Er du på udkig efter en lækker, nem middag, som hele familien vil elske? Så skal du besøge vores familiebuffet! Alle er velkomne.
Buffeten er åben hver fredag og lørdag fra kl. 17.00- 21.00
Vores buffet varierer alt efter sæsonen, men uanset hvornår du besøger os, kan du regne med et festfyrværkeri af smagsoplevelser! Du kan glæde dig til sprøde stenovnsbagte pizzaer, friske sæsonbestemte salater, varme retter, kød, lækre saucer og hjemmelavede dips samt hjemmebagt stenovnsbrød.
Book bord via vores online booking portal eller på telefon 74 75 19 70!
Book bord
All you can eat Softice
Som noget helt nyt er der nu all you can eat ta’ selv softice inkluderet i buffeten! Slut aftenen af med en cremet og forfriskende softice – top den med dine favorit toppings, og nyd en søde afslutning på en dejlig middag.
Book bord
Husk at booke bord, så du er sikker på at få en plads og kan nyde alt det lækre uden at gå forgæves.
Ring til os på 74 75 19 70 for at sikre dig dit bord, eller book bord online.
Book bord nu
Priser:
Voksne: kr. 179,-
Børn (2-12 år): kr. 99,-
Børn (under 2 år): Gratis
Julebuffet den 6. og 13. december
Voksne: Kr. 239,-
Børn (2-12 år): Halv pris
Børn (under 2 år): Gratis
Forbehold for ændringer.
Julebuffet
Den 6. og 13. december får buffeten et juletwist med lækre juleretter, der er en julefrokost værdig. Helt perfekt, hvis man skal holde en lille julefrokost med familien eller naboerne, uden man har lyst til selv at slide og slæbe i køkkenet. Her kan I nyde et lækkert udvalg af en masse lækre juleretter til kun 239,- kr. pr. person. Børn (2-12 år) halv pris.
Book bord allerede nu
Nysgerrig på menuen?
I uge 44 finder du dette på menuen:
Fredag
- Forskellige hjemmelavede, stenovnsbagte pizzaer, napolitansk stil – sprøde og luftige bunde toppet med smagfuldt fyld som papirstynde kartoffelskiver, hjemmeskåret skinke, krydret italiensk salami og meget mere
- Sprøde pommes frites
- Græskarsuppe
- Pasta m. muslinger i flødesauce m. hvidvin
- Rosmarinstegt porchetta
- Butterchicken m. ris
- Flødekartofler
- Rodfrugtsalat i sennepsdressing
- Melonsalat m. feta og ristede kerner
- Torske nuggets med citrus-mayo
- Majskolber
Lørdag:
- Forskellige hjemmelavede, stenovnsbagte pizzaer, napolitansk stil – sprøde og luftige bunde toppet med smagfuldt fyld som papirstynde kartoffelskiver, hjemmeskåret skinke, krydret italiensk salami og meget mere
- Sprøde pommes frites
- Gryderet med pølser og svampe
- Chili con carne m. ris
- Kyllingelår i cremet løg/porre sauce
- Små stegte kartofler
- Græskarsalat med feta
- Broccolisalat med bacon og rødløg og solsikkekerner
- Skysauce
- Samosa med kylling chilisauce
- Grillede grøntsager