Er du på udkig efter overnatning i Sønderjylland til næste ferie? Så lad valget falde på skærbækcentret. I skærbækcentret er der plads og tid til nærvær, hygge og fælles oplevelser i forbindelse med overnatning i Sønderjylland.

Kom og nyd masser af gratis familieaktiviteter, Nationalpark Vadehavet og få nye oplevelser i det sønderjyske. Hold ferie for hele familien i Danmarks hyggeligste feriecenter med masser af plads til at være sammen.

Læs mere og book ferien

Se oversigtskort over feriebyen

Se 2022 priser og tilkøbsmuligheder

 Se 2023 priser og tilkøbsmuligheder

SE MERE SE MINDRE
Hent flere

Få en aktiv ferie i forbindelse med overnatning i Sønderjylland

Snup serven i et slag badminton eller tennis, eller hvad med en gang basketball, fodbold, bordtennis eller hockey?

Skal du have en overnatning i Sønderjylland, eller er du på udkig efter det helt rigtige sted til næste års ferie, og vil du gerne have lidt ekstra fart over feltet? Skærbækcentret har både aktivitetshaller og bowlingcenter foruden fitnesscenter. For de unge er der forskellige spillemaskiner, som de kan boltre sig med i forbindelse med overnatning i Sønderjylland.

 

Lad de små lege udendørs i forbindelse med overnatning i Sønderjylland

Er du og din familie på udkig efter overnatning i Sønderjylland, der byder på sport, motion og plads til at udfolde sig for både børn og voksne?

Feriebyen, som er en del af skærbækcentret i Sønderjylland, er et eldorado for legesyge børn. Store grønne arealer, hoppepude, legeplads med klatrestativer og gynger samt bålsted til snobrød. Der er også mindre legepladser i feriehusområdet. Her er der virkelig alt, hvad børn kan drømme om, når den står på overnatning i Sønderjylland.

I skærbækcentret har vi også børneaktiviteter som for eksempel kunstskattejagt, T-shirt maling, malerværksted, bolchekogning og børnebowling. (Nogle af aktiviteterne er periodebestemt. Kontakt os gerne, hvis du har konkrete spørgsmål til hvornår vi afholder specifikke aktiviteter.)

Med masser af grønne arealer, boldbaner, tennisbaner og petanquebane er der alle muligheder for at være aktiv i ferien og i forbindelse med overnatning i Sønderjylland. Her er også en multibane, pannabane og flere græsbaner med mål til en rask fodbolddyst eller et slag rundbold.

 

Skal din overnatning i Sønderjylland nydes i smuk natur?

Tag på en skøn udflugt med familien for at se byen og området – eller måske kan I udforske marsklandet og Nationalpark Vadehavet.  Så kan du og familien tage en rask tur, når I er vågnet friske op efter en overnatning i Sønderjylland hos skærbækcentret.

Har I lyst til at opleve området på cykel har vi en aftale med Rømø Cykler – der udlejer alle former for cykler incl. elcykler. Book direkte på deres hjemmeside www.romocykler.dk og få cyklen leveret direkte til Skærbækcentret. Cykelhjelme låner vi ud – helt uden beregning.

Skal pulsen i vejret, hjælper vi gerne med at finde den løberute, der passer dig. Vi har gangstier rundt i området, og ved vores feriecenter finder du også en løbebane. Det giver dig mulighed for at få trænet lidt, selvom du er på ferie eller nyder en overnatning i Sønderjylland.

 

Nyd den lækreste mad, når den står på overnatning i Sønderjylland

Ferie og overnatning i Sønderjylland er som ofte lig med lækker og velsmagende mad. I skærbækcentret har vi også en familierestaurant kaldet Restaurant Staffeli. Det hedder den på grund af dens placering ved vores Kunstnerhus. Her tilbyder vi dejlige a la carte-retter, specielle buffetaftener og naturligvis børnemenuer.

Vi har også en hyggelig café. I Caféen tilbyder vi mange forskellige lette retter – alt fra salater, sandwiches, kødretter, burgers og traditionel café-mad, som nachos m. kylling, hotdogs, parisertoast og meget andet. I Caféen kan du selvfølgelig også nyde et glas skummende fadøl, et glas vin eller en dejlig varm kop kaffe eller cappuccino.
Prøv også centrets ”Spis og Bowl”-pakke i forbindelse med overnatning i Sønderjylland, hvor der bydes på en dejlig menu, før eller efter keglerne er væltet.

Der er selvfølgelig også mulighed for Take Away fra Caféen, som er lige til at nyde i feriehuset.

Vi har valgfri ankomst og afrejse-dag, og det gælder både, hvis du skal have flere eller blot en overnatning i Sønderjylland. Så du bestemmer helt selv, hvor mange dage dit ophold i vores feriecenter i Sønderjylland skal vare. Det er en fleksibilitet, der er yderst praktisk.

Så kom i feriestemning i ”Danmarks hyggeligste feriecenter”.

Klar til at booke?

Feriehuse med idyl - her føler du dig hjemme...

Se hele holdet
Souschef

Heine
Worm

  • Feriehuse
  • Miniferier
  • Aktiviteter og oplevelser
  • Ophold i Sønderjylland
Kontakt Heine

Hvad har du brug for?

Kursus- og konferencecenter + Danmarks hyggeligste feriecenter + Sport & ophold + Fest & mad + Nationalpark Vadehavet + meget mere...

Find vores åbningstider

Svømmehal
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Restaurant
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Skærbækcentret
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Reception
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Caféen & bowling
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag