Skærbækcentret tilbyder nogle af de bedste forhold til seriøs håndboldtræning og på en håndboldlejr hos os overlades intet til tilfældighederne.

Centret har de helt rigtige rammer, når det gælder en håndbold træningslejr, også på højt plan. Her er alle faciliteter man som træner kan ønske sig, og så er serviceniveauet helt i top.

De 2 sportshaller, som ligger midt i centret, er sammen med de øvrige faciliteter med til at danne de bedste rammer om enhver håndboldlejr.
Alle faciliteter er lige ved hånden, hvad enten det drejer sig om massage, fitnesscenter eller underholdning i fritiden.

Skærbækcentret har ofte lagt hus til forskellige håndboldkampe og stævner, ja sågar landskampe og EM Kval kampe er afviklet i centret. Hver gang har vi modtaget store komplimenter for den professionelle håndtering, samt de flotte lokaliteter – indenfor som udenfor.

Vi lægger stor vægt på, at det skal være hyggeligt at være på håndboldlejr hos os. Ligesom at sportsudøverne skal have de bedste faciliteter til rådighed. Personalet i centret er klar til at løse næsten enhver tænkelig opgave, og står til rådighed under hele opholdet.

SE MERE SE MINDRE
Hent flere

Håndboldlejr i moderne feriehuse

I skærbækcentret ved vi hvor vigtigt det er, at kunne slappe af mellem træningspassene. Vi ved også, at mange har behov for at slappe af på deres egen måde.
Vore dejlige feriehuse gør det muligt at føle sig hjemme, på en måde som man ikke kan, hvis man f.eks. bor på et værelse.

Skal det være en billigere håndboldlejr til de yngre årgange, kan vi i perioder tilbyde overnatning i sovesal.

Maden er bare vigtig

Vores køkken tilbyder hjemmelavet mad i vores hyggelige lokaler. Vi er vant til at lave god kvalitets mad, også til sportsudøvere.

Kontakt os

Sportscenter med plads til det hele

Klar til at booke?

Kursus- og konferencecenter + Danmarks hyggeligste feriecenter + Sport & ophold + Fest & mad + Nationalpark Vadehavet + meget mere...

Find vores åbningstider

Svømmehal
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Reception
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Caféen & bowling
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag