Få mere tid til dine gæster: Skærbækcentret - Dine perfekte festlokaler i Sønderjylland

Er du på udkig efter en skøn restaurant i Sønderjylland til din næste fest? Eller ønsker du ikke selv at stå for madlavningen til næste fest? Lad skærbækcentret hjælpe dig, så du kan få mere tid til at være sammen med dine gæster, når næste festlige lejlighed står for døren.

I skærbækcentret får du alle muligheder. Vores hyggelige restaurant i Sønderjylland ligger i de smukkeste omgivelser. Og er du på udkig efter en restaurant nær Rømø? Så vælg skærbækcentret, da vi kun ligger en kort køretur fra den skønne ferieø.

Hos skærbækcentret får du flotte festlokaler til alle slags fester og et køkken, der er garant for maden, hvad enten det er en gourmetmenu, buffet eller en helt anden menu, I ønsker.

Hele teamet i skærbækcentret står klar til at hjælpe jer med at arrangere festen, uanset om I skal holde rund fødselsdag, bryllup, kobberbryllup, barnedåb, konfirmation, fætter/kusine fest eller en anden familiefest. I Restaurant Staffeli, vores hyggelige restaurant i Skærbæk ved Rømø får du altid den bedste stemning og højt til loftet.

Send en forespørgsel

SE MERE SE MINDRE
Hent flere

Lej lokaler til fest

Lad os komme med et tilbud på netop din fest i vores smukke festlokaler. Se vores lækre festmenu her.

Så er du på udkig efter en restaurant i Sønderjylland eller en restaurant nær Rømø, hvor du kan holde din fest? Så lad valget falde på skærbækcentret.

Ønsker du og familien blot at spise i skærbækcentret, er I velkomne i Restaurant Staffeli eller i vores dejlige café. Begge steder finder I noget for både børn og voksne – og til familievenlige priser.

Ønsker I at få maden leveret hjem til jer, tilbyder vi også “Mad ud af huset”– vi leverer mad fra vores restaurant i Sønderjylland. Du kan selvfølgelig også leje borde, stole og service mv. hos os. 

 

Flotte festlokaler på en hyggelig restaurant i Sønderjylland

Når festen skal holdes, er det vigtigt, at der er styr på det hele. I skærbækcentret finder du Restaurant Staffeli, en hyggelig restaurant i Sønderjylland. Skal festen holdes, mens I er på ferie, har vi 100 skønne feriehuse, hvor I og Jeres gæster har mulighed for at overnatte efter en dejlig fest i det sønderjyske.

I vores festlokaler og restaurant i Sønderjylland gør vi meget ud af udsmykningen. Vores blomsterdekoratør hjælper gerne med at vælge de rigtige farvesammensætninger. Har du en yndlingsfarve? Så kan vi også sagtens lave skønne dekorationer i den farve, som kan pynte i vores restaurant i Sønderjylland.

Uanset om du er på udkig efter et sted til den mindre fest, eller en restaurant nær Rømø med plads til mange mennesker, så kan du holde din fest hos skærbækcentret. I vores selskabslokaler er der plads til alt fra 10 til 300 gæster, og i de festligt pyntede aktivitetshaller er der endda plads til 800 gæster.

Vi laver også gerne temafester, hvis det skal være ekstra festligt.

 

Skal der musik til festen på vores restaurant nær Rømø?

Vi er gerne behjælpelig med formidling af DJ eller levende musik til festen i vores selskabslokaler og restaurant nær Rømø. Ønskes en helt anden slags underholdning, står vi også klar til at hjælpe. Så kan du få en forrygende fest i Restaurant Staffeli nær Rømø.

Vi kan også tilbyde at kombinere jeres fest med andre aktiviteter i centret, som f.eks. bowling, skydning, folkedans osv. Det er altid en garanti for en fest uden lige i vores restaurant nær Rømø, og du er sikker på at holde en fest, ingen vil glemme.

 

Overnatning efter festen i vores restaurant nær Rømø?

Har dine gæster brug for en overnatning i forbindelse med din fest i vores restaurant nær Rømø, kan I også få dette til en specialpris. Se mere om vores dejlige feriehuse her.

 

Ingen skal kede sig, når de besøger vores restaurant i Sønderjylland

Skal festdeltagerne strække benene, er der altid spændende kunst på væggene i skærbækcentret, som er værd at fordybe sig i. Eller besøg en af de løbende udstillinger, der er i Kunstnerhusets atelier, og fordyb dig i de fineste værker. Og til børnene er der både et spændende legeland og forskellige morskabsautomater. Der er også et udendørs legeland med masser af legeredskaber og kæmpe hoppepude.

I er selvfølgelig også velkomne både på bowlingbanerne og i vores dejlige svømmehal, hvis I vælger at holde næste fest i vores hyggelige restaurant i Sønderjylland.

Klar til at booke?

Kursus- og konferencecenter + Danmarks hyggeligste feriecenter + Sport & ophold + Fest & mad + Nationalpark Vadehavet + meget mere...

Find vores åbningstider

Svømmehal
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Reception
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Caféen & bowling
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag