planlægge hver eneste detalje, lige fra valg af det perfekte festlokale til den flotte opdækning og en smuk bordpynt.

Vores dygtige køkkenchef vil samarbejde med jer om at skabe den perfekte menu, der afspejler jeres smag og stil, og som vil forkæle jeres gæster med en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige.

Se menuforslag her

For jer, der har gæster, som rejser langvejs fra, tilbyder vi særlige overnatningspriser i vores dejlige feriehuse, så I og jeres kære kan nyde festen uden bekymringer om transport når festen er slut.

SE MERE SE MINDRE
Hent flere

Fest med overnatning i dejligt feriehus

For dem, der kommer langvejs fra, tilbyder vi særlige overnatningspriser i vores feriehuse, så de og I kan nyde jeres fest uden bekymringer.

Kom forbi og besøg os – eller ring

Kontakt Salgsafdelingen på tlf. 74 75 19 70, hvis I gerne vil høre mere eller booke jeres fest i Skærbækcentret – eller lav en aftale om en rundvisning i vores festlokaler. I er også velkomne til at sende en mail på salg@scsk.dk

Derudover må I naturligvis også blot kigge forbi, når det passer jer og indsnuse atmosfæren og se vores dejlige omgivelser.

Uanset hvad jeres anledning er, ser vi frem til at være en del af jeres særlige øjeblik og bidrage til at gøre det til en uforglemmelig dag for jer og jeres gæster

Vil du overnatte?

Feriehuse med idyl - her føler du dig hjemme...

Klar til at booke?

Kursus- og konferencecenter + Danmarks hyggeligste feriecenter + Sport & ophold + Fest & mad + Nationalpark Vadehavet + meget mere...

Find vores åbningstider

Svømmehal
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Reception
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Caféen & bowling
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag