Et spændende ferie- og aktivitetscenter for hele familien beliggende v. Rømø på kanten af  Nationalpark Vadehavet.

Kom i feriestemning i Danmarks hyggeligste feriecenter. Her finder I 100 lyse, moderne og velindrettede feriehuse med plads til 4 + 3 personer.

I husene er der to værelser og et badeværelse. Over værelserne er der en hyggelig hems til børnene.

I den kombinerede spisestue/opholdsrum finder I et fuldt udstyret køkken med blandt andet opvaskemaskine, køl/fryser, ovn samt mikroovn. I alle husene findes TV med 51 programmer heriblandt også tyske, hollandske, svenske og norske programmer, og så er der gratis WiFi i alle husene.

Husene er også røgfrie, ligesom de alle er installeret med energibesparende varmepumper. Husdyr er velkomne i nogle af feriehusene mod gebyr. Der kan selvfølgelig også bestilles linned, babypakke, cykler, grill m.m.

De hyggelige feriehuse ligger i rolige omgivelser v. Skærbækcentret og tæt på centrum af Skærbæk, med et aktivt handelsliv og flere specialforretninger.

Masser af GRATIS aktiviteter som gæst i feriehusene

Som gæst i feriehusene er der fri adgang til badelandet, fitnesscentret og legelandet i åbningstiderne her. Der er også mulighed for at booke en badmintonbane i en af aktivitetshallerne – helt uden beregning.

Badelandet indeholder 3 bassiner der er 28 og 33 grader. Luften er 30 grader, så komforten er i top. Her er en 53 m vandrutsjebane, 2 vipper og et pænt udvalg af vandlegetøj for alle vandhunde. Der er også sauna, spabad, dampbad, helsekabine, solterrasse m.m.

Her er også 8 bowlingbaner, fitnesscenter og 2 store sportshaller hvor der er mulighed for at spille badminton, hockey m.m. I feriecentret er der ligeledes møntvask med tørretumbler.

Udenfor er der en stor legeplads, multibane, petanquebane, bålplads, tennisbaner og store grønne arealer.

Vil I spise ud – men alligevel tæt på ”hjemme”?

I Skærbækcentret finder I også en dejlig cafè og Restaurant Staffeli. Her serveres også spændende menuer med råvarer fra lokale leverandører, og menuerne skifter løbende efter årstiden.

Til børnene er der børnemenuer, som kan nydes inden det indendørs legeland skal besøges.

Skærbækcentret har også et Kunstnerhus med forskellige værksteder, atelier og spændende udstillinger. Og en Kunstbutik hvor I finder et kæmpe stort udvalg af store og små kunstværker og lokale specialiteter.

Tæt på Nationalpark Vadehavet og natur i verdensklasse!

Oplev samtidig den storslåede natur i Nationalpark Vadehavet og det brusende Vesterhav på ferieøen Rømø kun 15 min kørsel væk.. Her finder I året rundt unikke oplevelser – lige fra Nordeuropas bredeste sandstrand der er skøn på alle årstider – til naturoplevelser der ikke findes lige ret mange andre steder i verden.

Nationalpark Vadehavet er på listen over UNESCO’s verdensarv – blandt andet i selskab med Egyptens pyramider og Grand Canyon i USA!

Og tæt på det hele …

Fra Skærbæk er der kun ca. ½ times kørsel til Ribe, Tønder og de tyske grænsebutikker.

Og bare en lille 1 times kørsel fra feriehusene og Skærbækcentret finder I det verdensberømte LEGOLAND og LEGO House i Billund.

Har I lyst til at opleve området på cykel har vi en aftale med Rømø Cykler – der udlejer alle former for cykler incl. elcykler. Book direkte på deres hjemmeside www.romocykler.dk og få din cykel leveret direkte til Skærbækcentret.

SE MERE SE MINDRE
Hent flere
Klar til at booke?

Hold ferie med hygge og gode oplevelser

Klar til at booke?

Kursus- og konferencecenter + Danmarks hyggeligste feriecenter + Sport & ophold + Fest & mad + Nationalpark Vadehavet + meget mere...

Find vores åbningstider

Svømmehal
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Reception
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Caféen & bowling
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag