Vi tilbyder Camp for unge på 16 år og ældre* i fantastiske omgivelser. Her er gratis adgang til svømmehal 1 gang dagligt – lige stedet for den ideelle lejrtur.

Se brochure her

Se brochure med masser af information om Nationalpark Vadehavet og lejrskoler her.

Moderne feriehuse

Skærbækcentret har nye og moderne, helårs-feriehuse. Vi kan derfor afholde camps både i sommer- og vinter-halvåret. Alle husene indeholder TV, køkken, bad/toilet, to soveværelser og en stor hems.
Der er mulighed for at være op til 6 personer i hvert feriehus.

Tag en tur rundt i vores dejlige feriehuse med denne 360 gr. optagelse

* Camp for unge på 16 år er lejrskoleophold for skoleelever, efterskoler mv. 

SE MERE SE MINDRE
Hent flere

Ideel placering

Feriebyen ligger i et dejligt naturskønt område og med kun 200 m til hovedgaden i Skærbæk by. Der er bl.a. togforbindelse til Skærbæk, og feriebyen ligger i gå afstand fra stationen.

Mange aktiviteter

I centret finder I svømmehallen med hele 3 bassiner, 2 vipper og en 53 m lang vandruchebane, der er desuden dejligt dampbad, sauna og spabad. I kan også leje en af centrets sportshaller og tage et spil hockey, fodbold eller dyrke andre former for sport. Derudover er der Café, et legeland, bowling, spilleautomater, pool/billardborde og gratis WiFi i feriehusene og i centret.

Udendørs-aktiviteter

Udenfor er der grønne områder med stier, træer og vandløb, og et hyggeligt bålsted til snobrød. Der er også legeplads, hoppepude og masser af boldbaner til fodbold, petanque, beach volley og tennis.

Vil du høre mere om vores Camp for unge i Sønderjylland?

Så ring på tlf. 74 75 19 70 eller send en mail på salg@scsk.dk. Vi hjælper gerne med at skræddersy jeres ophold i Sønderjylland.

NB. Camp for unge, er for elever fra 16 år. For elever under 16 år se venligst Feriekoloni og Camp 6-15 år.

Kontakt os

Feriecenter med ...plads til det hele

Klar til at booke?

Kursus- og konferencecenter + Danmarks hyggeligste feriecenter + Sport & ophold + Fest & mad + Nationalpark Vadehavet + meget mere...

Find vores åbningstider

Svømmehal
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Reception
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Caféen & bowling
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag