Er du på udkig efter en lækker, nem middag, som hele familien vil elske? Så skal du besøge vores familiebuffet! Alle er velkomne.
Buffeten er åben hver fredag og lørdag fra kl. 17.00- 21.00
Vores buffet varierer alt efter sæsonen, men uanset hvornår du besøger os, kan du regne med et festfyrværkeri af smagsoplevelser! Du kan glæde dig til sprøde stenovnsbagte pizzaer, friske sæsonbestemte salater, varme retter, kød, lækre saucer og hjemmelavede dips samt hjemmebagt stenovnsbrød.
Book bord via vores online booking portal eller på telefon 74 75 19 70!
Book bord
All you can eat Softice
Som noget helt nyt er der nu all you can eat ta’ selv softice inkluderet i buffeten! Slut aftenen af med en cremet og forfriskende softice – top den med dine favorit toppings, og nyd en søde afslutning på en dejlig middag.
Book bord
Husk at booke bord, så du er sikker på at få en plads og kan nyde alt det lækre uden at gå forgæves.
Ring til os på 74 75 19 70 for at sikre dig dit bord, eller book bord online.
Book bord nu
Priser:
Voksne: kr. 179,-
Børn (2-12 år): kr. 99,-
Børn (under 2 år): Gratis
Julebuffet den 6. og 13. december
Voksne: Kr. 239,-
Børn (2-12 år): Halv pris
Børn (under 2 år): Gratis
Forbehold for ændringer.
Julebuffet
Den 6. og 13. december får buffeten et juletwist med lækre juleretter, der er en julefrokost værdig. Helt perfekt, hvis man skal holde en lille julefrokost med familien eller naboerne, uden man har lyst til selv at slide og slæbe i køkkenet. Her kan I nyde et lækkert udvalg af en masse lækre juleretter til kun 239,- kr. pr. person. Børn (2-12 år) halv pris.
Book bord allerede nu
Buffet for hele familien mellem jul og nytår
Mellem jul og nytår byder vi på en lækker og afslappet buffet i Caféen den 26., 27., 28. og 29. december fra kl. 17.00 til 21.00. Her kan hele familien samles til god mad og hyggelige stunder, mens ferien nydes.
Buffeten ryddes kl. 21.00, så vi anbefaler, at bordreservationer ikke laves senere end kl. 20.15, så I har god tid til at spise og hygge jer.
Book buffet mellem jul og nytår
Nysgerrig på menuen?
I uge 47 finder du dette på menuen:
Fredag
- Stenovnsbagte napolitanske pizza. Bagt i høj varme for sprød bund og luftig skorpe. Et udvalg med noget for enhver smag – bl.a. Margherita, Pepperoni, Skinke, Vegansk samt vores populære kartoffelpizza med rosmarin og bacon.
- Sprøde pommes frites. Hertil hjemmerørt aioli.
- Tunsalat med rejer
- Marinerede svinekøller
- Kartoffelsoufflé
- Gullasch
- Pasta med bagt laks i citronsauce
- Spidskålssalat med æbler, sennepsdressing og valnødder
- Græskarsalat med feta og granatæblekerner
- BBQ sauce
- Mini forårsruller- Sprøde små bidder fyldt med grøntsager og krydderier. Serveres med klassisk sur/sød sauce.
- Panerede goujons af ising. MSC-mærket for bæredygtigt fiskeri. Serveres med cremet citronmayonnaise.
- Hjemmebagte stenovnsbrød - den klassiske variant med aromatisk hvidløg eller den uimodståelige version med smeltet ost.
- Chokolademousse
Lørdag:
- Stenovnsbagte napolitanske pizza. Bagt i høj varme for sprød bund og luftig skorpe. Et udvalg med noget for enhver smag – bl.a. Margherita, Pepperoni, Skinke, Vegansk samt vores populære kartoffelpizza med rosmarin og bacon.
- Sprøde pommes frites. Hertil hjemmerørt aioli.
- Plukket røget laks med tyttebær og frisse
- Marineret kalkunbryst
- Stegte små kartofler
- Kylling i karry med ris
- Confiteret andelår
- Urtevelouté
- Pastasalat
- Gulerodssalat med appelsiner og ristede nødder
- Mini forårsruller- Sprøde små bidder fyldt med grøntsager og krydderier. Serveres med klassisk sur/sød sauce.
- Panerede goujons af ising. MSC-mærket for bæredygtigt fiskeri. Serveres med cremet citronmayonnaise.
- Hjemmebagte stenovnsbrød - den klassiske variant med aromatisk hvidløg eller den uimodståelige version med smeltet ost.
- Blommetrifli