Kom og nyd masser af gratis familieaktiviteter, Vadehavet og meget mere. Genoplev sjove sommerlege i skærbækcentret og få nye oplevelser i det sønderjyske. Hold sommerferie for hele familien i Danmarks hyggeligste feriecenter med masser af plads til at være sammen. 

Book din sommerferie online eller ring til os på tlf. 74 75 19 70. Du er også altid velkommen til at skrive en e-mail til: reception@scsk.dk

 

Masser af familieaktiviteter

Brug sommerferien sammen om masser af hyggelige og sjove aktiviteter i Danmarks hyggeligste feriecenter og i vores skønne sønderjyske omgivelser.

Når du og din familie booker sommerferien i skærbækcentret, får I adgang til alle vores faciliteter og Kidz Club.  Hele sommeren bliver skærbækcentret centrum for sjove sommerlege. Alt efter vejret sørger vores Kidz Club for sjove aktiviteter, som hele familien kan være med til i sommerferien.

Som gæst i feriehusene er der fri adgang til badelandet, fitnesscentret og legelandet. Der er også mulighed for at booke en badmintonbane i en af aktivitetshallerne  – helt uden beregning.

Badelandet indeholder 3 bassiner der er 28 og 33 grader. Luften er 30 grader, så komforten er i top. Her er en 53 m vandrutsjebane, 2 vipper og et pænt udvalg af vandlegetøj for alle vandhunde. Der er også sauna (inde og ude), spabad, dampbad, helsekabine, solterrasse m.m.

Her er også 8 bowlingbaner, fitnesscenter og 2 store sportshaller hvor der er mulighed for at spille badminton, hockey m.m. I feriecentret er der ligeledes møntvask med tørretumbler.

Udenfor er der en stor legeplads, multibane, petanquebane, bålplads, tennisbaner og store grønne arealer.

 

Hyggelige feriehuse

Tag hele familien med og bo i et dejligt feriehus. Et sikkert hit, og så endda til de rigtige priser!

Vores hyggelige feriehuse er på 43 m². Med to soveværelser, et badeværelse og en hems til børnene kan I nemt være 4 voksne og 3 børn i et feriehus. Er I flere, hjælper vi gerne med at booke flere huse tæt på hinanden. Der er kort gå-afstand fra vores feriehuse til selve centerbygningen og fine gangstier mellem husene – både for dig med barnevogn og dig med stok.

Derudover byder feriehusene på kombineret spisestue/opholdsrum og et køkken med det, der skal bruges, når feriemiddagen skal tilberedes. Udenfor er der en overdækket terrasse med havemøbler. Alle feriehuse er med opvaskemaskine, køl/fryser, mikroovn, kaffemaskine, støvsuger samt TV med masser af programmer og gratis WIFI. Der findes nok ikke bedre rammer for en billig og børnevenlig ferie!

Vil du se nærmere på vores hyggelige feriehuse? Tag en tur rundt med denne 360 gr. optagelse

Se oversigtskort over feriebyen her

BOOK FERIEN NU

SE MERE SE MINDRE
Hent flere

Ferie uden køkkentjans

I skærbækcentret finder du blandt andre vores familierestaurant Staffeli med a la carte retter, buffet og naturligvis børnemenuer. Læs mere om Restaurant Staffeli.

I Caféen kan du få alt fra salater og burgere til lækre pizaa’er og meget andet. Du er også velkommen til blot at nyde en skummende fadøl, et glas vin eller en kop kaffe. Prøv også gerne vores Take Away i feriehuset: Læs mere om Caféen.

 

Familieferie ved Vadehavet

Når sommerferien går til skærbækcentret, har du Vadehavet lige i baghaven. Gå på oplevelse og oplev det unikke landskab. Besøg også Nordeuropas bredeste sandstrand og tag en dukkert i det brusende Vesterhav fra skønne Rømø.

I området finder du også to gamle købstader: Tønder og Ribe. Mærk historiens vingesus på et hyggeligt besøg. 

Klar til at booke?

Feriehuse med idyl - her føler du dig hjemme...

Klar til at booke?

Kursus- og konferencecenter + Danmarks hyggeligste feriecenter + Sport & ophold + Fest & mad + Nationalpark Vadehavet + meget mere...

Find vores åbningstider

Svømmehal
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Reception
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Caféen & bowling
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag