Generelle retningslinjer for konkurrencer afholdt på sociale medier

Konkurrencen er ikke oprettet og drives ikke af det pågældende sociale medie. Konkurrencen er hverken sponsoreret, administreret af eller associeret med det pågældende medie.
Konkurrenceafholder er: Skærbækcentret, Storegade 46, 6780 Skærbæk.

Ansatte samt ægtefæller, samlever eller børn til en ansat i skærbækcentret kan ikke deltage i konkurrencen.

Skærbækcentret forbeholder sig retten til at finde en ny vinder, hvis den første vinder ikke vender tilbage inden for 24 timer efter at have fået besked om at have vundet.

Skærbækcentret forbeholder sig retten til at til enhver tid at indstille, udsætte eller ændre en konkurrence (inkl. præmier), hvis vi vurderer vi ikke kan gennemføre konkurrencen som først beskrevet.

Skærbækcentret forbeholder sig ret til at anvende uploadede fotos i forbindelse med markedsføring samt samt offentliggøre dit navn og kontakte dig, hvis du vinder en konkurrence.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre præmier.

Deltagere, der forsøger at manipulere konkurrencen, udelukkes fra konkurrencen.

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du, at skærbækcentret gemmer dine afgivne oplysninger til brug for lodtrækningen i den pågældende konkurrence. De oplysninger, der opgives, er udelukkende til brug for denne konkurrence*, og vil ikke blive solgt eller videregivet til 3. part. Samtidigt accepterer du, at modtage en opfordring til at følge Skærbækcentret på Facebook. Du kan til enhver tid igen stoppe med at følge skærbækcentret ved at fjerne den på Facebook.

*Ved deltagelse i vores julekalender bruges dine oplysninger desuden til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, som til enhver kan afmeldes igen. Dette kan gøres i hver eneste e-mail, der sendes.

For hver konkurrence vil der være forskellige perioder, hvor konkurrencen afvikles. Tidsperioden vil være nævnt for hver konkurrence. Vinderen findes og offentliggøres umiddelbart efter nævnte dato.

Spørgsmål om konkurrencen rettes til konkurrenceafholder. Vi kan kontaktes via Facebook eller e-mailadressen: marketing@scsk.dk

Ved deltagelse i en konkurrence hos skærbækcentret er deltageren indforstået med ovenstående konkurrencebetingelser. Deltagerne kan ikke efterfølgende rette krav mod skærbækcentret.

Klar til at booke?

Kursus- og konferencecenter + Danmarks hyggeligste feriecenter + Sport & ophold + Fest & mad + Nationalpark Vadehavet + meget mere...

Find vores åbningstider

Svømmehal
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Reception
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Caféen & bowling
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag