Den optimale ramme om jeres ferie

Under et ophold i Skærbækcentret bor I i vore lækre, lyse og moderne feriehuse på 43 m2, der er beregnet til 4 voksne og 3 børn og optimalt indrettet med to soveværelser, et badeværelse og en hems, som børnene kan have for sig selv.

Desuden rummer feriehusene kombineret opholdsrum/spisestue og et køkken med alt, hvad I behøver til at lave feriemiddagen. Alle feriehusene har opvaskemaskine, køleskab/fryser, mikroovn, kaffemaskine, støvsuger samt TV med et stort udvalg af danske og internationale programmer og gratis Wi-Fi, og udenfor er der en overdækket terrasse med havemøbler.

Husene, der er røgfri, er udstyret med energibesparende varmepumper. Husdyr er velkomne i nogle af feriehusene mod gebyr. I kan selvfølgelig bestille linned, babypakke, cykler, grill m.m. Vi har også feriehuse for gæster med behov for mere plads, fleksibilitet og hjælpemidler, f.eks. gæster som på forskellig vis lever med et handicap.

Klar til at booke?

Du er kun et klik væk fra en dejlig ferie!

Priserne starter ved bare kr. 420 pr. feriehus! 

Tag en tur rundt i vores dejlige feriehuse med denne 360 gr. optagelse.

Er I flere, hjælper vi gerne med at booke flere feriehuse, der ligger tæt på hinanden. Vi kan dog ikke altid garantere en bestemt placering - men vi gør alt for at hjælpe. 

Husene ligger i rolige omgivelser tæt på indkøbsmuligheder i Skærbæk. Der er kort gåafstand fra feriehusene til centerbygningen og fine gangstier mellem husene – det er rart at vide, hvis man har en barnevogn med eller går med stok. I centerbygningen er der møntvask med tørretumbler.

Som gæster i feriehusene har I GRATIS adgang til svømmehallen, legelandet og fitnesscentret i åbningstiderne.

Se oversigtskort over feriebyen

Se 2024 priser og tilkøbsmuligheder

Du kan også købe et gavekort til et lækkert ophold

Læs mere og se priser mv. under billedgalleriet

SE MERE SE MINDRE
Hent flere

Moderne ferieboliger

Slip for køkkentjansen

Hvis I har lyst til at forkæle jer selv lidt og slippe for køkkentjansen, anbefaler vi vores familierestaurant ”Staffeli”, som hedder sådan, fordi den ligger ved siden af vores Kunstnerhus, hvor lokale kunstnere udstiller kunst og kunsthåndværk. Restaurant ”Staffeli” har åbent torsdag, fredag og lørdag - dog i ferieperioderne kan være andre åbningstider. Læs mere om Restaurant ”Staffeli” og se den aktuelle menu.

I vores café kan I få alt fra salater til burgere, pizzaer og andre af børnenes livretter, og I er også velkomne til at slå jer ned med en skummende fadøl, et godt glas vin eller en varm kop kaffe. Vi tilbyder også take away, så I skal bare bestille, hente – og nyde! Læs mere om cafeen.

Prøv også Skærbækcentrets ”Spis og Bowl”-pakke, der byder på en dejlig menu, enten før eller efter at I har væltet keglerne.

I får en helt særlig oplevelse, hvis I booker en af vore syv forskellige kombiferier, der inkluderer fantastiske naturoplevelser, overnatning og lækker mad. Prøv f.eks. 3 skønne dage ved Nationalpark Vadehavet og Sort Sol Safari.

Opladning af elbil

Der er flere offentlige steder i Tønder Kommune hvor du kan lade din elbil – og de nærmeste finder du kun få hundrede meter væk fra skærbækcentret.

Se offentlige ladestationer - 1 

Se offentlige ladestationer - 2 

Bemærk der linkes til eksterne udbydere og vi kan ikke garantere for at siderne er korrekt opdateret.

Vores feriehuse

Størrelse 43 m2
Antal personer 7
Antal soveværelser 2
Køkken Ja
Fri adgang til svømmehal Ja
Husdyr tilladt Ja
WiFi Ja
Bad/toilet Ja
Hems Ja
Overdækket terrasse Ja
TV, radio/CD Ja
Røgfri Ja
Mulighed for møntvask i hovedbygningen Ja

 

Tilkøb 

Linnedpakke, incl. stort og lille håndklæde 103,00 kr.
Slutrengøring 459,00 kr.
Morgenbuffet 100,00 kr.
Morgenbuffet baby 15,00 kr.
Morgenbuffet barn 50,00 kr.
Husdyr 275,00 kr.

 

Ind- og udcheckning

Check in kl. 15.00
Check ud kl. 10.00

Se den fulde version af lejebetingelser og praktiske oplysninger.

Klar til at booke?

Feriehuse med idyl - her føler du dig hjemme...

Klar til at booke?

Kursus- og konferencecenter + Danmarks hyggeligste feriecenter + Sport & ophold + Fest & mad + Nationalpark Vadehavet + meget mere...

Find vores åbningstider

Svømmehal
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Reception
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Caféen & bowling
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag